[skutery] Kingway Street – nowy model...
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
[skutery] Kingway Street – nowy model...
Dyskusja na temat: Kingway Street – nowy model skutera
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kingway Street – nowy model skutera
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kingway Street – nowy model skutera
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Mnie troszke przypominają te zdjęcia Zipp Shock. Czy ktos sie nie pomylil z dodaniem zdjęć.
porównajcie zdjecia z Zipp Shock. Te lampy bocznych kieruwsnkazow. Bardzo podobne.
Chociaz mnie sie oba podabaja.
Lubie duze kola.
<a href="http://www.zipp.pl/produkty.php?dokument=46&pierwszy=1" target="blank" class="link">http://www.zipp.pl/produkty.php?dokument=46&pierwszy=1</a><br><hr>ciekawskii
porównajcie zdjecia z Zipp Shock. Te lampy bocznych kieruwsnkazow. Bardzo podobne.
Lubie duze kola.
<a href="http://www.zipp.pl/produkty.php?dokument=46&pierwszy=1" target="blank" class="link">http://www.zipp.pl/produkty.php?dokument=46&pierwszy=1</a><br><hr>ciekawskii
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
niezły plagiacik Shocka widzę, że firma Kingway nieźle jedzie, ale numer żadnych praw ciekawe jak Zipp zareaguje na to. <br><hr>luki
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sprawa jest raczej prosta Kingway sprzedaje 3 razy tyle co Zipp jest chyba liderem rynku "skutrów" w Polsce więc osobiście stawiam na to, że street to oryginał, a reszta kopie zawsze się kopiuje najsilniejszego.....<br><hr>magellan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
PROSTA SPRAWA JEST TO TA SAMA FABRYKA W CHINACH I TYLKO NAKLEJKA INNA.ALE OK PRZYNAJMNIEJ CZĘŚCI SA TE SAME I BĘDĄ ZAMIENNE CO MOŻE WYJŚĆ NA KORZYŚĆ , ALE NIE KONIECZNIE.<br><hr>FALA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam już ten skuterek. Jest fajny. Design jest super, dość lekki jak na skutery, jeśli chodzi o paliwo to "ekologiczny", wyświetlacz dobry (mimo że czasami bieg pierwszy znika z ekraniku ale zmieniamy biegi i wszystko gra), plastiki jak narazie wytrzymałe, no i CENA - BARDZO DOBRA jak na jakość. Na dzień dzisiejszy prawie BEZ ZARZUTÓW !!!Komentatorzy napisał(a):Mnie troszke przypominają te zdjęcia Zipp Shock. Czy ktos sie nie pomylil z dodaniem zdjęć.
Lubie duze kola.
<a href="http://www.zipp.pl/produkty.php?dokument=46&pierwszy=1" target="blank" class="link">http://www.zipp.pl/produkty.php?dokument=46&pierwszy=1</a><br><hr>ciekawskii<br>
Oceniłbym na 5-
(jak coÅ› to moje GG: 10106473)<br><hr>MaTTeusH
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
KINGWAY STREET TO JEST SZOK DLA ZIPP SHOCKA, ALE CENOWY, GDYZ KINGWAY MA ROZSADNA CENE DLA KLIENTA, WIDAC KTO DBA O KLIENTA , ZA TEN SAM MODEL, PODKRESLAM , TEN SAM MODEL WOLA MNIEJSZA CENE, I CIEKAWOSTKA, ZIPP JUZ NIE KUPI TEGO MODLEU NIGDY GDYZ KINGWAY MA WYLACZNOSC, JESLI KTOS NIEWIERZY NIECH POSTAWI OBA OBOK SIEBIE, ROZNICA JEST CENA TYLKO I WYLACZNIE, NAWET NAKLEJKI SA TAKIE SAME , KOLORY IDENTYCZNE
<br><hr>ZIBI-PROFESJONALISTA
<br><hr>ZIBI-PROFESJONALISTA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
PLAGIACIK? RACZEJ ŻART KOLEGO, TE POJAZDY SA IDENTYCZNE , KOLORY, NAKLEJKI NAWET, TA SAMA FABRYKA , ZIPP JUZ NIE EBDZIE MIAL TEGO POJAZDU NIGDY, KINGWAY ZAWSZE, WIEC NIE MOW O PLAGIACIE, KINGWAY JEST NASILNIEJSZY NA RYNKU W EUROPIE WSCHODNIEJ, ZIPP JEST 6 RAZY MNIEJSZY OD KINGWAYA, ZIPP NIE WYMYSLIL TEGO MODLEU TYLKO KUPIL GOTOWY WIEC NIC NIEMOZE ,CHYBA ZE POPLAKACKomentatorzy napisał(a):niezły plagiacik Shocka widzę, że firma Kingway nieźle jedzie, ale numer żadnych praw ciekawe jak Zipp zareaguje na to. <br><hr>luki<br>
<br><hr>ZIBI-profesjonalista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kupilem streeta, pierwsze wrazenia pozytywne, plus za wyglad, mimo dotarcia troszke zamulony - wolne obroty, do regulacji gaznik i tloki, wszystko na gwarancji wiec niech mechanicy sie nim zajma, wyciaga 60km/h wiec zostaly jeszcze jakies blokady, slaby akumulator - przestal palic ze startera po 3 dniach... juz podladowany. oglonie mocno trzeba go jeszcze podregulowac, po kolejnej wizycje w warsztacie i przejechaniu 500km napisze cos wiecej.<br><hr>pawcio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale on wyciąga 60 km/h na blokadach ??? czy jak ma zdięte blokadyKomentatorzy napisał(a):kupilem streeta, pierwsze wrazenia pozytywne, plus za wyglad, mimo dotarcia troszke zamulony - wolne obroty, do regulacji gaznik i tloki, wszystko na gwarancji wiec niech mechanicy sie nim zajma, wyciaga 60km/h wiec zostaly jeszcze jakies blokady, slaby akumulator - przestal palic ze startera po 3 dniach... juz podladowany. oglonie mocno trzeba go jeszcze podregulowac, po kolejnej wizycje w warsztacie i przejechaniu 500km napisze cos wiecej.<br><hr>pawcio<br>
??
<br><hr>Mati
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja mam zippa shocka z blokadami 60 luz mysle ze ten kingway jedzie podobnie, a co do ceny jest razaco tanszy od Shocka moze wykonany z materialow gorszej jakosci? bo wkoncu okolo 900 zl roznicy<br><hr>v0dKomentatorzy napisał(a):kupilem streeta, pierwsze wrazenia pozytywne, plus za wyglad, mimo dotarcia troszke zamulony - wolne obroty, do regulacji gaznik i tloki, wszystko na gwarancji wiec niech mechanicy sie nim zajma, wyciaga 60km/h wiec zostaly jeszcze jakies blokady, slaby akumulator - przestal palic ze startera po 3 dniach... juz podladowany. oglonie mocno trzeba go jeszcze podregulowac, po kolejnej wizycje w warsztacie i przejechaniu 500km napisze cos wiecej.<br><hr>pawcio<br>Komentatorzy napisał(a):Ale on wyciąga 60 km/h na blokadach ??? czy jak ma zdięte blokady
??
<br><hr>Mati<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- kaligula20
- Świeżak
sprzecior sprawuje sie bardzo dobrze, po regulacji obrotow chodzi jak zegarek, teraz czekam mnie tuning ale nie wiem od czego zaczac, chyba modul trzeba wymienic bo to pewnie on blokuje obroty i v-max
- kaligula20
- Świeżak
Witam. mam przejechane na obecną chwilę 800 km. na prostej wyciąga jakieś 55-58 km/h. na serwisie powiedzieli że tak ma być bo jest na dotarciu... no i podobno niema żadnych blokad. czy wam skrzynia też tak hałasuje przy zmianie biegów??? akumlator narazie działa bez problemów. gdyby ktos chciał pgadać to zapraszam na gg-613837<br><hr>jacoszek22
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie ma blokad? to poczytaj tu: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=503YHs7nd8Q" target="blank" class="link">http://www.youtube.com/watch?v=503YHs7nd8Q</a>Komentatorzy napisał(a):Witam. mam przejechane na obecną chwilę 800 km. na prostej wyciąga jakieś 55-58 km/h. na serwisie powiedzieli że tak ma być bo jest na dotarciu... no i podobno niema żadnych blokad. czy wam skrzynia też tak hałasuje przy zmianie biegów??? akumlator narazie działa bez problemów. gdyby ktos chciał pgadać to zapraszam na gg-613837<br><hr>jacoszek22<br>
a poza tym przejechales 800km i jeszcze chcesz go docierac? max.300-500km i tyle, wiecej tam sie nic nie dotrze w tym chinczyku, zreszta masz tak nawet napisane na nalepce silnika<br><hr>pawcio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak go odblokować?
Witam, mam ten motorek od miesiąca, na liczniku 600km, wyciąga max 55-56 km/h. Po przeglądzie, wymieniony olej, wyregulowane wszystko. Wygląda na to, że już dotarty. Wie ktoś gdzie w nim znajdują się blokady? Bo tak trochę szkoda jeździć 55 na godzinę i słyszeć jak ten biedny motorek się męczy, bo to się czuje, że on pojechałby szybciej tylko coś go ogranicza. Jak zdjąć blokady? Może już ktoś to zrobił?
GG 4107034
GG 4107034
- Olencja88
- Świeżak
witam. wymiana modułu dużo daje. jak wyregulować gażnik , ile obrotów ma być wykręcona ta śruba??<br><hr>jacoszek22Komentatorzy napisał(a):sprzecior sprawuje sie bardzo dobrze, po regulacji obrotow chodzi jak zegarek, teraz czekam mnie tuning ale nie wiem od czego zaczac, chyba modul trzeba wymienic bo to pewnie on blokuje obroty i v-max<br><hr>kaligula20<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości