Tuning Optyczny Rg 80
• Strona 1 z 1
Tuning Optyczny Rg 80
Witam ! Wiem ze większość ludzi nie popiera tuningowania wizualnego Suzuki Rg 80 ale ja chcę to zrobić Nie prosze was o opinie czy mam to zrobić czy nie , tylko czy rozmiarówka sie bedzie zgadzała.
Myslałem nad owiewkami z Yamahy Tzr 50 ccm z 2004 roku i podobnych. Czy bedzie dało rade to zrobić? Najbardziej zalezało by mi na zadupku i czaszy.
Myslałem nad owiewkami z Yamahy Tzr 50 ccm z 2004 roku i podobnych. Czy bedzie dało rade to zrobić? Najbardziej zalezało by mi na zadupku i czaszy.
- Rydzu93
- Świeżak
Jak masz trochę rozumu i przemyślisz to wszystko się da. Tylko trzeba mieć trochę ambicji. A te części od Tzr 50 raczej nie będą pasować, sam już nie pamietam, ale tak mi się wydaje
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
Od wszystkiego dopasujesz. Potrzeba tylko trochę kreatywności, zdolności, czasu i pieniędzy. Jeśli da się starą RS 125 na nową R6 przerobić bez zmiany ramy to czemu RG na TZR nie?:)
Tylko musisz się liczyć ze sporymi kosztami bo przy takiej przeróbce jest sporo wydatków których możesz wcześniej nie uwzględnić.
Tylko musisz się liczyć ze sporymi kosztami bo przy takiej przeróbce jest sporo wydatków których możesz wcześniej nie uwzględnić.
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość