Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego - Bełchatów 2009
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
odbędzie się w niedzielę, 5 kwietnia. Zbieramy się od godziny 13.30 przy parafii Miłosierdzia Bożego w Bełchatowie (osiedle Bińków). O godzinie 15.00 poświęcenie motocykli przed Kościołem. O 15.30 wyruszamy w kierunku centrum miasta(parada przez miasto obstawiana przez policje)
Prośba do wszystkich motocyklistów aby nie pozostawiać śladów opon na kostce wokół Kościoła oraz nie wjeżdżać na teren zieleni. Pozdrawiam organizator.
ZAPRASZAMY
Miejsce spotkania(mapa dojazdu):
http://img404.imageshack.us/my.php?image=miejsceci5.jpg
odbędzie się w niedzielę, 5 kwietnia. Zbieramy się od godziny 13.30 przy parafii Miłosierdzia Bożego w Bełchatowie (osiedle Bińków). O godzinie 15.00 poświęcenie motocykli przed Kościołem. O 15.30 wyruszamy w kierunku centrum miasta(parada przez miasto obstawiana przez policje)
Prośba do wszystkich motocyklistów aby nie pozostawiać śladów opon na kostce wokół Kościoła oraz nie wjeżdżać na teren zieleni. Pozdrawiam organizator.
ZAPRASZAMY
Miejsce spotkania(mapa dojazdu):
http://img404.imageshack.us/my.php?image=miejsceci5.jpg
Yamaha XJ600 Diversion
- reight
- Świeżak
I ja też się pojawie jak pogoda dopisze
Jeżeli pogoda dopisze też się pojawię. Mam Skutera KYmco ZX ale przecież od czegoś trzeba zacząć.
-
zielik93 - Świeżak
- mironek1982
- Świeżak
melvin a z kąd jestes
Kymco ZX
-
zielik93 - Świeżak
ja go sobie w ramki oprawie a nie posprzatam, nie sadzilem melvin ze jestes taki, zawsze omijales temat prawka ... i tu CIE MAM
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
-
simonw - Mieszkaniec forum
zielik93 a ty masz pRaFfFquO?
panie simonFu ja chciałem przeprosić że mam 13 lat nie mam praFFqa i nie jestem gitem ani hardcorem, prosze mnie nie bangować...
a romet po tjuninku jest zablokowany bo kury na wsi płoszył kichaniem z tej rułki co od tego co robi trrrr wychodzi i mi sołtys powiedział że jak nie zablokuje żeby był słabszy i cichszy to mi wsadzi kij w koło i romet będzie stał jak widły w gnoju... bardzo przepraszam panie syfonieW...
panie simonFu ja chciałem przeprosić że mam 13 lat nie mam praFFqa i nie jestem gitem ani hardcorem, prosze mnie nie bangować...
a romet po tjuninku jest zablokowany bo kury na wsi płoszył kichaniem z tej rułki co od tego co robi trrrr wychodzi i mi sołtys powiedział że jak nie zablokuje żeby był słabszy i cichszy to mi wsadzi kij w koło i romet będzie stał jak widły w gnoju... bardzo przepraszam panie syfonieW...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe