Uregulowanie stosunku do służby wojskowej
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Uregulowanie stosunku do służby wojskowej
Drodzy obywatele płci męskiej. Kto nie ma a chce uregulować sobie stosunek do służby wojskowej niech czym prędzej gna do WKU z książeczką. Wlepiają za darmo stopień szeregowego i uregulowany stosunek do służby wojskowej.
Radzę się pospieszyć bo promocja może trwać do wyczerpania zapasów
Radzę się pospieszyć bo promocja może trwać do wyczerpania zapasów
Kawasaki Er 5
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
Przypadki są przypadkami tylko dla ignorantów
-
Justyn - Świeżak
wczoraj mowili w telewizorze, ze do wiosny wszelki nabor jest wstrzymany, a i tak na wionse jak bedzie ostatni w historii nabor, wiekszosci dadza rezerwe bo beda potrzebowac tylko chetnych i to z jakimis umiejetnosciami (umiejetnosc spozycia 13 browarow w jeden wieczor, puszczanie kolek z papierosa, wygranie beknieciami znanej piosenki, robienie wheelie, jazda na kole pewnie im sie nie przydadza)
-
bast - Bywalec
-
bast - Bywalec
jasne, poprostu nie umiesz wybekac znanej melodii i ci glupio.
A co do mojego postu to powtorzylem tylko to co mowili w tv, no moze z wyjatkeim tych umiejetnosci specyficznych, nare
A co do mojego postu to powtorzylem tylko to co mowili w tv, no moze z wyjatkeim tych umiejetnosci specyficznych, nare
-
bast - Bywalec
moze i pier..la, ja mam cale to gowno juz dynki wiec jak dla mnie moga to likwidowac a moga tez z powrotem wprowadzic obowiazkowe dwa lata, prysznic raz w tygodniu, fale, i co tam jeszcze mieli
Wiekszosc forum by poszla w kamasze, ale bylby placz
Wiekszosc forum by poszla w kamasze, ale bylby placz
-
bast - Bywalec
Mnie nawet jakby ciągneli na siłe do woja to mogą mnie co najwyżej połechtac w dzyndzel. Pie*dole to.... mam bronić państwa w imię czego ? Pychy tych debili w rządzie ?
W ogóle że istniało coś takiego jak przymusowe pobory.
W ogóle że istniało coś takiego jak przymusowe pobory.
-
turboponczek - MEGA TROLL
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Szpicer, teraz widzisz jak to jest, jak ktoś nie był, nie widział, a gada głupoty i innych denerwuje, jak to Ty często potrafisz zrobić, prawda?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Cywil jest piekny ten tylko Ci to powie co nosił orzełek dwa lata na głowie.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
SzpiceR napisał(a):Ja tma mam plan sam isc z wlasnej woli po studiach albo do SG
Ja chce na celnika iść fajnie tam
I'm the best in everything.
-
Elwirka1809 - Świeżak
Ale ja i tak chcę : ) Znam ze dwie kobietki -celniczki - mówią ,że fajnie jest na granicy stać
a poza tym jeszcze mam czas na dokładniejsze zastanowienie się na to czy iść na celnika czy do wojska na zawodowego : D
a poza tym jeszcze mam czas na dokładniejsze zastanowienie się na to czy iść na celnika czy do wojska na zawodowego : D
I'm the best in everything.
-
Elwirka1809 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2