yamaha dt 80 84r
• Strona 1 z 1
yamaha dt 80 84r
Witam, jestem tutaj nowy. Chce kupić yamahe DT 80 zarejestrowane na 50. Problem w tym że jest dość stara 84r. 2 miechy temu był robiony remont (szlif wiec jest nowy tlok i pierscienie,łańcuch i przednia zębatka,wymieniony olej itp.) Jak myślicie wystarczy na pierwszy motrek? Nie zamierzam jej katowac. Będe jej używał do dojazdu do szkoły no i jazda po lasach. Mam 14 lat 75 kg. Opłaca sie ją kupić?
Prosze o szybką odpowiedż
Prosze o szybką odpowiedż
- mateox
- Świeżak
Dzesiu10 napisał(a):Cześć moto będzie akurat dla Ciebie tylko może jakiś link? Jeżeli stan znośny to bierz tylko napisz ile chce ten ktoś.
http://moto.allegro.pl/item579989389_ya ... 80_50.html
2200 moze cos jeszcze utarguje
- mateox
- Świeżak
Spokojnie , trzeba podejsc chłodno do sprawy aby potem nie było jakis niespodzianek.Sprzet nie jest noowy, korby nikt nie wymienił, popros przed zakupem aby ustawiono gaźnik, bo może ciągnie gdzies lewe powietrze i nie daja rady go wyregulowac? Wszystko posprawdzaj, a jak nie bedzie chciał się wyregulować to go nie bierz bo na 100% coś jest zdupione pozdro
Dzesiu KTM EXC-F 250 2007
- Dzesiu10
- Bywalec
dzięki Dzesiu, tylko cięzko jest kupić jakiś motor w podkarpackim... na allegro nic nie ma to jest jedyny okaz enduro/cross, w anonsach jest bez papierów,a na giełdzie mówił kolega że 80 to okaz. Najprędzej bedzie skrzynia zdupczona, a na gażnik mam kase....
- mateox
- Świeżak
Chciałbym też wiedzieć czy motor z tego rocznika po prostu nie padnie ze starosci, no bo to juz 25 lat ma.
- mateox
- Świeżak
- mateox
- Świeżak
słchaj nie kupuj tego złomu tylko w szkole beda sie śmiac ja tak sądze ja kupiłem xt 350 za 2700 weic napewno znajdziesz cos do 2500 duzo fajniejszego nawet wolał bym jakas 50cm a nowsza z cicza np;http://moto.allegro.pl/item592082003_aprilia_rx_50_okazja.html#gallery tyle ze bez papierów i np;ale poczekaj do wiosny pojawi sie i w ciul a jak chcesz śmigac do szkoły to nie kupuj enduro bo za duzo to pali chyba ze jakas dt 80 lc2 ale tez nie pali naj mniej proponuje ci jakiegos skutera a jak jestes zapalonym gigantem to cos z biegami np simosna enduro tez jest niezły moim zdaniem niebo lepszy od tego złomu a kupisz taniej i bedzie git a jak juz chcesz tego cross to poczekaj do wiosny i kupisz sobie cos konkretnego i z wygladem a 50 bedzie lepsze od tego dziada jego przywilej to jedynie to ze jest zarej na 50 ale co z tego pewnie 50 z ciecza ma dwa razy wiecej koni i mniejsze spalanie wiec ja bym sie nie zastanawaił nawet nad tym
-
woj2900 - Świeżak
http://moto.allegro.pl/item583303111_sp ... tanie.html o prosze jaka yamaha tylkoze 80 ale wszystko da sie zrobic i zarejstrowac na 50 ale na wiosne pojawi sie wiecej sprzetów bedziesz miaół w czym wybrac
-
woj2900 - Świeżak
woj2900 po pierwsze mnie interesuje podkarpackie a to jest śląsk po drugie we środe pojade do gościa sprawdzic ten motor może akurat bedzie na chodzie, a jak nie to trudno... Simson to pamuła i padaka, koledzy mają narzekają.... Do szkoły chce podjechac okazjonalnie długo lekcje brak autobusu... nie myśle jeździc codziennie ;p
Na 125 to sie chyba starsi nie zgodzÄ…... Jak sie nie uda kupnoto trudno, jestem przyzwczajony do swojego pecha....
Na 125 to sie chyba starsi nie zgodzÄ…... Jak sie nie uda kupnoto trudno, jestem przyzwczajony do swojego pecha....
- mateox
- Świeżak
a ja po 5 zapraszam do działy sqtery... a nie robic z offroadu zaczyna robic sie piaskownica
ps: znajomy to miał... to jest szrot... ledwo to idzie nawet przy 80ciu cm3
.. max to 50 60km/h
moze sie telepac, niedznie chodzic i wszyskto siadac po woli...
ps: znajomy to miał... to jest szrot... ledwo to idzie nawet przy 80ciu cm3
.. max to 50 60km/h
moze sie telepac, niedznie chodzic i wszyskto siadac po woli...
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
po 1 ta z ogloszenia to stary szrot - lc1 czy tam mx czyli chlodzona powietrzem, duzo slabsza od lc2, wiec nie zdziw sie jak koledzy na simsonach 70cc beda cie bez problemu objezdzac.
po 2 na bank nie jest sprawna bo gosciu w ogloszeniu pisze ze trzeba gaznik wyregulowac, wiec pewnie pali po 10 kopach, prycha, zdycha, przerywa itp. a gosciu sam nie wie czemu i standardowo pisze ze gaznik do regulacji.
po 3 chyba nie musze cie tlumaczyc jakie sa konsekwencje 80/50 i podobnych wynalazkow... za ta kase lepiej poszukac czegos mlodszego i legalnego tzn 50cc np. derbi sendy itp.
po 2 na bank nie jest sprawna bo gosciu w ogloszeniu pisze ze trzeba gaznik wyregulowac, wiec pewnie pali po 10 kopach, prycha, zdycha, przerywa itp. a gosciu sam nie wie czemu i standardowo pisze ze gaznik do regulacji.
po 3 chyba nie musze cie tlumaczyc jakie sa konsekwencje 80/50 i podobnych wynalazkow... za ta kase lepiej poszukac czegos mlodszego i legalnego tzn 50cc np. derbi sendy itp.
- ollie
- Świeżak
Kupiłem... moto pali, jeżdzi... kolega mi pomógł duzych problemów nie było wystarczyło dokręcic gaźnik oraz kupić nową świece i wymienic uszczeleke z pod głowicy... opłaciło się ;D ;P
- mateox
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości