Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Aukcja Ścigacz.pl dla WOŚP dobiegła...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Aukcja Ścigacz.pl dla WOŚP dobiegła...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Aukcja Ścigacz.pl dla WOŚP dobiegła...

Postprzez Ścigacz » 23/1/2009, 18:42

Dyskusja na temat: Aukcja Ścigacz.pl dla WOŚP dobiegła końca
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Aukcja Ścigacz.pl dla WOŚP dobiegła końca
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/1/2009, 18:42

Hej mam nadzieję że moje pieniądze w jakiś sposób będą pomocne dzieciom. Co rok staram się robić podobne zakupy, tym bardziej że jest to na koniec roku więc każdy z nas może sobie zrobić rachunek sumienia ile zarobił i ile może przeznaczyć na cele dobroczynne. Ważne jest także to żeby pokazać ludzką twarz motocyklistów. Jest nas coraz więcej, z każdym dniem kiedy pojawi się słońce na drodze słychać będzie przyjazny warkot bez podziałów czy to ścigających się rzędówek :) czy spokojnie mruczących V-ek. Ważne jest także pokazanie innym użytkownikom dróg że jesteśmy całkiem normalni :) Po prostu mamy swoją pasję, która innym niekiedy trudno zrozumieć. <br><hr>Damian (damiBi)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/1/2009, 18:25

Komentatorzy napisał(a):Hej mam nadzieję że moje pieniądze w jakiś sposób będą pomocne dzieciom. Co rok staram się robić podobne zakupy, tym bardziej że jest to na koniec roku więc każdy z nas może sobie zrobić rachunek sumienia ile zarobił i ile może przeznaczyć na cele dobroczynne. Ważne jest także to żeby pokazać ludzką twarz motocyklistów. Jest nas coraz więcej, z każdym dniem kiedy pojawi się słońce na drodze słychać będzie przyjazny warkot bez podziałów czy to ścigających się rzędówek :) czy spokojnie mruczących V-ek. Ważne jest także pokazanie innym użytkownikom dróg że jesteśmy całkiem normalni :) Po prostu mamy swoją pasję, która innym niekiedy trudno zrozumieć. <br><hr>Damian (damiBi)<br>
No gratuluję wkładu własnego. W przyszłym roku i ja postaram się wesprzeć w podobny sposób, nie tylko dając pieniądze!

Świetny pomysł<br><hr>Łazik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl