jaka zaufana i najtańsza strona z ubraniami??
• Strona 1 z 1
jaka zaufana i najtańsza strona z ubraniami??
witam
mam pytanie jakie polecacie strony z ubraniami?? co sadzicie o defender.net.pl??? czy to zaufana strona?? i jedna z tańszych??
będe kupował do 2 tys zł rzeczy takze sie boje:)
pozdrawiam i czekam na linki
mam pytanie jakie polecacie strony z ubraniami?? co sadzicie o defender.net.pl??? czy to zaufana strona?? i jedna z tańszych??
- Whiskers
- Świeżak
Re: jaka zaufana i najtańsza strona z ubraniami??
Whiskers napisał(a):witam
Miałem niedawno doczynienia z defenderem i pomimo, że do zakupu nie doszło wzbudzili moje zaufanie
PS. planujesz zakup ubrań Buse? bo jeśli tak, to są tańsze sklepy...
- Rogal
- Świeżak
BIGAluś napisał(a):xckarlos napisał(a):louis, hein-gericke...
O fajnie, że napisałeś... Jak to jest z tymi niemieckimi sklepami, jak z wysyłką, opłaca się?
louis wysyla bardzo tanio, bodajze za 10 euro. Z wymiana nie ma azdnego klopotu. Odsylasz, piszesz jaki chcesz rozmiar (lub zwrot pieniedzy) i sprawa zalatwiona. Mozna zamawiac przez telefon - omwia po angielsku i niemiecku.
FC-moto wyslal mi kurtke i wysylka tez byla zryczaltowana na 10 euro. Mi sie oplaca... A hein-gericke polecam porownac ceny na niemieckiej stronie z cenami na brytyjskiej stronie. Czasami maja rozne promocje, no i kurs euro do funta bywa rozny.
one wheel ahead of the grim reaper
- xckarlos
- Świeżak
- Piorunbubu
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości