Intruder 1800
• Strona 1 z 1
Intruder 1800
Mam od niedawna (bo jest od niedawna) Intrudera M1800R i chcę go trochę uzbroić na dalsze wypady. Oczywiście bez frędzli i zbyt dużej armatury. Chodzi mi głównie o gmole, sakwy, owiewkę? Będę wdzięczny za info gdzie mogę znaleźć profesjonalistę (mieszkam w W-wie ale może być cała Polska) który coś zaprojektuje, doradzi, wykona. Kontakt: leo2000@list.pl[/b]
- Inti
- Świeżak
Ubranie dla Intrudera 2008
Mam ten sam problem z moim C1800R.
Pojawiło się trochę gadżetów w Stanach. Wejdź np. na stronę www.cruisercustomizing.com. Twój model może się inaczej nazywać (mój to Boulevard C109R - pojemość w calach sześciennych). Ceny w porównaniu z ofertami europejskimi są OK. Robię w tamtejszych sklepach internetowych trochę zakupów, niegdy nie miałem żadnych kłopotów. Pozdrawiam
Pojawiło się trochę gadżetów w Stanach. Wejdź np. na stronę www.cruisercustomizing.com. Twój model może się inaczej nazywać (mój to Boulevard C109R - pojemość w calach sześciennych). Ceny w porównaniu z ofertami europejskimi są OK. Robię w tamtejszych sklepach internetowych trochę zakupów, niegdy nie miałem żadnych kłopotów. Pozdrawiam
- DamX
- Świeżak
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość