Warszawskie spoty, zloty, doskonalenie jazdy itp
no widzisz... najpierw ostre hamowanie aż siwy dym z gumy poszedł potem zielone w palnik guma i tyle... hehe charakterystyczny styl... możemy się kiedyś złapać przymierzył bym się do 12 bo chodzi mi po głowie...
-
YZF R1 - Moderator
-
Warsaw Stunt Squad - Świeżak
No ja już się wziąłem za wachacz, o 12 cm dłuższy i narazie power commander tylko ale juz jedzie do mnie quick i power shifter. Jak w tym sezonie ogarne ją to na przyszły pierdoły w silniku pod turbo i rotrax planetarny + owiewki
Hajka juz stoi
-
Nareszcie pogoda zezwoliła na jazde. Wróciłem z cargo, nie działo sie nic poza driftującym 20-letnim bmw . Jedzie ktoś dzisiaj na spalarnie/zawady? A może na cmentarz płn? Dawac propozycje bo juz mi sie w głowie miesza od tej jazdy samemu.
Hajka juz stoi
-
Hehe jak zimno jak ciepło? Ja dopiero wróciłem ale zaraz znowu jade bo dostałem cynk ze szykuja sie chłopaki z pod wawy na dragi na obw garwolina
Hajka juz stoi
-
ktos sie odwazy polatac ze mna?:lol: mam plan na cargo dzisiaj sie przejechac...
limit20znaków:evil:
-
maciek.046 - Bywalec
Ja byłem na cargo, i to dwa razy Podjadłem na szybkim pęcie cargo i pojechałem, bo same puszki stały. Na wale pare osób latało, a na dragi zajechałem na Miedzeszyński. Tak naprawde to na cargo nie ma juz czego szukac. Teraz tylko Targowa i Zawady zostały.
Hajka juz stoi
-
A jechałbyś na prawie całą noc na wypad "za miasto"? Ja planuje przejechać się na mazury. Ooo tak i z powrotem:)
Hajka juz stoi
-
lata ktoś dzisiaj? jakby co to bede zapewne pod mackiem na marszałkowskiej/świętokrzyskiej. No co? Cza sie polansowac, a takie blachary ze az rdza leci to tylko tam, i innych motludkow tez sporo. ew cargo? pisac szybko bo późno
Hajka juz stoi
-
eeeee.. ludzie?? pisac kto kiedy lata bo cały czas latam i nikogo prawie no moto nie widze!! Przecież deszcz juz nie pada, a i temp. skoczyła w górę, więc o co cho? Dzisiaj Cargo, pewnie bezie pusto, bo żwirki zamknęli
Hajka juz stoi
-
Ja tam wczoraj na cargo zasowalem po zamknietch zwirkach
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
-
Rafal_W_wa - Świeżak
Warsaw Stunt Squad - jakis nadpobudliwy jestes. Najepierw fota hayabusy z USA teraz co latasz na wyimaginowanym sprzecie?
Ja sezon juz zamknalem ale w nastepnym roku zobaczym jaka Ty Haya jezdzisz tylko zabiore sprzeta do Wawy to Cie odsadzena pierwszym lepszym zakrecie.
Ja sezon juz zamknalem ale w nastepnym roku zobaczym jaka Ty Haya jezdzisz tylko zabiore sprzeta do Wawy to Cie odsadzena pierwszym lepszym zakrecie.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
yzf chyba zna kolegę wss , wypowiadał się o jego stylu jażdy i że go widział...więc chyba moto ma... hayke tylko zdjęcia pomylił
RSIX
-
Rafal_W_wa - Świeżak
Za późno wszedłem, jadę na Cargo na 16 ale autem.
Panowie nie pytajcie się, tylko walić prosto: kiedy i gdzie, i jak będą chętni to podjadą
Panowie nie pytajcie się, tylko walić prosto: kiedy i gdzie, i jak będą chętni to podjadą
-
MaRRiusz - Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości