Offtop dla vipów
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
nie bo sie nie zmiesci w objektywie musial bym daleko stanac i wlaczyc samo wyzwalacz ktorego moj aparat nie posiada.. poza tym nie mam kliszy
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
hahaha jedna z wielu rzeczy, ktore wyginely w naszym pokoleniu - zanoszenie kliszy do wywolania w AGFA xD
EDIT: Z podpierdolki jeszcze napisze, wprowadzajac dygresje od tematu - nie wydaje Wam sie, ze Konio zaczyna przeginac z przechwalkami "ile to ja nie zjaralem dzisiaj ziola"?... przed chwila dostal mala aluze do tematu, ale tak calkiem serio zaczyna mnie to mocno irytowac. W sumie jego problem, ze na publicznym forum takie rzeczy gada, ale mimo wszystko chyba kolo troche zaczyna przesadzac :/
EDIT: Z podpierdolki jeszcze napisze, wprowadzajac dygresje od tematu - nie wydaje Wam sie, ze Konio zaczyna przeginac z przechwalkami "ile to ja nie zjaralem dzisiaj ziola"?... przed chwila dostal mala aluze do tematu, ale tak calkiem serio zaczyna mnie to mocno irytowac. W sumie jego problem, ze na publicznym forum takie rzeczy gada, ale mimo wszystko chyba kolo troche zaczyna przesadzac :/
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Popieram
Kurcze, nie rozgryzlem jeszcze momentu metamorfozy Konia, bo naprawde myslalem, ze przypasi do VIP sekcji ;p ale troche przegina ;p nawet bardziej od lasera ;p ktory cos sie nie udziela xD a sa przeciez ferie xD
Kurcze, nie rozgryzlem jeszcze momentu metamorfozy Konia, bo naprawde myslalem, ze przypasi do VIP sekcji ;p ale troche przegina ;p nawet bardziej od lasera ;p ktory cos sie nie udziela xD a sa przeciez ferie xD
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Konio może przechodzi mutacje... i mu na banie poszło.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Konio to kolejny młody gniewny który chce udowodnić swoją dorosłość przez ćpanie i picie... gówno ma w głowie i tyle. Muszę przyznać, że w jego wieku sam nie byłem lepszy
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
kazdy przez to przeszedl, ale nia pamietam, zeby wszyscy tak sie z tym obnosili :/ Konio podobno przeszedl glosowanie na VIPa kiedystam - nie wiem ile w tym prawdy. Ale moim zdaniem zdecydowanie zasluguje na inne miano...
-
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
nie, pewnie spalil jednego i sie tym jara jak murzyn blaszka...
-
no bo kto jara caly czas ziolo pije duzo alkoholu ten jest kul i jest wariatem a laski podobno leca na wariatow.. chcialbym kiedys uzyskac informacje od kobiety co znaczy miec "to cos w sobie" i jakie kryteria trzeba spelniac aby byc "wariatem"
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
Wg mnie to co niektórym po prostu odp*****la bo jest zima i tyle Przyjdzie wiosna to się ogarną... może...
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
witam.. jestem nowy na tym forum.. bardzo kocham motorki.. zastanawiam sie nad kupnem.. ale nie wiem czy dam rade na motorynke pony.. co sadzicie o tych aukcjach?
http://allegro.pl/item883527066_romet_m ... _pony.html
i piec od razu jakby byly problemy po stuntowaniu:
http://allegro.pl/item887413846_silnik_ ... komar.html
jak myslicie dam rade na ten motór.. dodam ze to bedzie moj pierwszy motor..
joke joke joke
witam wszystkich szanownych vipow.. dzieki za zgloszenie mnie jako kandydata do waszego grona.. dzieki tym ktorzy na mnie glosowali oraz tym ktorzy glosowali przeciwko bo choc odrobine swego czasy poswiecili mojej osobie.. pozdrawiam i do uslyszenia..
http://allegro.pl/item883527066_romet_m ... _pony.html
i piec od razu jakby byly problemy po stuntowaniu:
http://allegro.pl/item887413846_silnik_ ... komar.html
jak myslicie dam rade na ten motór.. dodam ze to bedzie moj pierwszy motor..
joke joke joke
witam wszystkich szanownych vipow.. dzieki za zgloszenie mnie jako kandydata do waszego grona.. dzieki tym ktorzy na mnie glosowali oraz tym ktorzy glosowali przeciwko bo choc odrobine swego czasy poswiecili mojej osobie.. pozdrawiam i do uslyszenia..
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
Piankowy Marynarzyk napisał(a):
W ogole Szpicerowe i Melvinowe poszly sobie na SP
jak to sjekson kiedyś napisał trzeba rozpocząć ekspansję na nowe tereny
ja bym was nigdy nie opuścił wy moje sweetaśne PinDolki (mówię o starej ekipie bo na resztę mam wyje*ane)
a na poważnie to z tych co się tak podniecają tymi aferami w hydeparku i pewnie niejednokrotnie od tego galopującej sraczki dostają
mimo wszystko mam mega bekę i aż żal nie dokładać im do pieca...
no kur*a wiem że to niedojrzałe i nieodpowiedzialne ale tak już mam
bawi mnie niemiłosiernie jak próbują być sprytni i kozaczą jak się tylko da, żeby pokazać jacy są fajni. mimo iż nieraz robię z siebie debila na forum to to wszystko tylko dlatego że mam nadzieję że któryś się wkurwi obrazi i sobie pójdzie w pizdu...
z pozdrowieniami ciocia Krysia z Somalii
co do konia to można go szybko ogarnąć bez żadnego banowania...
a poza tym to moja 929 wraca do życia dzisiaj zanakupiłem oleje filtr,crashpad, uszczelki do lag, oponki potorowe ruszam ze składaniem...
teraz zostało kupić klocki na przód i łożysko główki ramy, pomalować pare elementów kupic końcówki kierownicy i manetki ew rollgaz i można smigać
a jeszcze długi muszę pospłacać
ps. madboy specu od opon co sądzisz o tych gumach
http://www.allegro.pl/item889908527_dun ... 0zr17.html bo te kupiłem (300zł dałem) i jak będą lipne to najwyżej pogonię dalej do żyda... w sumie na kolanie rzadko latam, więcej po mieście i na gumie to może będą dobre???
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
Melvin - raz sie wypowiedzialem nt. gum, na ktorych sie "przejechalem" w perioratywnym tego slowa znaczeniu, a wszyscy uwazaja mnie za 'speca od gum'. Z dunlopow uzywalem tylko d209 i nie bylem zadowolony do konca, ale te ponoc (jako nowe) sa ok.
Co do tych konkretnych sztuk, to te czesci gumy ktore mnie interesuja w tych gumach juz nie istnieja. Ale do spokojnej jazdy i wszelkich zabaw z pionowo ustawionym motocyklem pewnie sie nadadza. Chyba ze je ktos przegrzal wczesniej na torze, ale na ciezko stwierdzic.
Co do tych konkretnych sztuk, to te czesci gumy ktore mnie interesuja w tych gumach juz nie istnieja. Ale do spokojnej jazdy i wszelkich zabaw z pionowo ustawionym motocyklem pewnie sie nadadza. Chyba ze je ktos przegrzal wczesniej na torze, ale na ciezko stwierdzic.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu
-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
Nie zrezygnowalem, choc jak sobie wstrzykne na torze odpowiednia ilosc adrenaliny to moge ze 2tyg na drogach nie jezdzic w ogole. Motocykla uzywam tez, jako najsprawniejszego srodka przemieszczania sie po miescie. I o ile na prostych jezdze, wzglednie, wolno.. to jak mam jakis luk to zaczynam odwijac troche bardziej - dlatego wole miec boki gum sprawne
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu
-
MadboY - VIP Ścigacz.pl