Kilka pytań do wlaścicieli Banditów
• Strona 1 z 1
Kilka pytań do wlaścicieli Banditów
Witam, jak w temacie, kilka pytań:
1. czy w Bandicie 600 o przebiegu 42tyś. normalnym jest że na wolnych obrotach trochę sie krztusi, czy powinien "chodzić" gładko i cicho, czy to wskazuje że powinno sie wymienić świece, wyregulować gaźniki czy rozrząd?
2. czy z przebiegiem 57tyś. mogą sie pojawić stuki w alternatorze? oglądałem jednego i coś mu strasznie klekotało na 95% w alternatorze
3. czy po takim przebiegu wycieki z okolic zębatki to normalne?
4. przez jaki czas trzeba grzać silnik żeby prawidłowo chodził?
5. ile tysięcy robicie na jednych tarczach hamulcowych?
dzięki za pomoc
1. czy w Bandicie 600 o przebiegu 42tyś. normalnym jest że na wolnych obrotach trochę sie krztusi, czy powinien "chodzić" gładko i cicho, czy to wskazuje że powinno sie wymienić świece, wyregulować gaźniki czy rozrząd?
2. czy z przebiegiem 57tyś. mogą sie pojawić stuki w alternatorze? oglądałem jednego i coś mu strasznie klekotało na 95% w alternatorze
3. czy po takim przebiegu wycieki z okolic zębatki to normalne?
4. przez jaki czas trzeba grzać silnik żeby prawidłowo chodził?
5. ile tysięcy robicie na jednych tarczach hamulcowych?
dzięki za pomoc
brrrrrrr, brrrryyyymmmm, mooootórrrrrrrr!
- motorshl
- Świeżak
Mam bandita 600 przebieg 40 w góre wszyskko chodzi jak należy. jest to olejak takze jego werkot jest troszku inny nie ma zadnych wycieków... oczywiscie świece oleje i synchro to podstawa :p tarcze tez są jeszcze git ...
Ostatnio edytowano 20/3/2009, 09:20 przez mareckixx, łącznie edytowano 2 razy
One toke over the line...
-
mareckixx - Świeżak
1-nie
2-nie
3-nie
4- co to znaczy grzać w moim bandicie jak jest ciepło odpalam ubieram się powiedzmy 5 minut przejade 500 metrów wyłaczam ssanie i chodzi równiutko .
5- nie wiem ja mam orginalne przebieg ponad 30 tyś i są jeszcze dobre
2-nie
3-nie
4- co to znaczy grzać w moim bandicie jak jest ciepło odpalam ubieram się powiedzmy 5 minut przejade 500 metrów wyłaczam ssanie i chodzi równiutko .
5- nie wiem ja mam orginalne przebieg ponad 30 tyś i są jeszcze dobre
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1