[Aktualności] Wyścigi w Poznaniu - dramatyczna...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Wyścigi w Poznaniu - dramatyczna...
Dyskusja na temat: Wyścigi w Poznaniu - dramatyczna niedziela
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wyścigi w Poznaniu - dramatyczna niedziela
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wyścigi w Poznaniu - dramatyczna niedziela
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Proszę o rozwagę i zrozumienie. Do czasu oficjalnych informacji powstrzymajmy się od wszelkich komentarzy. Nie wypowiadajmy się w imieniu rodziny i najbliższych przyjaciół.<br><hr>Żmija
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak nic nie wiadomo oficjalnie, to apeluję o powagę! ale coś czuję, że pewnie prawda jest ukrywana. jeślitak, to nie chciałbym być w skórze molika. świder pewnie go tu zje! o prokuratorze już mówić nie muszę<br><hr>czytelnik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kuba ZYJE!!! Walczy i jest silny!!! Dajcie mu wsparcie!!
Ten kto pisze,ze.. Niech przyjedzie do szpitala i powie nam to w twarz!
Kuba da rade!<br><hr>Brat
Ten kto pisze,ze.. Niech przyjedzie do szpitala i powie nam to w twarz!
Kuba da rade!<br><hr>Brat
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kuba zyje i walczy!! Dajcie mu wsparcie. Jest silny!! Nie poddaje sie!
Pomyslcie o nas zanim cos napiszecie..<br><hr>brat
Pomyslcie o nas zanim cos napiszecie..<br><hr>brat
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
od paru godzin nie myslę o niczym innym,jak o walce o życie,jaką toczy Jakub Derecki. mam ogromną nadzieje i głęboko w to wierze,że Kuba jej nie przegra!!!trzeba wierzyc...<br><hr>Iza Pń
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą! Trzymamy kciuki za Kubę i wciąż wierzymy, że wyjdzie z tego obronną ręką. OD REDAKCJI: wszelkie komentarze stawiające ostateczną "diagnozę" będą usuwane przez moderatora. Jedynymi osobami, które mogą poczuwać się do zabierania głosu w tej kwestii jest rodzina Kuby i jego najbliżsi przyjaciele.<br><hr>Żmija
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czy moglibyśmy się wszyscy zamknąć? Proszę was! Tu nie potrzeba logowania, dlatego pisać można wszystko. Ale nie w takiej sprawie! <br><hr>Świderek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dyrektor zawodów odpowiada za wszystko....... to nie tylko splendor i oklaski, jeśli jest jakieś zaniedbanie jego głowa leci, a w poznaniu zawsze coś jest nie tak. <br><hr>czytelnikKomentatorzy napisał(a):Ja mialbym inne pytanie. Co sie takiego stalo, ze wszyscy tak jada na Molika?<br><hr>guma<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to nie prawda. Moze tylko odpowiadac za sprawy organizacyjne. Z tad tez moje pytanie, czego nie dopilnowal Molik?<br><hr>gumaKomentatorzy napisał(a):Ja mialbym inne pytanie. Co sie takiego stalo, ze wszyscy tak jada na Molika?<br><hr>guma<br>Komentatorzy napisał(a):dyrektor zawodów odpowiada za wszystko....... to nie tylko splendor i oklaski, jeśli jest jakieś zaniedbanie jego głowa leci, a w poznaniu zawsze coś jest nie tak. <br><hr>czytelnik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie przerwał wyscigu po wypadku poprzedniego zawodnika, a podobno tam był piekny burdel. wystarczy? ale chyba jednak odpowiada za wszystko. do tego, w swiecie motocykli było, że on nie ma uprawnień. nie ważne, olać go, on nie jest teraz ważny<br><hr>czytelnikKomentatorzy napisał(a):Ja mialbym inne pytanie. Co sie takiego stalo, ze wszyscy tak jada na Molika?<br><hr>guma<br>Komentatorzy napisał(a):dyrektor zawodów odpowiada za wszystko....... to nie tylko splendor i oklaski, jeśli jest jakieś zaniedbanie jego głowa leci, a w poznaniu zawsze coś jest nie tak. <br><hr>czytelnik<br>Komentatorzy napisał(a):to nie prawda. Moze tylko odpowiadac za sprawy organizacyjne. Z tad tez moje pytanie, czego nie dopilnowal Molik?<br><hr>guma<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widać ze matka natura zabrała Ci połowe mozgu a druga połowa nie nauczyła się myśleć.Komentatorzy napisał(a):Ja mialbym inne pytanie. Co sie takiego stalo, ze wszyscy tak jada na Molika?<br><hr>guma<br>Komentatorzy napisał(a):dyrektor zawodów odpowiada za wszystko....... to nie tylko splendor i oklaski, jeśli jest jakieś zaniedbanie jego głowa leci, a w poznaniu zawsze coś jest nie tak. <br><hr>czytelnik<br>Komentatorzy napisał(a):to nie prawda. Moze tylko odpowiadac za sprawy organizacyjne. Z tad tez moje pytanie, czego nie dopilnowal Molik?<br><hr>guma<br>Komentatorzy napisał(a):nie przerwał wyscigu po wypadku poprzedniego zawodnika, a podobno tam był piekny burdel. wystarczy? ale chyba jednak odpowiada za wszystko. do tego, w swiecie motocykli było, że on nie ma uprawnień. nie ważne, olać go, on nie jest teraz ważny<br><hr>czytelnik<br>
Jezeli dyrektor przerywałby wyscig przy kazdym wypadku to nie byłoby zadnego scigania.
Oba wypadki nie miały ze sobą nic wspólnego,
więc jak nie wiesz, to nie pisz<br><hr>xxx
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Piszę wyłącznie do osób, którym bliski jest los Kuby, nie do tych, którzy chcą zaspokoić swoją ciekawość, ale do tych, którym w niedzielę świat runął na głowę (żmijo, informacja jest prawdziwa, z dzisiejszego poranka, jeśli redakcja posiada kontakt z najbliższymi, z łatwością ją potwierdzi).
Kuba leży w szpitalu podłączny do respiratora. O rokowaniach nie będę pisać, gdyż lekarzem nie jestem, Bogiem również, niestety..<br><hr>light
Kuba leży w szpitalu podłączny do respiratora. O rokowaniach nie będę pisać, gdyż lekarzem nie jestem, Bogiem również, niestety..<br><hr>light
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
[*] szkoda że Ci dobrzy tak szybko odchodzą !! niech tam cała Wasza rodzinka sie 3ma !!<br><hr>markusssKomentatorzy napisał(a):Wypadek Dereckiego rzeczywiscie wygladał nienajlepiej. Zdrowiej chlopaku.<br><hr>FajeR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości