Pomocyy Ludzie
• Strona 1 z 1
Pomocyy Ludzie
Jestem wysokim kolesiem i szukam sobie jakiegos motorku na karte motorowerową i niewiem co mam kupic bo chce cos szybkiego i zebym na tym jak kretyn nie wygladal Mieze 180 cm i chce chyba skuter ale jak ja bede na tym wygladal fatalnie a chce taką maszyne zeby po miescie pojezdzic dosc szybko a mam tylko do dyspozycji 3300 max jaki model proponujecie jesli wogule cos takiego zostalo wyprodukowane
- Dudix
- Świeżak
yamaha tzr 80, to jest dobry wybór, w tych pieniądzch już kupisz
http://www.bikepics.com/members/indus/ | http://www.tkkj.net/ | dt 80 kupię, chętni na gg
- indus
- VIP Ścigacz.pl
.
ja tez radze ns1/montesse. sam posiadam i mam 177 cm wzrostu a czy wyglondam jak kretyn to nie wiem...;p
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
Re: Pomocyy Ludzie
FAQ Forum Ścigacz.pl
(...)
4. Nadawaj zakładanym wątkom właściwy tytuł.
Jeśli chcesz się dowiedzieć, jaki akumulator masz kupić do swojego Bandita 600, załóż temat o tytule "Jaki akumulator do Bandita 600?", a nie "Chłopaki, pomóżcie!". Właściwie określony tytuł wątku pomaga zorientować się odpisującym, czy wątek ich zainteresuje, czy nie. Otrzymasz więcej i bardziej konkretne odpowiedzi. Poza tym - jeśli ktoś kiedyś będzie szukał tej samej informacji, o wiele łatwiej będzie mu odnaleźć Twój wątek.
(...)
4. Nadawaj zakładanym wątkom właściwy tytuł.
Jeśli chcesz się dowiedzieć, jaki akumulator masz kupić do swojego Bandita 600, załóż temat o tytule "Jaki akumulator do Bandita 600?", a nie "Chłopaki, pomóżcie!". Właściwie określony tytuł wątku pomaga zorientować się odpisującym, czy wątek ich zainteresuje, czy nie. Otrzymasz więcej i bardziej konkretne odpowiedzi. Poza tym - jeśli ktoś kiedyś będzie szukał tej samej informacji, o wiele łatwiej będzie mu odnaleźć Twój wątek.
Black Wind always follows
Where my white horse rides
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
zastanów się nad suzuki rg 80 . A jeśli chcesz naprawde dobrze wyglądać i mieć coś dużego to pomyśl nad enduro, ja mam suzuki rmx i jest naprawde wypasione a pojedziesz na tym po wszystkim!!!
- sledziurmx
- Świeżak
jeden przykład: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M322878
- sledziurmx
- Świeżak
no wlasnie chlopak juz pewnei mysli o drugim moto i pewnie marzy mu sie juz haya a wy mu po polroku doradzacie co ma kupic
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm