Bejbe & Gelo spikin' rum
-
barteckstreet - Świeżak
Gelo, bierz Bejbe i przyjedźcie wreszcie upiec tę zapiekankę....
CHOCIAŻ...
mój piekarnik ostatnio stracił szybkę w drzwiczkach, nie wiem czy jeszcze będzie kiedykolwiek piekł tak samcznie jak do tej pory...
Niektórych przepraszam za to że zamiast zająć się gośćmi szukałam mojego tygryska i poszłam spać...a tym co posprzątali to niby bezpieczne szkło, które rozpierzchło się po całej kuchni...bardzo dziękuje
Kaja-Bejbe...jak ja tu dawno nie byłam...co tu się się dzieje?
CHOCIAŻ...
mój piekarnik ostatnio stracił szybkę w drzwiczkach, nie wiem czy jeszcze będzie kiedykolwiek piekł tak samcznie jak do tej pory...
Niektórych przepraszam za to że zamiast zająć się gośćmi szukałam mojego tygryska i poszłam spać...a tym co posprzątali to niby bezpieczne szkło, które rozpierzchło się po całej kuchni...bardzo dziękuje
Kaja-Bejbe...jak ja tu dawno nie byłam...co tu się się dzieje?
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
Dorota to my dziękujemy, za najlepsze zapiekanki na świecie
(Gelo żałuj, żałuj ... ) i za całą resztę. Dawno nie widziałam tyle jedzenia
he he a u mnie w domu nigdy tyle nie było, sumując nawet
i ta Finlandia powinna iść zdecydowanie na początek, a nie na koniec
a z tym Bejbe to sama nie wiem, po Katowicach zostało,
czemu trzeba się Grześka pytać ...
(Gelo żałuj, żałuj ... ) i za całą resztę. Dawno nie widziałam tyle jedzenia
he he a u mnie w domu nigdy tyle nie było, sumując nawet
i ta Finlandia powinna iść zdecydowanie na początek, a nie na koniec
a z tym Bejbe to sama nie wiem, po Katowicach zostało,
czemu trzeba się Grześka pytać ...
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
No proszę. Widzę, że tam niezłe rzeczy się działy po naszym wyjściu, skoro nawet szyby leciały.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
Ale dokąd? Może do jakiegoś baru, tylko że ja pracuje w tygodniu dojść długo, a w weekend chyba mnie nie będzie.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
Karol_85 napisał(a):Nie no gdzie tu sprawiedliwość? ja nie załapałem się ani na zapiekanki ani na Finlandie jedyne na co się załapałem to sprzątanie szkła, koniecznie musimy zrobić powtórkę
Spóźnialski jesteś poprostu
Powtórka z tego co słyszałam to ustaliliście że 22-go tak?
Finlandia (2x0,7) w zamrażarce, kieliszki też się mrożą....Karol tylko znowu się nie spóźnij
cichy napisał(a):No proszę. Widzę, że tam niezłe rzeczy się działy po naszym wyjściu, skoro nawet szyby leciały.
Cichy, nic się nie działo właśnie...
Karol z Mariuszem zaczęli gadać o jakiś mocno zaawansowanych tchnologiach programowo-informatycznych, więc bardzo szybko zaczęły mi się zamykać oczy, a oni tak gadali i gadali....długo w każdym razie, jak się zorientowali że ich wogóle nie słucham to postanowili wyjść...
a szyba poszła w piekarniku i na szczęśscie tylko ta zewnętrzna, bo jak chłopcy wychodzili i zabierali śmieci do wyrzucenia to mi w oczekiwaniu aż się ubiorą zachciało się przeciągnąć, więc żeby to zrobić postanowiłam usiąść na blacie kuchennym jednocześnie opierając stopami o rączkę piekarnika, przenosząc cały ciężar ciała na stopy wyciągnęłam się (a trochę ważę ) i w tym momencie....szkło nie wytrzmało...
chłopcy posprzątali i poszli sobie...
ot cała historia
pozdrów Gosię i wpadnijcie na poprawke
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
dokąd ... nie ważne gdzie, ważne z kim
22 to inna historia (a tak przy okazji to jest mój ostatni dzień w pracy)
a w czwartek gdzieś na mieście, w centrum najlepiej żeby wszyscy mieli blisko i wieczorem, bo zanim ja dojadę to będzie wieczór
22 to inna historia (a tak przy okazji to jest mój ostatni dzień w pracy)
a w czwartek gdzieś na mieście, w centrum najlepiej żeby wszyscy mieli blisko i wieczorem, bo zanim ja dojadę to będzie wieczór
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl