wypożyczanie przyczep do przewozu motocykla bydgoszcz i okol
• Strona 1 z 1
wypożyczanie przyczep do przewozu motocykla bydgoszcz i okol
witam
chciałbym sie dowiedzieć czy jest jakaś firma lub możliwość wypożyczenia przyczepy do przewozu motocykli na terenie Bydgoszczy i okolic ??
z góry dzięki i czekam na szybką pomoc
chciałbym sie dowiedzieć czy jest jakaś firma lub możliwość wypożyczenia przyczepy do przewozu motocykli na terenie Bydgoszczy i okolic ??
z góry dzięki i czekam na szybką pomoc
- adi50dolar
- Świeżak
-
SHVAYA - Bywalec
nie stety nie mają do transtortu motocykli macie może jakiś pomysł? i czy bezpieczne jest przewozenie na zwykłej przyczepie i jak to zrobić ? to będzie moja pierwsza podruż po motocykl.
- adi50dolar
- Świeżak
tomekg napisał(a):Poszukaj (jak zauwazysz wypozyczalnie to podejdz i zapytaj, nie pogryza), w Bydgoszczy na pewno cos znajdziesz. Ja w Pile wypozyczylem taka do transportu motocykli za 40zl+pasy za dobe.
w ktorej wypozyczalni? jestem z Piły i moze niedlugo bede potrzebowal
Peugeot Vivacity -> '06 Kawasaki Ninja 250 :D:D
-
SHVAYA - Bywalec
pozostaje mi chyba wypożyczenie zwykłej przyczepki ze statoil, i ryzyko ze motorek sie porysuje. w niedzielę chcę jechać więc cośmuszę wykombinować
Cagiva MITO my motór my live.
- adi50dolar
- Świeżak
SHVAYA ta wypozyczalnia jest na Bydgoskiej (prawie sam wylot z miasta, za torami), jadac od centrum po prawej stronie (znajdziesz bez problemu). Ceny byly w granicach 15-20 zl za dobe (bez pasow), nie wiem jak to wyglada teraz.
- tomekg
- Świeżak
Nic Ci śię kolego nie porysuje. Na zwykłej przyczepce przewoziłem moto, przy użyciu tylko dwóch pasów. Najważniejsze to; przednie koło musi wejść w narożnik i ściągnąć dobrze pasem za felgę, a więc motom stoi w tym momencie skosem. Drugim pasem ściągasz kanape, podłuż sobie koc. To w moim przypadku wystarczyło i było ok. Jak chcesz to trzecim pasem ściągnij rury-wachacze na dole między tylnym kołem, a silnikiem. Będzie dobrze.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
no wyporzyczyłem normalną przyczepke. i moja mito dojechała cała i zdrowa.
Cagiva MITO my motór my live.
- adi50dolar
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości