Mała prędkośc maksymalna.
• Strona 1 z 1
Mała prędkośc maksymalna.
Czy wiecie może co może być przyczyna małej prędkości maksymalnej mojego Neoxa? Prędkość uzyskana przeze mnie to 82 km/h. Jechałem po prostym asfalcie i to z górki (nieduża ale była). Mój skuter jest z 2004 r. jest po tuningu, nie ma żadnych blokad. Mój brat mówi że to wina jakiś rolek ale nie wiem czy to rzeczywiście to.
- rosso204
- Świeżak
Gaźnik był regulowany po tym tuningu ? Kiedy ost. raz czyściłeś filtr powietrza ? A z tymi rolkami to zależy jakie masz. Jedne są na przyśpieszenie i są też na prędkość max i jeszcze jedne oryginalne .
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
skuter to nie 600 xD zebys 200km/h jechal ;] ale twoj brat ma racje ;] w wariatorze (taka puszka) masz tam rolki o okreslonej wadze ;] nie pamietam jak bylo dokladnie ale chyba jak dawales lzejsze rolki to miales lepsze przyspieszenie, a jak ciezsze to lepsza vmax, ale to na necie musisz juz zobaczyc ;] tylko pamietaj dasz wieksza vmax to przyspieszenie troche zmalenie i w drugim przypadku tak samo
PS: ten skuter to 4t
PS: ten skuter to 4t
- Spidey
- Świeżak
moj kolega ma w roxie sportowy wariator i sprzegło cyl i wał seryjny rolki ma chyba 3g i ledwo dotrzymuje mu tepa rs50 jego v max to cos koło 100 z seryjnym cylindrem
-
andrzej551 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości