Offtop dla vipów
Co wy wszyscy macie "C" A ja tylko A + B To nie sprawiedliwe..
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
przecież od dawna wiadomo, ze sprawiedliwość na min. 6 kołach jeździ.
witaj w klubie psa melv
cała frajda przed tobą
spanie w budzie, jedzenie z miski i szczanie na koło
witaj w klubie psa melv
cała frajda przed tobą
spanie w budzie, jedzenie z miski i szczanie na koło
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Mad ale chyba nie na swoje kolo szczanie ?
Ja w prawku mam A1,A,B,C,T No i C+E w drodze. Na D myslalem sobie dorobic do kompletu, ale w zasadzie nie zamierzam nigdy ludzi wozic, a i kurs na przewoz osob drogi, a bez tego prawko nic warte nie jest.
Ja w prawku mam A1,A,B,C,T No i C+E w drodze. Na D myslalem sobie dorobic do kompletu, ale w zasadzie nie zamierzam nigdy ludzi wozic, a i kurs na przewoz osob drogi, a bez tego prawko nic warte nie jest.
929
-
cycu_rsko - Moderator
jeśli masz kurs na przewóz rzeczy albo kwalifikację to szkolenie uzupełniające nie jest drogie
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
niech ktoś założy temat ogólny w vipie dla nowych co się witają i wrzuci w niego wszystkie powitania z tego działu bo pierdolnik tu straszny.
i ktoś pominął chyba SzpiceRa przy kasowaniu warnów...
i ktoś pominął chyba SzpiceRa przy kasowaniu warnów...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
viewtopic.php?t=56285&postdays=0&postorder=asc&start=20
Co jest? Pytam to już nie mozna nawiązać do dyskusji w starym temacie? Co z tego ze 2 lata?
Odgrzebuje stary temat może ktoś coś na ich temat mi powiedziec
czy są w porządku i jakimi maszynami handlują
Załóż nowy temat! Nie odgrzebuj z przed 2 lat. Ten zamykam!
Black-Ghost
Co jest? Pytam to już nie mozna nawiązać do dyskusji w starym temacie? Co z tego ze 2 lata?
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
bez sensu, lepiej niech za 2 lata szukajka po wpisaniu fz1 znajdzie 3miliony tematów a każdy będzie miał po 2 strony...
jako użytkownik pewnego forum bmw przy wymianie intercoolera szukałem o tym maksymalnie dużo informacji i właśnie najbardziej wku*wiało mnie to że jest masa tematów różnie otagowanych i jedne mają 5 inne 2 a inne 1 stronę...
jako użytkownik pewnego forum bmw przy wymianie intercoolera szukałem o tym maksymalnie dużo informacji i właśnie najbardziej wku*wiało mnie to że jest masa tematów różnie otagowanych i jedne mają 5 inne 2 a inne 1 stronę...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Może być i tak. Aczkolwiek wiele tematów z przed kilu lat ma w sobie kilka stron spamu i offtopu. Więc jak ktoś szuka konkretnej informacji musi przez to przebrnąć. Trzeba bardziej pilnować porządku w tematach co by później taki temat po kilku latach był czysty i przejrzysty!
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl