Zobacz wątek - Offtop dla vipów
NAS Analytics TAG

Offtop dla vipów

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez Leg1oN » 26/1/2010, 22:22

kasa przelana.. nie napislaes na jakie konto.. a ja swoja powinnosc uczynilem wzgledem ciebie moderatorze.. hahah
Leg1oN
VIP Ścigacz.pl

Postprzez limak14 » 26/1/2010, 22:25

To się teraz naraziłem z tym tekstem do Pana SZAFowskiego :)
limak14
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Leg1oN » 26/1/2010, 22:33

ja to sie nie narazam.. bo wiesz.. moze wpasc mi na kwadrat zaraz.. w sumie ma do mnie 30km.. haha
poza tym to przecie ziooomek jest.. nie szafa?
Leg1oN
VIP Ścigacz.pl

Postprzez limak14 » 26/1/2010, 23:35

Konio sie chwali przynależnością do SP :D
limak14
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Leg1oN » 26/1/2010, 23:39

mam podobne odczucie.. i to nie od dzis... czesto nawiazuje do sp w roznych tematach..
Leg1oN
VIP Ścigacz.pl

Postprzez icid » 27/1/2010, 01:03

Na sp też sie trypli narobiło, dymają się jak mogą, opychają sobie pouszkadzane graty, albo jeden drugiemu coś opycha i nie ogląda hajsu, za chwile będzie tam taki bajzel że się w d....... przewraca bo każdy konio któremu przypadkiem poderwie się koło przy starcie chce być stunterem :D A ta ich selekcja, no cóż przemilczę to.
icid
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Szafa » 27/1/2010, 06:29

Masz z tym jakis problem ? Chcesz porozmawiać ? Dlaczego piszesz w Naszym dziale ? dziale dla pajaców ... ?
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
Szafa
VIP Ścigacz.pl

Postprzez melvin » 27/1/2010, 07:41

icid napisał(a):Na sp też sie trypli narobiło, dymają się jak mogą, opychają sobie pouszkadzane graty, albo jeden drugiemu coś opycha i nie ogląda hajsu, za chwile będzie tam taki bajzel że się w d....... przewraca bo każdy konio któremu przypadkiem poderwie się koło przy starcie chce być stunterem :D

tam przynajmniej po awanturze polecą bany dla tych co "walą w ch***"
i znów wróci porządek...

icid napisał(a):A ta ich selekcja, no cóż przemilczę to.

co nie wpuścili na ładną historyjkę o lofcianiu motórów? :lol:
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez limak14 » 27/1/2010, 10:17

Konio napisał(a):co ty wkrecasz za glupote... nie liczy sie moto licza sie umiejetnosci xD i to kim jestes 8)

Konio leci po całości :D
limak14
VIP Ścigacz.pl

Postprzez icid » 27/1/2010, 11:12

melvin napisał(a):
icid napisał(a):Na sp też sie trypli narobiło, dymają się jak mogą, opychają sobie pouszkadzane graty, albo jeden drugiemu coś opycha i nie ogląda hajsu, za chwile będzie tam taki bajzel że się w d....... przewraca bo każdy konio któremu przypadkiem poderwie się koło przy starcie chce być stunterem :D

tam przynajmniej po awanturze polecą bany dla tych co "walą w ch***"
i znów wróci porządek...

icid napisał(a):A ta ich selekcja, no cóż przemilczę to.

co nie wpuścili na ładną historyjkę o lofcianiu motórów? :lol:

Nawet nie próbowałem tam wbijać, potrafię przejechać kilka metrów na kole ale nie czuję się w związku z tym stunterem jak co poniektórzy. Oczywiście szacun bo w tej dyscyplinie mamy europejską czołówkę, tylko czy ktoś kto naprawdę coś znaczy w tym sporcie siedzi na SP? Wątpie.
A co do walenia w h.... to niestety komercja wszędzie wjedzie z butami i żadna selekcja tego nie zatrzyma, już robi się tam kibel i za chwilę będzie tak jak na każdym innym forum, sporo reklam i kolesi co na moto nawet nie siedzieli a co najgorsze nie da się tego zwalczyć.

Szafa napisał(a):Masz z tym jakis problem ? Chcesz porozmawiać ? Dlaczego piszesz w Naszym dziale ? dziale dla pajaców ... ?
Nie napinaj się szafoski bo ci hemoroidy popękają :D:D
icid
VIP Ścigacz.pl

Postprzez melvin » 27/1/2010, 11:20

ważne że są tam ludzie którzy się znają na jeździe i można się od nich wiele dowiedziec... a poza tym SP ma swój klimat, którego nie poznasz nie mając dostępu, bo większa część forum jest ukryta...
a co do czołówki stunterów to pare osób się tam znajdzie...
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez icid » 27/1/2010, 11:40

No niestety, żaden ze mnie stunter więc nie zamierzam pchać się z butami tam gdzie niewiele będę miał do powiedzenia. A ta selekcja jest śmieszna, kto decyduje o tym czy jesteś stunterem? Trochę taka samozwańcza paczka małolatów nazywających się stunterami i kilku innych którzy decydują czy dać im dostęp. Możemy zrobić eksperyment, stworze w 100% fikcyjny profil i zakładam się o twój kask że wjade tam na samych kitach.
icid
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Szafa » 27/1/2010, 11:48

Czołówka stuntu polskiego tam siedzi ;) No chyba, że FRS'y, $13, Pasio, Raptus czy Simps nie są czołówką dla ciebie o.O

Wogóle to apeluję byś się ogarnął bo pierdolish takie smuty, że aż uszy więdną ;)
Szafa
VIP Ścigacz.pl

Postprzez icid » 27/1/2010, 11:56

Ty nie apeluj ,za chwilę będziecie mieli tam usera konio i wtedy będę z was lał w każdej wolnej chwili :D:D:D
icid
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Szafa » 27/1/2010, 12:00

Nie pozwole na to.

Czajcie to:
Pewnego dnia zabrałem ze sobą mojego dziadka do sklepu w centrum miasta aby kupić mu nową parę butów.

Zatrzymaliśmy się aby kupić sobie cos szybkiego do przekąszenia. Kiedy podchodziłem do stolika gdzie siedział dziadek, zauważyłem jak przygląda sie on nastolatkowi z nastroszonymi różnokolorowymi włosami.

Mój dziadek przyglądał mu się uważnie aż w końcu młody chłopak bardzo wulgarnie odezwał sie do dziadka:

- Co kurwa stary dziadu, nigdy w życiu nie zrobiłeś nic zwariowanego ?

Znając mojego dziadka szybko połknąłem kawałek pizzy który miałem w ustach aby nie zakrztusić się podczas jego odpowiedzi.

Nie zawiodłem się.

Bardzo spokojnie i bez zmrużenia oka odpowiedział :

- Tak....raz się tak najebałem, że wyruchałem pawia, i właśnie się zastanawiam czy nie jesteś przypadkiem moim synem......

:F
Szafa
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 27/1/2010, 12:23

Co do SP to Flow z Chatte tez wbijali xD wystarczyloby zeby Chatte pokazala kulki bez ochraniaczy xD

EDIT : Icid w ogole nie wydaje mi sie zebys wbil, jak nikogo nie znasz i nikt Cie nie polecil, bo cycki to kazdy glupek moze dac, a wlasnie to jest najbardziej zalosne i najsmieszniejsze, ze niektorzy nie potrafia skombinowac cyckow tylko prosza jakies znajome albo na dziwki jezdza i daja kase :lol:

Selekcja powinna wygladac troche inaczej, a mianowicie na podstawie umiejetnosci xD bo jak mowiles taki Konio moze miec tez dostep lekka pipka xD
Piankowy Marynarzyk
VIP Ścigacz.pl

Postprzez melvin » 27/1/2010, 12:37

dostać się a utrzymać się to dwie różne rzeczy...
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez limak14 » 27/1/2010, 13:12

To ja powiem, że znam Raptownego i Simpsona i mnie wezmą? I wtedy będę ziomek na dzielni i w ogóle :D
A dorzuce jeszcze, że z Januszem Oskaldowiczem gadałem. Ale bedzie czad :D
limak14
VIP Ścigacz.pl

Postprzez icid » 27/1/2010, 13:54

Ja uważam że to jak poker starczy dobrze zagrać i włazisz a jak dalej dobrze grasz to i usiedzisz i takich typów też tam nie brakuje. Kto idzie o swój kask że wjade i usiedzę miesiąc :D
icid
VIP Ścigacz.pl

Postprzez melvin » 27/1/2010, 13:58

pff..
miesiąc można usiedzieć bez problemu... wystarczy nie gadać pierdół i załatwić cycki...
melvin
PierwszyOkrutny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik