pytanie o zx7r (opinie,spalanie,koszty utrzymania, itp.)
• Strona 1 z 1
pytanie o zx7r (opinie,spalanie,koszty utrzymania, itp.)
Cześć. Cześć planuje zakup kawasaki zx7r. Chcę dowiedzieć się czy jest to pojazd warty zakupu. Ważne dla mnie jest jakie są koszty utrzymania i czy jest to awaryjny pojazd, bo krąży wiele mitów o motocyklach ze stajni KAWASAKI. Spalanie-to już mniej ważne, bo kupując taki motocykl trzeba się z tym liczyć.I co sądzicie o stylistyce bo mi osobiście ten motor bardzo się podoba.A i na co trzeba szczególnie zwrócić uwagę prze zakupie tego konkretnego modelu.
-
wasil1993p - Bywalec
Ja dla mnie bardzo fajne moto o wciaz atrakcyjnym wygladzi
http://www.scigacz.pl/Kawasaki,ZX7R,Ninja,4590.html
a co do masy to tez sa plusy, na polskich drogach idzie jak czolg do przodu
http://www.scigacz.pl/Kawasaki,ZX7R,Ninja,4590.html
a co do masy to tez sa plusy, na polskich drogach idzie jak czolg do przodu
- malyzck
- Bywalec
- PawulonVBK
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Niom to prawda suzuki to plaga ;p. Ale moj next bike to albo zx10r ,albo GSXR 1000, potem ewentualnie R1 a jak 1000r to tylko 2008 usiadłem i się zakochałem. Na zdjęciach to brzydkie ale z bliska o qrde mniam ciacho- chyba nie fotogeniczny motorek.
P.S. MI tez bardziej ZX7r bardziej sie podoba (przednia lampa i wloty powietrza) ,ale jakbym brał to albo zilona z białym ,albo niebieska ,no moze czerwona w kazdym badz razie z bialymi elementami w oryginale.
P.S. MI tez bardziej ZX7r bardziej sie podoba (przednia lampa i wloty powietrza) ,ale jakbym brał to albo zilona z białym ,albo niebieska ,no moze czerwona w kazdym badz razie z bialymi elementami w oryginale.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
ZX7R tez ma alu rame!! Ja posiadam takie moto i jestem zadowolony.Ciezko wyprowadzic go z rownowagi ale za to prowadzi sie dobrze pewnie ze wzgledu na mase,ale nie jest az takim czolgiem jak sie wszystkim wydaje, a i osiagi tez nie sa zle. Mi osobiscie sie bardzo dobrze smiga chociaz nie mam porownania do innych motocykli bo innymi nie latalem.Seba_ER5 napisał(a):Ta druga. Mysle ze GSXR alu rama i na wtrysku jak po 1998r.
R1 rn12 2004r+ , stunt honda+ AUDI A6 1,8T
- oskaarek
- Świeżak
Jeżeli masz takie moto to napisz coś więcej. Czy miałeś jakieś usterki, jakie spalanie itp.
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
Energie ist nichts ohne Steuerung.
Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
-
OvertakeR - Świeżak
moto mam drugi sezon i jak na razie zadnych usterek nie mialem.Smiga az milo. Spalanie hmm 6-7 litrow lyknie, ale ile wlejesz to spali. 12 tez potrafi wciagnac. Nigdy nie przeliczylem dokladniewasil1993p napisał(a):Jeżeli masz takie moto to napisz coś więcej. Czy miałeś jakieś usterki, jakie spalanie itp.
R1 rn12 2004r+ , stunt honda+ AUDI A6 1,8T
- oskaarek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość