Co komu lezy...czyli luzne wypowiedzi
Z innej beczki - dzis Andrzejki - byłem na miescie we wrocku i to co sie tu dzieje to jest paranoja, wiecej bydła i chamstwa nigdzie nie spotkałem - przed klubem P1 normalnie takak kolejaka ,ze sie w pale nie miesci, przygnietli mnie do szklanych drzwi, ochroniarze napier... ludzi co chca wejsc, o malo sam bym nie dostal bo chcialem kumpla wciagnąć, na dole jeszcze gorzej niz na zewnątrz.Postawnowilem zmienic lokal ale wszedzie to samo jak nie kolejki to rozróby, totalna paranoja - nie wiem czy powinienem zmienic miasto czy moze kraj albo planete - nigdy wiecej w żadną większą okazje nie ruszam na miasto, wole juz domówki ,ze swoja ekipą.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
meciek dokladnie... przeknalem sie ostatnio na hallowen w BlackPeral... przed wejsciem zeby wejsc czekalem od 21 i wszedlem po 24 ludzie sie pchaja do drzwi ze niemoga ich ochrnoniarze otworzyc od srodka latajÄ… torebki szmul w powietrzu hehe... zadymy ogole to sprzedali 4500 wejscoiwek a miejsc bylo 2 tysiace ale na drugi dzien oddawali kase za bilety ;d
PS: do tego taki tłum ze buty cale podeptane o spodneiach i nogawkach to juz niewspomne jakiego byly koloru heh
PS: do tego taki tłum ze buty cale podeptane o spodneiach i nogawkach to juz niewspomne jakiego byly koloru heh
pozdrawiam
- MÅ‚ody16
- Świeżak
W Chocianowie nawet domowe imprezy się nie udają... Bo babka z drugiego końca miasta dzwoni na policję że jej przeszkadza muzyka....
Więc jedźmy do zielonej góry.... Najbardziej klimaciarskie miasto jakie znam.... No jeszcze też daje radę Szklarska Poręba...
Więc jedźmy do zielonej góry.... Najbardziej klimaciarskie miasto jakie znam.... No jeszcze też daje radę Szklarska Poręba...
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
zapraszam do poznania wyskoczymy na bal u nas jest wszystko si no jedyna wada to to ze jest duzo ludzi ale jakis lokal zawsze sie znajdzie jeszcze nigdy nie bylo tak zebym wyruszyl na miasto i wrucil jakis mocno nie zadowolony pozdro
dzwieki silnika to moja muzyka honda CBR 600f
-
[zt]michu - Świeżak
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
-
*gosia* - Świeżak
*gosia* napisał(a):http://facet.wp.pl/kat,1007865,wid,8599381,wiadomosc.html?rfbawp=1165088307.870&ticaid=12c9d
nice:)
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
wstałem o tej 5.35 ale ni ch*ja nie mam ochoty isc do roboty! - a miałem chodzic co weekend zeby dozbierac do zielonej kawy / moze w przyszly weekend
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości