[Aktualności] Top Gear - groźny wypadek Richarda...
No, poruszyłem kobietę swoim uporem i wkońcu mam, za lekturę jednak zabiorę się jutro, mam nadzieję. Wesly, polecasz jakieś artykuły?
- suzuka gsxf
- Świeżak
No o motocyklach to jak zwykle jak na lekarstwo, ale tego można się było spodziewać, bo ogólnie TG jednośladami raczej się nie zajmowało, chociaż chciałbym zobaczyć czego słuchałby Stig jadąc jakąś suzuką.
- suzuka gsxf
- Świeżak
heh. wiadomo że Top Gear nie zajmuje jednośladami. Zresztą jeśli chodzi o gazetki moto to jest co u nas czytać Tg to inna bajka, chociaż o samochodach to i tak sporo znajomych motocyklistów kupujesuzuka gsxf napisał(a):No o motocyklach to jak zwykle jak na lekarstwo, ale tego można się było spodziewać, bo ogólnie TG jednośladami raczej się nie zajmowało, chociaż chciałbym zobaczyć czego słuchałby Stig jadąc jakąś suzuką.
-
giuseppe - Świeżak
może i by przeżyli ale wiesz... jak pismo czy program jest owszystkim to jest oniczym tak naprawdę, ogólnie mówiąc poziom spada. Już lepiej jak jedni kupują Top Geara a inni np. Świat MotocykliWesly napisał(a):Ale to mógł by być niezły patent na program...TG i testy motorów...Podejrzewam że tego to już by Clarkson i spółka nie przeżyli
-
giuseppe - Świeżak
Niech lepiej trzymają się swojej profesji, poza tym bałbym się o STIGA widząc go na np ostatnim modelu gsxr-a:)
- suzuka gsxf
- Świeżak
heheh ja bym się bał czy by się nie zabił, patrząc na jego styl jazdy ehehehsuzuka gsxf napisał(a):Niech lepiej trzymają się swojej profesji, poza tym bałbym się o STIGA widząc go na np ostatnim modelu gsxr-a:)
-
giuseppe - Świeżak
Na pewno dałby sobie radę, tylko byłby problem z odsłuchem jego składanek:) czytałem jakiś artykuł, że pierwszy numer TG sprzedał się prawie w 100 tyś. egzemplarzy i 2 numer już miał większy nakład, a podobno zakładali utrzymanie sprzedaży na poziomie 60 tyś. egz. pewnie później tak będzie ale na razie ładnie przyciągnęli ludzi.
- suzuka gsxf
- Świeżak
heh, no to ładnie polecieli. w sumie cena na pewno zrobiła swoje ale nie zaprzeczycie chyba że i zawartośc jest niezła. mi się wydaje że jeśli nawet cena by wzrosła to sprzedaż zbytnio nie spadnie bo ludzie zdążą się już uzależnić od tej gazety (tak jak ja)
-
giuseppe - Świeżak
Cena nie jest najważniejsza chyba, bo większość poczytnych magazynów, tygodników, czy miesięczników kosztuje znacznie więcej i też mają niezłą sprzedaż. Ważne jest to co będzie do czytania.
- suzuka gsxf
- Świeżak
na pewno masz rację ale cena pima, zwłaszcza nowego też musi być przystępna. Czasem sama treść nie przyciągnie czytelnika, szczególnie takiego który już stale czyta inne gazetysuzuka gsxf napisał(a):Cena nie jest najważniejsza chyba, bo większość poczytnych magazynów, tygodników, czy miesięczników kosztuje znacznie więcej i też mają niezłą sprzedaż. Ważne jest to co będzie do czytania.
-
giuseppe - Świeżak
ciekawe co będzie jak już przyciągnie... mam nadzieję że cena nie skoczy za mocno...Wesly napisał(a):Cena jest przystępna...wręcz bardzo niska...bo musi przyciągnąć i przeciągnąć potencjalnych czytelników...
-
giuseppe - Świeżak
Co sądzicie o focusie RS? jakby miał podobną moc co impreza czy lancer i będzie faktycznie kosztował w granicach 100 k to będzie hit.
- suzuka gsxf
- Świeżak
Focus to w ogole dobra furka a ten nowy RS narawdę nieźle się prezentuje. W sumie nie wiadomo do końca jakie będzie miał osiągi ale skoro TG już mu zapowiada sukces to coś w tym musi byćsuzuka gsxf napisał(a):Co sądzicie o focusie RS? jakby miał podobną moc co impreza czy lancer i będzie faktycznie kosztował w granicach 100 k to będzie hit.
-
giuseppe - Świeżak
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości