Kupno suzuki gs500e
No to dobrze bo juz myslalem ze dziurawy . Ogladalem wlasnie wczoraj gsa no i tak pzylozylem reke do koncowki no i patrze a lekko dymek leci pod spodem ale w takiem razie jest oki Pozdrawiam i dzieki
-
fil17go - Świeżak
CO moze byc jesli przekrenca sie ,kluczyk w gs500e i nie zapala sie zadna kopntrolka swiatel drogowych i mijania brak , kierunkow tez brak klaskona i zero rozruchu. Czyli ogolnie zero pradu >Co to moze byc , a akus jest naladowny
-
fil17go - Świeżak
fil17go napisał(a):A czy on odpali na zapych??
a owszem
http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
-
Redd - Świeżak
fil17go napisał(a):tego tez probowalem i nic. A czy on odpali na zapych?? nie znam sie a tak wlasnie mi sie pomyslalo.. ale z drugiej strony to simson to to nie jest
moze trafiona stacyjka? jak zapali na pych to ok, jak nie to ja bym sie jej przyjrzal
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
Redd napisał(a):fil17go napisał(a):A czy on odpali na zapych??
a owszem
Nie rób tego w ten sposób co w simsonach mz czy wsk'ach. Siadź na moto i poproś kogoś, żeby Cię pchnoł, bo rozpędzanie się i wskoczenie jest zbyt niebezpiecznie przy mocy nawet gs'a. Może Cię porwać
-
adam_89 - Stały bywalec
fil17go napisał(a):jechalem gs i zaczal szarpac bo skonczylo sie paliwo a nie zdarzylem przelaczyc na rezerwe i zgasł, dolalem teaz paliwa , kreci i nie chce odpalic.
Przełącz kranik na PRI, i spróbuj odpalić ze ssaniem
- Konig
- Świeżak
no i odpalil przlaczylem kranik na full idlaczylem wezyk ten z prawej strony przy kraniku nic z niegpo nie lecialo, podlaczylem spowrotem no i odpalił . nie wiem czy ten wezyk to odpowietrzenie?? . Pozdrawiam
-
fil17go - Świeżak
nie, do kranika ida dwa jeden zwykly a drugi to rezerwa poprostu... jak sie przyzwyczaisz to bedziesz na rezerwe przelaczac podczas jazdy, tak jest po prostu wygodniej
a PRI slozy do przelania gaznikow po ich demontazu (najczesciej po czyszczeniu), czasem mozna sie tym poratowac jak Ci zdechl i nie zdazyles przelaczyc na rezerwe tak jak Tobie sie stalo
a PRI slozy do przelania gaznikow po ich demontazu (najczesciej po czyszczeniu), czasem mozna sie tym poratowac jak Ci zdechl i nie zdazyles przelaczyc na rezerwe tak jak Tobie sie stalo
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Pytanko jeszcze jedno . Czy idzie w Gs-ie wyzerowac licznik ?? jesli tak to gdzie jest ten przycisk
Ja co prawda mam F'ke ale w innych powinno być tak samo, masz z boku zegarów pokrętło, krecisz nim aż uzyskasz same zera, zakładam że pisałeś o liczniku dziennych km.
Pozdrawiam
-
ociec - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości