Szukam kompanów podrózy na Night of the jumps - Katowice
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Szukam kompanów podrózy na Night of the jumps - Katowice
Witam wszystkich zainteresowanych.
Wybieram się do Katowic na Night of the jumps, i mam 4 wolne miejsca w aucie (wyruszam z Warszawy) chętnie mogę kogoś zabrać kto nie ma czym jechać bądź jedzie pociągiem tudzież busem a woli podróżować w bardziej komfortowych warunkach.Jak ktoś zainteresowany proszę o pilny kontakt na PW, GG, Maila, Tel i co tam komu jeszcze przyjdzie do głowy, bo jak wiadomo sprawa jest pilna!!!
tel 888-969-025
Do admina: Proszę o usuniecie postu (ogłoszenia) po wygaśnięciu jego ważności tj.25-11-2006
Wybieram się do Katowic na Night of the jumps, i mam 4 wolne miejsca w aucie (wyruszam z Warszawy) chętnie mogę kogoś zabrać kto nie ma czym jechać bądź jedzie pociągiem tudzież busem a woli podróżować w bardziej komfortowych warunkach.Jak ktoś zainteresowany proszę o pilny kontakt na PW, GG, Maila, Tel i co tam komu jeszcze przyjdzie do głowy, bo jak wiadomo sprawa jest pilna!!!
tel 888-969-025
Do admina: Proszę o usuniecie postu (ogłoszenia) po wygaśnięciu jego ważności tj.25-11-2006
Ostatnio edytowano 17/4/2007, 15:56 przez Karol_85, łącznie edytowano 2 razy
- Karol_85
- VIP Ścigacz.pl
Kaja bardzo się cieszę na nasza wspólna podróż.
Pewnie ze będziesz mogła obsługiwać sprzęt grający, inne sprzęty tez będziesz mogła obsługiwać.... o ile to nie wpłynie na bezpieczeństwo jazdy . A nie ma sensu brać „tego szybszego” samochodu bo dla nas dwojga, mój własny w zupełności wystarczy a i seniorzy będą spokojniejsi.
Pewnie ze będziesz mogła obsługiwać sprzęt grający, inne sprzęty tez będziesz mogła obsługiwać.... o ile to nie wpłynie na bezpieczeństwo jazdy . A nie ma sensu brać „tego szybszego” samochodu bo dla nas dwojga, mój własny w zupełności wystarczy a i seniorzy będą spokojniejsi.
- Karol_85
- VIP Ścigacz.pl
Karol już rozumiem...
wolisz powolniejszą jazdę, ale pewną że dotrzesz do celu?
to zupełnie odwrotnie niż ja
Kaja napewno zadba o bezpieczeństwo...Ty tylko kieruj reszte zostaw jej.
A ponieważ bedziemy jechać innymi drogami, to umawiamy się na zostawienie samochodów (....), idziemy na obiad do Hipnozy i potem do Spodka z buta, to niedaleko..
chyba że będą z nami bardziej wygodniccy...
narazie plan taki może być?
Zapewne później dołaczy do nas jeszcze Silver, przynajmniej tak się deklarował, więc co do imprezowania po zawodach to się okaże na miejscu.
i
wolisz powolniejszą jazdę, ale pewną że dotrzesz do celu?
to zupełnie odwrotnie niż ja
Kaja napewno zadba o bezpieczeństwo...Ty tylko kieruj reszte zostaw jej.
A ponieważ bedziemy jechać innymi drogami, to umawiamy się na zostawienie samochodów (....), idziemy na obiad do Hipnozy i potem do Spodka z buta, to niedaleko..
chyba że będą z nami bardziej wygodniccy...
narazie plan taki może być?
Zapewne później dołaczy do nas jeszcze Silver, przynajmniej tak się deklarował, więc co do imprezowania po zawodach to się okaże na miejscu.
i
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
Karol_85 napisał(a):Kaja bardzo się cieszę na nasza wspólna podróż.
Pewnie ze będziesz mogła obsługiwać sprzęt grający, inne sprzęty tez będziesz mogła obsługiwać.... o ile to nie wpłynie na bezpieczeństwo jazdy .
Karol możesz być spokojny, ja zawsze myślę o bezpieczeństwie przy
obsłudze sprzętów
A jak coś to możemy się zamienić ja zajmę się kierowaniem a Ty obsługą
sprzętów, będzie sprawiedliwie
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
dormarcia napisał(a):Kaja ja nie wiem czy dobrze liczę....ale tych drążków to się zrobiło chyba ze trzy w tej chwili...
Kaja to zuch dziewczyna na pewno sobie poradzi, zawsze możesz do nas dołączyć Domarciu dla poprawienia bilansu... miejsce... się znajdzie
- Karol_85
- VIP Ścigacz.pl
ja będę jechać za Wami
i obserwować jak dobrze się bawicie,
(chcę poprostu przez te jakieś tam 300 km mieć jeden drążek na wyłączność ..., i Ty doskonale wiesz który... )
a wieczorem dołączę do Was też czynem
i obserwować jak dobrze się bawicie,
(chcę poprostu przez te jakieś tam 300 km mieć jeden drążek na wyłączność ..., i Ty doskonale wiesz który... )
a wieczorem dołączę do Was też czynem
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
Chyba wiem o jakim drążku mówisz .
Powiem Ci więcej też będę takiego używał przez te jakieś tam 350km a pozostałem drążki pozostawiam do obsługi moim szanownym pasażerom.... niech robią z nimi co chcą oby nie urwali
Powiem Ci więcej też będę takiego używał przez te jakieś tam 350km a pozostałem drążki pozostawiam do obsługi moim szanownym pasażerom.... niech robią z nimi co chcą oby nie urwali
- Karol_85
- VIP Ścigacz.pl
dormarcia napisał(a):chcę poprostu przez te jakieś tam 300 km mieć jeden drążek na wyłączność ..., i Ty doskonale wiesz który... )
Nie no jawne formy perwersji na forum .... wymiekam....
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe