Czy mam szanse na to żeby zostać motocyklistką?
zawsze można jechać na tor... i nie tłumacz się ze cię nie stać, na wyrazów można wjechać za darmo, a przyczepkę do przewozu moto można wypożyczyć....
btw nie masz kwitów a podróżujesz (mniemam że na moto bo o tym tu rozmawiamy) mimo iż powiedziałeś że robiłbyś to gdybyś był głupi?
gba4 napisał(a):Raczej jeszcze nie mam prawa jazdy, rejestracji, oc oraz z reguły podróżuje samodzielnie.
Gdybym był głupi to jezdziłbym bez wyzej wymienionych rzeczy.
btw nie masz kwitów a podróżujesz (mniemam że na moto bo o tym tu rozmawiamy) mimo iż powiedziałeś że robiłbyś to gdybyś był głupi?
Ostatnio edytowano 16/6/2009, 18:25 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
ty no ale mówiłeś że już ciorasz po winklach...
czyli że co jednak nie ciorasz? czy ciorasz ale nie ciorasz bo nie masz prawka ale tak bardzo byś chciał że już prawie ciorasz po nocach jak się przytulasz do misia?
true
czyli że co jednak nie ciorasz? czy ciorasz ale nie ciorasz bo nie masz prawka ale tak bardzo byś chciał że już prawie ciorasz po nocach jak się przytulasz do misia?
Wilku111 napisał(a):Mega żal...
true
-
melvin - PierwszyOkrutny
No i się zaczęło... Ja wiedziałem że kobiety to zło... Mamy tutaj typowy przykład kłótni dwóch napalonych, samotnych i niedojrzałych samców o dostęp do jednej samicy która i tak zapewne oleje ciepłym moczem obu napaleńców tak więc panowie schowajcie swe zaloty w spodnie i wracajcie do swoich zabawek
Kawasaki Er 5
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
-
Justyn - Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
słyszałem od jednego usera tego forum opinię że jak lubisz lizać po rowie facetów to tak...
ale nie wiem nie mam zamiaru sprawdzać.
ale nie wiem nie mam zamiaru sprawdzać.
Ostatnio edytowano 16/6/2009, 19:10 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz
-
melvin - PierwszyOkrutny
laser napisał(a):dajcie dziewczynie spokój!!!
nie każdy urodził sie z kiera w łapie !
to tak samo jak bym powiedział czemu nie zapierd***cie jak rossi ?? no dlaczego nie ??
oceniać kogoś jest łatwo, ale siebie nikt nie chce krytykować, za to kogoś potrafi bardzo dobrze,a dziewczyna nie ukrywa że nie potrafi jeździć, może ma ciulowego instruktora a może nie ma drygu do tego tak czy siak
trochę wyrozumiałości i szacunku
pozdrawiam
Jak nie wsiadzie, to nie zobaczy.
Zakladanie tematow "czy mam szanse.." jest bez sesnu. To tak jakbym zadala pytanie, czy mam szanse zostac lekarzem, a w ogole nie zaczne studiow
Nie ma co jej bronic, niech sobie gdyba pod nosem a nie zadaje glupawe pytania.
Kazdy musi sprobowac, a potem oceniac swoje szanse. Niech sie zapisze na kurs i zobaczy... Niech nie mysli, ze kazdy kto jezdzi (obojetnie czy puszka czy moto) od razu to potrafil.
Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...
So others may live...
-
mokuso - Świeżak
Eeeeeee, dobra to moze ja powiem cos innego, wiecie co tak patrze, jedna osoba pyta sie co ma zrboic w szkole, inna proponuje popelnienie przestepstwa, kolejna wola zgadzam sie z przedmowca, jeszze inna chce zeby spalic skuter a kolezanka sie pyta "czy da rade" - znacie to pytanie Chcialem sie zapytac czy nie macie innych zmartwien na prawde ani problemow?
Do kolezanki - Dasz rade, tylko sproboj, to warunek konieczny.
Mokuso - masz u mnie piwo wyreczylas mnie. mimo iz od pouczania jestem ja, jakos przez wzglad na anatomie, nie oberwie Ci sie po uszkach
Wogole moze ktoras chetna na nauke jazdy limuzyna w automacie ?:D +sniadanie dnia nastepnego gratis NIe? Kurde, szkoda ... ale mam jeszcze kupe swietnych pomyslow
Do kolezanki - Dasz rade, tylko sproboj, to warunek konieczny.
Mokuso - masz u mnie piwo wyreczylas mnie. mimo iz od pouczania jestem ja, jakos przez wzglad na anatomie, nie oberwie Ci sie po uszkach
Wogole moze ktoras chetna na nauke jazdy limuzyna w automacie ?:D +sniadanie dnia nastepnego gratis NIe? Kurde, szkoda ... ale mam jeszcze kupe swietnych pomyslow
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
-
simonw - Mieszkaniec forum