Problem z biegami gpz 1000rx
• Strona 1 z 1
Problem z biegami gpz 1000rx
Jako ze to mój pierwszy post WITAM wszystkich.Mam problem mianowicie kupiłem dwa miechy temu gpzte 1000rx wiem ze to już zabytek ale było wszystko ok teraz wiadomo moto stoi. Byłem dziś je odpalić i okazało się ze jest problem z luzu na pierwszy bieg wchodzi normalnie,z jedynki na luz ciężko a dwójkę udało mi się wbić tylko z łapy. Moto stało nie wyjerzdzałem nim. Czy możliwe jest ze coś sie zastało. Garaż nie ogrzewany.
- Condor
- Świeżak
Wszystko jest ok. Jak wyjedziesz na ulice problem zniknie. To wynika z konstrukcji skrzyni w motocyklu, że kiedy stoi w miejscu, czasem sąsiedni bieg wskoczy czasem nie. Zależy jak się ustawi.
http://bikepics.com/members/numberuno/ | | www.diety-treningi.pl Jakby ktoś potrzebował, zapraszam.
- numberuno
- Świeżak
dokladnie mi jak moto postoi to nieraz bieg nie chce wejsc najprawdopodobniej sprzeglo nie puszcza dobrze wiec wciskam sprzeglo i robie kilka krokow z moto zeby sie tarcza "rozkleiła" i chula potem skrzynia doskonale
- malyzck
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości