Dylemat ;/;/
• Strona 1 z 1
Dylemat ;/;/
Nareszcie po wielu godzinnych wykładów ze motocykl nie rowna sie smierc (nie zaleznie od tego jakie poj silnika i max prędkosc jaka to moze pojechac i tak dla moich rodzicow to smierc)z mojej strony po nie odzywaniu sie przez długi czas negowaniem wszystkiego co mowia co robia a po ich stronie wszelkich zakazów na temat rozmowy o moto nawet raz matka chciala mnie pakowac ;d ale ... ZGODZILI SIE :D. Na pewnych warunkach rzecz jasna ale zawsze wiec ich warunki to :Moto nie wyszsza poj silnika niz 500 nie drozej niz 3000zł (3500 tez przejdzie pewnie ) i oczywiscie nie bity wybralem 4 ale nie wiem który lepszy na początek
kawasaki gpz500 (ladne nie za szybkie nie drogie )
jawa :O(ta jawke ma jeden z dziadkow w miejscowosci gdzie mam dzialke Jawka jest naprawde zadbana praktycznie ona jest nowa wiem trudno uwierzyc ale tak jest oglądałem go wczoraj z wujkiem jest obeznany w tym bo sam kiedys jezdzil i sie na tym zna i mowi ze jest wszystko niby OK tylko dziwi mnie maly przebieg jak na tak wiekowy moto ma zaledwie nabite 37000 tys dziadek mowi ze jedzil nia do sklepu tylko i czsem do kosciola i to moto tak wyglada zreszta )
Honda 125 cbr
kawasaki 400
no i 5 ale nie wiem czy to moto ;d Skuter marki Piaggo (ale to to w ostatecznosci)
Prosze o opinie ;d lub jeszcze ew typy
kawasaki gpz500 (ladne nie za szybkie nie drogie )
jawa :O(ta jawke ma jeden z dziadkow w miejscowosci gdzie mam dzialke Jawka jest naprawde zadbana praktycznie ona jest nowa wiem trudno uwierzyc ale tak jest oglądałem go wczoraj z wujkiem jest obeznany w tym bo sam kiedys jezdzil i sie na tym zna i mowi ze jest wszystko niby OK tylko dziwi mnie maly przebieg jak na tak wiekowy moto ma zaledwie nabite 37000 tys dziadek mowi ze jedzil nia do sklepu tylko i czsem do kosciola i to moto tak wyglada zreszta )
Honda 125 cbr
kawasaki 400
no i 5 ale nie wiem czy to moto ;d Skuter marki Piaggo (ale to to w ostatecznosci)
Prosze o opinie ;d lub jeszcze ew typy
- dominik12
- Świeżak
Polecam zajrzeć tutaj (otwórz link).
Od siebie dorzucę jeszcze Suzuki GS500E. Więcej przeczytasz o nim na www.forum.gs500.pl (otwórz link)
Od siebie dorzucę jeszcze Suzuki GS500E. Więcej przeczytasz o nim na www.forum.gs500.pl (otwórz link)
Naukę jazdy na moto rozpoczynasz z workiem pełnym szczęścia i brakiem doświadczenia.
Cały bajer polega na tym żeby nabyć tego drugiego zanim skończy się to pierwsze...
Cały bajer polega na tym żeby nabyć tego drugiego zanim skończy się to pierwsze...
-
Pęku - Świeżak
Za 3 tys nie kupisz motocykla w którego nie bedziesz musiał wpie*dolić kolejnych 3 tys.
Co do Jawy... stary - więcej bedziesz przy tym grzebał niż jezdził.
Co do Jawy... stary - więcej bedziesz przy tym grzebał niż jezdził.
-
turboponczek - MEGA TROLL
Pęku napisał(a):Polecam zajrzeć tutaj (otwórz link).
Również polecam to moto na początek dobre zwinne ładnie się prezentuje
i za 3,500 już coś znajdziesz ale radze dobrze posprawdzać żebyś nie kupił kota w worku.
"Na podstawie tego, kogo masz koło siebie, wiesz, kim naprawde jesteś"...
-
CrossFire - Świeżak
Ja proponuje CB 400/450 sam na takiej zaczynałem i tez pytałem na forum czy warto sie pakowac w motor 20 letni(wiekszosc ludzi mi odradzała) a i tak ja kupiłem i chodzi do dzisiaj(ojciec ma radoche).Tylko nie kupuj zablokowanej do 27 KM bo szybko sie nudzi.
CB 400N
GSF 600N Bandit
FZS 600 Fazer,GSF 1200N
GSF 600N Bandit
FZS 600 Fazer,GSF 1200N
- baktus
- Świeżak
http://allegro.pl/show_item.php?item=604057578
po głowie mi chodzi cos takiego powiedzcie cos wiecej na ten temat
po głowie mi chodzi cos takiego powiedzcie cos wiecej na ten temat
Po wypadku apka rozjebana ja też ;/. Jak narazie liże rany a później znów na moto
- dominik12
- Świeżak
• Strona 1 z 1