Co teraz? .. New str3
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
YZF nie denerwuj się. OvertakeR miał na myśli trolla pt. 300km/h
300km/h napisał(a):BĄDŹ TWARDZIELEM KUP R1.
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
- WhiteArmy00
- Świeżak
No to gitara, to biorę Kawe, może znajdę jakąś fajną za tą cenę. W sumie pierwsze moto za swoją kasę.
- WhiteArmy00
- Świeżak
Hmm będę miał ledwo 15koła, no chyba,że będziesz ją miał do Czerwca jak zdam prawko to myślę ,że coś z Rodzicami utarguje.
Poślij Fotki jeśli masz. Na E-mail w prv Ci napisze.
Poślij Fotki jeśli masz. Na E-mail w prv Ci napisze.
- WhiteArmy00
- Świeżak
No to szkoda;/ niestety aby móc kupić moto muszę mieć prawko w ręce taki wymóg rodziców. Szybciej nie ;/
- WhiteArmy00
- Świeżak
moglbym napisac, ze masz przejebane.ale sam mam dzieciaka jeszcze malego ale wiem jak to jest.pewnie jestes na ich utrzymaniu, mieszkasz z nimi wiec nei dziw sie.jakbys sam pracowal, mieszkal gdzies, a oni mielibny a ciebie wyje****, to kupilbys sobie co chcesz.no ale cos za cos.
;]
-
rzeźnik - Świeżak
Ogólnie jesli chodzi o motocykl to sytuacje mam na tyle nie ciekawą,że nikt nie popierał z rodziny tego,a znajomi gratulowali mi tylko odwagi .... Lecz zdałem A1 i narzekałem i dostałem RS , teraz postawiłem znowu na swoje i zdaje A a niby nie miałem. Ojciec ma zdanie jak większość o motocyklistach.
Teraz choć będę miał moto za swoją zarobioną kasę z tego tylko taki plus.
Teraz choć będę miał moto za swoją zarobioną kasę z tego tylko taki plus.
- WhiteArmy00
- Świeżak
Moim zdaniem nie szukaj po roczniku tylko po stanie technicznym, lepiej kupić starszy rocznik w lepszym stanie niż młodszy rocznik w gorszym stanie.
Polecam 636 wtryskowe od 2003 roku, HondÄ™ CBR 600 F4i 2002rok.
Polecam 636 wtryskowe od 2003 roku, HondÄ™ CBR 600 F4i 2002rok.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
- WhiteArmy00
- Świeżak
Dobra Panowie, Koniec Tematu rodzinka nie zgodziła się na motocykl , więc już Koniec. Końcową odpowiedź zakończę słowami Matki " Jak motocykl stanie na podwórku to osobiście go podpale"...
- WhiteArmy00
- Świeżak
Tak tylko mam kilka problemów najpierw Kasa bo nadal się uczę i nigdzie nie mogę pracować(tzn nikt mnie nie zatrudni) więc jedyne co to czekać mi do skończenia szkoły i potem zarobienia sobie. A liczyłem,że rodzice coś na urki dorzucą a tu taki sajgon w domu miałem ,że ho ho , nawet nie chciej wiedzieć czego się o motocyklistach dowiedziałem..
- WhiteArmy00
- Świeżak
YZF R1 napisał(a):milus napisał(a):masino napisał(a):GSX-R 600 jest to typowy sport, a gsx600 to potocznie zwane "jajko" motocykl bardziej sportowo turystyczny.
Czajnik,Jajko i ich najnowsza wersja to Gsx600F , zwykły Gsx to golas od suzuki.Proszę nie ubliżać takiemu porządnemu motocyklowi jakim jest gsxf, nieznajomością tematu.
milus też sie podszkol golas od suzuki to gsr a nie gsx, nie ma czegoś takiego jak gsx jest albo gsxr zwany gixxem albo gsxf zwany jajkiem a naked to gsr....
Oj Panie z R1 się Pan nie znasz i pier....... Modele GSX istnieją i mają się dobrze.Może trochę nie fortunnie napisałem golas, bo większości kojarzy się to z jakimiś soft chopperami, ale jak dla mnie to były golasy na ówczesne czasy.
Z resztÄ… obczaj sobie mojÄ… biblie Suzuki.
http://www.suzukicycles.org/All-Suzuki/ ... odels.html
600:D Spawacz ram....
- milus
- Świeżak
WhiteArmy00 napisał(a):Tak tylko mam kilka problemów najpierw Kasa bo nadal się uczę i nigdzie nie mogę pracować(tzn nikt mnie nie zatrudni) więc jedyne co to czekać mi do skończenia szkoły i potem zarobienia sobie. A liczyłem,że rodzice coś na urki dorzucą a tu taki sajgon w domu miałem ,że ho ho , nawet nie chciej wiedzieć czego się o motocyklistach dowiedziałem..
Nie lam sie. Ja nie mialem co liczyc na zlamany grosz w tej sprawie. Predzej by mi zaplacili za podpisanie papierow, ze nie bede smigal na moto
A z kasa jak sie postarasz to cos wymyslisz. Ja w Twoim wieku juz zarabialem pierwsza powazniejsza kase na GSa Wszystko sie da.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu
-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
U mnie też od zawsze była gadka że się zabiję i że mnie z domu wyrzucą. Odłożyłem wkońcu trochę i kupiłem bez pytania, tata nie odzywał sie ze 2tyg ale wkońcu im przeszło. Wyjściem może być zakup tańszej maszyny, zamiast wydać 15koła wydaj z 8 jeździj i zodywaj doświadczenie a jak odłożysz kaski to kupisz coś nowszego.
-
Kurt - Świeżak
- WhiteArmy00
- Świeżak
No Udał mi sie postawić na swoim choć nie tak jak chciałem. Otóż Ścigacza kupować nie mogę,ale przystali na Szosowo-Turystyczny motocykl i tutaj mój wybór padł na Suzuki GSR 600 . Ma może ktoś ten motocykl ? bo chce w tym tygodniu jeszcze jechać oglądać i nie wiem na co mam zwracać uwagę. No i czy to dobry wybór z tego rodzaju motocykli .
- WhiteArmy00
- Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości