samopoczucie po sylwku...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ja to wczoraj nie miałem jeszcze siły niczego tu napisac...i tyle...
Ale przy okazji taka mała poprawka-POSEN dormarciu to nazwa zastrzeżona wyłącznie dla toru a nie całego miasta...nie wprowadzaj ludziufff w błąd z nowym rokiem:P
Ale przy okazji taka mała poprawka-POSEN dormarciu to nazwa zastrzeżona wyłącznie dla toru a nie całego miasta...nie wprowadzaj ludziufff w błąd z nowym rokiem:P
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Manhatan napisał(a):...ile bym dał, żeby mieć już 18 Prawko w garści...
Manhatan jak na razie to patrzysz zeby tylko do 18stki a po 20stce zobaczysz sam jak czas szybko zapierd*la
jeszcze raz bedziesz chcial miec te "nascie" lat : studia, praca, nie bedziesz wiedzial czym sie masz zajac...
glowa do gory!
pozdro!
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
Mi sylwester w 37 osobowym gronie przyjaciół minoł bardzo udanie. Wszystko pamietam głowa nie bolala (choć za kosdzule nie wylewalem) Gorsze sprzątanie następnego dnia było choc juz bez alkoholu. Ale najgorsze było wracać do codziennej rzeczywistosci po tygodniowym odpoczynku. Aż doła złapałem. Dziś juz dochodze do siebie.
P.S. Szczęsliwego Nowego Roku 2007!!
P.S. Szczęsliwego Nowego Roku 2007!!
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
Wiecie co jest najgorsze po sylwestrze?!
Już pisze: to ,ze po paru dniach wolnego, wylegiwania sie brzuchem do góry znów trzeba wracać do tej piep**onej pracy :/ ehhh nie daje rady.
Już pisze: to ,ze po paru dniach wolnego, wylegiwania sie brzuchem do góry znów trzeba wracać do tej piep**onej pracy :/ ehhh nie daje rady.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Thrillco napisał(a):ja to wczoraj nie miałem jeszcze siły niczego tu napisac...i tyle...
Dobrze.
-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
Chłopaki wiadomo po sylwku to nawet 2 KC nie pomogą mi na kaca pomogło piwko Reds polecam przeszło mi nawet szybko szybciej niż po tabletkach 2 KC polecam ale dziwne alkohol a pomaga w sytuacjach kryzysowych
Cezet 175 ccm.
Rok produkcji -1985
Rok kupna 1985
Max prędkość- ok. 100 km/h
Spis licznika- 21 sierpień 2006 - 05160
Rok produkcji -1985
Rok kupna 1985
Max prędkość- ok. 100 km/h
Spis licznika- 21 sierpień 2006 - 05160
- waglik
- Świeżak
no heeeej wszystkim
troszke mnie wywialo z tego forum
a co do sylwka to zdarzylam wrocic w sobote z Holandii i po 1h bylam juz w wynajetym domku nad morzem i zaczelam ze znajomymi przygotowania (%) do sylwka, to skonczylismy we wtorek. Do domku jeszcze niezle wcieta wrocilam a w srode na zajeciach ledwo zylam ale jest co wspominac.Impreza przednia ze stala ekipa na sylwestra
troszke mnie wywialo z tego forum
a co do sylwka to zdarzylam wrocic w sobote z Holandii i po 1h bylam juz w wynajetym domku nad morzem i zaczelam ze znajomymi przygotowania (%) do sylwka, to skonczylismy we wtorek. Do domku jeszcze niezle wcieta wrocilam a w srode na zajeciach ledwo zylam ale jest co wspominac.Impreza przednia ze stala ekipa na sylwestra
Przed pijanymi katamaraniarzami chroń nas Boże,
i przed tymi w mundurach o niebieskim kolorze
-
kamus - Świeżak
Kto to wrócił Witaj znów wśród swoich
Dopiero co zastanawialiśmy się gdzie ''uciekłaś''
P.S Jak siÄ™ czujesz? SÄ… jeszcze jakieÅ› problemy?
Dopiero co zastanawialiśmy się gdzie ''uciekłaś''
P.S Jak siÄ™ czujesz? SÄ… jeszcze jakieÅ› problemy?
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Pardą, że tu się wcinam ale nie wiem gdzie "krzyknąć"
Jak ktoś lubi poczytać niech wejdzie w skutery mój temat tuning Romet
Jak ktoś lubi poczytać niech wejdzie w skutery mój temat tuning Romet
- Cichy2
- Świeżak
hehe...nie mialam czasu za bardzo na fora i wogole ciagle cos...
czuje sie duzo lepiej niz wczesniej, i fizycznie i psychicznie...kregoslup czasem dokucza i nozki jak za duzo chodze, a tak to mozna okreslic ze jest juz wszystko w porzadku
heh...a jak sie tak zastanawiacie gdzie ucieklam to zostawcie wiadomosc na gg to wpadne tutaj na chwilunie
czuje sie duzo lepiej niz wczesniej, i fizycznie i psychicznie...kregoslup czasem dokucza i nozki jak za duzo chodze, a tak to mozna okreslic ze jest juz wszystko w porzadku
heh...a jak sie tak zastanawiacie gdzie ucieklam to zostawcie wiadomosc na gg to wpadne tutaj na chwilunie
-
kamus - Świeżak
bylam bylam a co? Tez byles?
W tym roku wszyscy napalili sie na Rowy...w tamtym roku urzedowalismy ze znajomymi w Ustce.Wynajelismy caly hotel, bylo nas ok 200 super sylwek byl w zeszlym roku i w tym tak samo...praktycznie ta sama ekipa bylo symaptycznie
W tym roku wszyscy napalili sie na Rowy...w tamtym roku urzedowalismy ze znajomymi w Ustce.Wynajelismy caly hotel, bylo nas ok 200 super sylwek byl w zeszlym roku i w tym tak samo...praktycznie ta sama ekipa bylo symaptycznie
-
kamus - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości