Offtop dla vipów
To się teraz naraziłem z tym tekstem do Pana SZAFowskiego
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Na sp też sie trypli narobiło, dymają się jak mogą, opychają sobie pouszkadzane graty, albo jeden drugiemu coś opycha i nie ogląda hajsu, za chwile będzie tam taki bajzel że się w d....... przewraca bo każdy konio któremu przypadkiem poderwie się koło przy starcie chce być stunterem A ta ich selekcja, no cóż przemilczę to.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
icid napisał(a):Na sp też sie trypli narobiło, dymają się jak mogą, opychają sobie pouszkadzane graty, albo jeden drugiemu coś opycha i nie ogląda hajsu, za chwile będzie tam taki bajzel że się w d....... przewraca bo każdy konio któremu przypadkiem poderwie się koło przy starcie chce być stunterem
tam przynajmniej po awanturze polecą bany dla tych co "walą w ch***"
i znów wróci porządek...
icid napisał(a):A ta ich selekcja, no cóż przemilczę to.
co nie wpuścili na ładną historyjkę o lofcianiu motórów?
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
Konio napisał(a):co ty wkrecasz za glupote... nie liczy sie moto licza sie umiejetnosci xD i to kim jestes
Konio leci po całości
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):icid napisał(a):Na sp też sie trypli narobiło, dymają się jak mogą, opychają sobie pouszkadzane graty, albo jeden drugiemu coś opycha i nie ogląda hajsu, za chwile będzie tam taki bajzel że się w d....... przewraca bo każdy konio któremu przypadkiem poderwie się koło przy starcie chce być stunterem
tam przynajmniej po awanturze polecą bany dla tych co "walą w ch***"
i znów wróci porządek...icid napisał(a):A ta ich selekcja, no cóż przemilczę to.
co nie wpuścili na ładną historyjkę o lofcianiu motórów?
Nawet nie próbowałem tam wbijać, potrafię przejechać kilka metrów na kole ale nie czuję się w związku z tym stunterem jak co poniektórzy. Oczywiście szacun bo w tej dyscyplinie mamy europejską czołówkę, tylko czy ktoś kto naprawdę coś znaczy w tym sporcie siedzi na SP? Wątpie.
A co do walenia w h.... to niestety komercja wszędzie wjedzie z butami i żadna selekcja tego nie zatrzyma, już robi się tam kibel i za chwilę będzie tak jak na każdym innym forum, sporo reklam i kolesi co na moto nawet nie siedzieli a co najgorsze nie da się tego zwalczyć.
Nie napinaj się szafoski bo ci hemoroidy popękają :DSzafa napisał(a):Masz z tym jakis problem ? Chcesz porozmawiać ? Dlaczego piszesz w Naszym dziale ? dziale dla pajaców ... ?
-
icid - VIP Ścigacz.pl
ważne że są tam ludzie którzy się znają na jeździe i można się od nich wiele dowiedziec... a poza tym SP ma swój klimat, którego nie poznasz nie mając dostępu, bo większa część forum jest ukryta...
a co do czołówki stunterów to pare osób się tam znajdzie...
a co do czołówki stunterów to pare osób się tam znajdzie...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
No niestety, żaden ze mnie stunter więc nie zamierzam pchać się z butami tam gdzie niewiele będę miał do powiedzenia. A ta selekcja jest śmieszna, kto decyduje o tym czy jesteś stunterem? Trochę taka samozwańcza paczka małolatów nazywających się stunterami i kilku innych którzy decydują czy dać im dostęp. Możemy zrobić eksperyment, stworze w 100% fikcyjny profil i zakładam się o twój kask że wjade tam na samych kitach.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Czołówka stuntu polskiego tam siedzi No chyba, że FRS'y, $13, Pasio, Raptus czy Simps nie są czołówką dla ciebie o.O
Wogóle to apeluję byś się ogarnął bo pierdolish takie smuty, że aż uszy więdną
Wogóle to apeluję byś się ogarnął bo pierdolish takie smuty, że aż uszy więdną
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
-
Szafa - VIP Ścigacz.pl
Ty nie apeluj ,za chwilę będziecie mieli tam usera konio i wtedy będę z was lał w każdej wolnej chwili :D:D
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Nie pozwole na to.
Czajcie to:
Pewnego dnia zabrałem ze sobą mojego dziadka do sklepu w centrum miasta aby kupić mu nową parę butów.
Zatrzymaliśmy się aby kupić sobie cos szybkiego do przekąszenia. Kiedy podchodziłem do stolika gdzie siedział dziadek, zauważyłem jak przygląda sie on nastolatkowi z nastroszonymi różnokolorowymi włosami.
Mój dziadek przyglądał mu się uważnie aż w końcu młody chłopak bardzo wulgarnie odezwał sie do dziadka:
- Co kurwa stary dziadu, nigdy w życiu nie zrobiłeś nic zwariowanego ?
Znając mojego dziadka szybko połknąłem kawałek pizzy który miałem w ustach aby nie zakrztusić się podczas jego odpowiedzi.
Nie zawiodłem się.
Bardzo spokojnie i bez zmrużenia oka odpowiedział :
- Tak....raz się tak najebałem, że wyruchałem pawia, i właśnie się zastanawiam czy nie jesteś przypadkiem moim synem......
:F
Czajcie to:
Pewnego dnia zabrałem ze sobą mojego dziadka do sklepu w centrum miasta aby kupić mu nową parę butów.
Zatrzymaliśmy się aby kupić sobie cos szybkiego do przekąszenia. Kiedy podchodziłem do stolika gdzie siedział dziadek, zauważyłem jak przygląda sie on nastolatkowi z nastroszonymi różnokolorowymi włosami.
Mój dziadek przyglądał mu się uważnie aż w końcu młody chłopak bardzo wulgarnie odezwał sie do dziadka:
- Co kurwa stary dziadu, nigdy w życiu nie zrobiłeś nic zwariowanego ?
Znając mojego dziadka szybko połknąłem kawałek pizzy który miałem w ustach aby nie zakrztusić się podczas jego odpowiedzi.
Nie zawiodłem się.
Bardzo spokojnie i bez zmrużenia oka odpowiedział :
- Tak....raz się tak najebałem, że wyruchałem pawia, i właśnie się zastanawiam czy nie jesteś przypadkiem moim synem......
:F
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
-
Szafa - VIP Ścigacz.pl
Co do SP to Flow z Chatte tez wbijali xD wystarczyloby zeby Chatte pokazala kulki bez ochraniaczy xD
EDIT : Icid w ogole nie wydaje mi sie zebys wbil, jak nikogo nie znasz i nikt Cie nie polecil, bo cycki to kazdy glupek moze dac, a wlasnie to jest najbardziej zalosne i najsmieszniejsze, ze niektorzy nie potrafia skombinowac cyckow tylko prosza jakies znajome albo na dziwki jezdza i daja kase
Selekcja powinna wygladac troche inaczej, a mianowicie na podstawie umiejetnosci xD bo jak mowiles taki Konio moze miec tez dostep lekka pipka xD
EDIT : Icid w ogole nie wydaje mi sie zebys wbil, jak nikogo nie znasz i nikt Cie nie polecil, bo cycki to kazdy glupek moze dac, a wlasnie to jest najbardziej zalosne i najsmieszniejsze, ze niektorzy nie potrafia skombinowac cyckow tylko prosza jakies znajome albo na dziwki jezdza i daja kase
Selekcja powinna wygladac troche inaczej, a mianowicie na podstawie umiejetnosci xD bo jak mowiles taki Konio moze miec tez dostep lekka pipka xD
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
To ja powiem, że znam Raptownego i Simpsona i mnie wezmą? I wtedy będę ziomek na dzielni i w ogóle
A dorzuce jeszcze, że z Januszem Oskaldowiczem gadałem. Ale bedzie czad
A dorzuce jeszcze, że z Januszem Oskaldowiczem gadałem. Ale bedzie czad
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Ja uważam że to jak poker starczy dobrze zagrać i włazisz a jak dalej dobrze grasz to i usiedzisz i takich typów też tam nie brakuje. Kto idzie o swój kask że wjade i usiedzę miesiąc
-
icid - VIP Ścigacz.pl