Jakiej mUzyki słuchacie
In Flames... Listen to me folks. Just bite my shiny metal ass if it's not the best of all bands ever.... Iron maiden excluded.... yeah yeah.... Scream... yeah....
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
a'propo Pantery...dlaczego dziwiło mnie takie halo po ogłoszeniu żałoby, ze może być po imprezce. Otóz w 2001 miałem zakupione bilety na Ozzfest w Spodku, gdzie miała być m.in. Pantera i kilka innych zespolików:D Static-X chyba tez i biletos kosztował na uwczas 120zeta. i...11 września pierdykły boeingi w WTC i chłopaki z oczywistych wzgledów nie przylecieli i Ozzfest się znwyczajnie nie odbył w spodku. Kase zwrócili...a i to nie całą ale...qrde, żyje, tragedii nie było, nie wpłyneło to na reszte mojego zycia...rozumiemy się?? (to nie do Evila:D) Ale tak swoją droga własciwie to dopiero dziś jak sobie pomyślę to jestem nieco zły...mogło być grubo a było...jak u Kononowicza-nic nie było:(
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Zauważyłam zbieżność gustów muzycznych... Kaliber 44, Paktofonika, Fisz oraz Abradab, z zagranicznych: już wymienieni przez Hansa + Kanye West, Twista, Mary J Blige, MC Solar, Twista + jeszcze kilku artystów.. a dla odmiany Vivaldi, Bach, Mozart...
-
Lovtza - Moderator
-
sopel - Świeżak
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
-
Terror - Administrator
Właśnie przypomniałem sobie ostatnio o zespole, który przyczynił się u mnie do przemiany metal/klasyka. Midnight Syndicate . Gorąco polecam. Bardzo fajnie grają. W ogóle muzyka w klimacie "mroku" jak niektóre sample ze sławnej gry Diablo, czy też zespołów takich jak Midnight Syndicate właśnie (a jest ich trochę) jest bardzo ciekawa. Mimo prostej partytury utwory te mają niesamowity potencjał muzyczny.
Pozdrawiam.
P.S. Jak ktoś chce szybko przesłuchać zespół, o którym pierwszy raz słyszy, polecam www.youtube.com. Tak się raczej wszystko znajdzie .
Pozdrawiam.
P.S. Jak ktoś chce szybko przesłuchać zespół, o którym pierwszy raz słyszy, polecam www.youtube.com. Tak się raczej wszystko znajdzie .
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Ścigacz.pl
polecam Swine of Satan- Battles in the farm - parodia metalu, black, death. Ktos zna takie zespoly jak Satyricon, Burzum, Mayhem etc. to sie usmieje
Albo Excrementory Grind Fuckers- tez niezla parodia.
Albo Excrementory Grind Fuckers- tez niezla parodia.
-
KrzysiuRanger - VIP Ścigacz.pl