REJESTRACJA | LOGOWANIE

[Yamaha] Używane Yamahy R6 vs Thundercat vs Fazer

| Odpowiedź » | Nowy temat »
Autor Wiadomość

Ścigacz

Mieszkaniec forum

Dyskusja na temat: Używane Yamahy R6 vs Thundercat vs Fazer
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Używane Yamahy R6 vs Thundercat vs Fazer

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

jaka jest najszybsza 600ccm

matig

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

NIEWIEM JAK TO JEST Z NOWYMI MODELAMI 600 ALE JA MIALEM KAWE ZX 6R 98 MAX TO 260 ORAZ YZF R6 2001 MAX TO 270 TERAZ MAM 954 FIREBLADE POZDRAWIAM.

YEUNG

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

Thundercat i wszystko jasne. Ladny, wygodny, bez awaryjny stabilny, dynamiczny motor dla mormalnych ludzi.

mirek

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

Witam ! Dzis zostałem własicielem wielkiego kota rocznik 98!! jestem pod wrazeniem własciwosci jezdnych, dynamika jednostki, i wyglademm !!! Naprawde polecam wszystkim którzy poszukujaa motoru na pierwsze powazne moto!! moje szukanie trwało 3 miesiace i wachania miedzy kawa a Cbr !! wypadło na Yamaszkeeee i nie załuje !! pozdrawiam!

VaSzkaa

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

nie zebym cos mowil ale swoja r6 z 2001 wyciagnalem 271 i czuje ze to nie bylo wszystko bo prosta sie skonczyla....

SqipeR

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

Komentatorzy napisał:
nie zebym cos mowil ale swoja r6 z 2001 wyciagnalem 271 i czuje ze to nie bylo wszystko bo prosta sie skonczyla....

SqipeR
odejmij od tego blad licznika 20km/h i pasuje Smile

Dawca

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

Komentatorzy napisał:

SqipeR
witaj kolego ja tez jezdze yamahą r6 z 2000r i rzeczywiscie licznik mogł pakazac ci taką prędkosc ja na swojej wyciągłem 280km/h ale pytając w salonie mechanik mi powiedzial ze liczniki we wszystkich r6 zawyzają nawet o 20km/h wiec jechales najwyzej 260km/h pozdrawiam

biker

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

zastanawiam sie czy kupić Thundercata na pierwsze moto?? mam niewielkie dośw. z motocyklami ale mam prawko kat A. i pare razy jeździłem na suzuki gs 500, wydaje mi sie ze po paru tygodniach zbrakłoby mi mocy. czy thundercat bedzie ok pod wzgledem wygody i łatwości opanowania?

xcx

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

Mam pytanie: Do jazdy miejsko turystycznej ktory bedzie lepszy Fazer czy Thundercat??

Mnem

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

Komentatorzy napisał:
Mam pytanie: Do jazdy miejsko turystycznej ktory bedzie lepszy Fazer czy Thundercat??

Mnem
ja mam fazera i jest super do wlasnie takiej jazdy. zrywny, zwrotny, dobrze hamuje, wygodny ;] tylko kucykow zabrako z czasem Wink dlatego planowana jest zmiana na r6. ale fazer w swojej klasie jest super

fazer 600

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

Komentatorzy napisał:
to jest dopiero motocykl thundercat wymiata!!wlasnie zbieram na niego pieniadze...jeszcze tylko miesiac i bede szukal idealnego modelu kotka

Pablo
Komentatorzy napisał:
W pełni się z Tobą zgadzam,
Thundercat wymiata!!!
Czy 60kg-owy koleś o wysokosci 175cm da rade takiemu cudeńku, czy będzie to walka Goliata z Dawidkiem pedałkiem??

(wszystkim właścicielom kotka życze długich i krętych kilometrów)

Amenofis3
mam tez thundercat i jak na razie jestem zadowolony,daje radosc z jazdy,nie bilem rekordow ale te 230 wykrecilem mysle ze dalo by rade wiecej wycisnoc. nigdy nie jezdzilem na tylnim kole jak to zrobic by sie nie wywalic.

bik

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

Komentatorzy napisał:

SqipeR
Ja na swojej R6 jechalem 265km/h i mysle, ze jeszcze by pociagla troszke. Zeby dokladnie zmierzyc predkosc przydal by sie GPS. Tylko kto na niego popatrzy przy predkosci 270km/h?

Francuz

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

Komentatorzy napisał:

Mnem
ZDECYDOWANIE FAZER !! FAZER TO JEST SWIETY MOTOCYKL DO TURYSTYKI Wink JA MAM THUNDERCATA

rogAL

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

jak to zrobic?? hmm dobry sposob na poczatek to sprzeglo lap tylko srodkowym palcem reszta palcow w pozycji normalnej wcisnij to sprzeglo tylko minimalnie okolo2-3mm tak zeby motor lekko ciagnol i przy puszczeniu sprzegla nie bylo szarpniecia np. na swoim fazerze 2006 wersja bez owiewki N 98km jadac 25km/h robie tak i pokonuje wystarczajace odleglosci aby sie popisac na miescie natomiast w trasie robie to samo na 2 lecz przy 8 tysiacahc obrotow lecz dodaje wiecej gazu mozecie mi nie wierzyc ale nauczylem sie jezdzic w 4 tygodnie bez niczyjej pomocy powodzenia ;]

fazer fz6n

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

Komentatorzy napisał:
jak to zrobic?? hmm dobry sposob na poczatek to sprzeglo lap tylko srodkowym palcem reszta palcow w pozycji normalnej wcisnij to sprzeglo tylko minimalnie okolo2-3mm tak zeby motor lekko ciagnol i przy puszczeniu sprzegla nie bylo szarpniecia np. na swoim fazerze 2006 wersja bez owiewki N 98km jadac 25km/h robie tak i pokonuje wystarczajace odleglosci aby sie popisac na miescie natomiast w trasie robie to samo na 2 lecz przy 8 tysiacahc obrotow lecz dodaje wiecej gazu mozecie mi nie wierzyc ale nauczylem sie jezdzic w 4 tygodnie bez niczyjej pomocy powodzenia ;]

fazer fz6n
bedziemy probowac ;D

fazer 600

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

szukam silnika do R6 wie ktoś coś na ten temat?????????? prosze o kontakt 601162858

paulina

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

Komentatorzy napisał:

Mnem
ja mam fazera i jest zajebisty do długiej turystyki fazer ze względu na pozycje wiesz nadgawtki i lędzwie są bardziej odciązone na fazeku nara

ag czestochowa

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

Komentatorzy napisał:
to jest dopiero motocykl thundercat wymiata!!wlasnie zbieram na niego pieniadze...jeszcze tylko miesiac i bede szukal idealnego modelu kotka

Pablo
Komentatorzy napisał:
W pełni się z Tobą zgadzam,
Thundercat wymiata!!!
Czy 60kg-owy koleś o wysokosci 175cm da rade takiemu cudeńku, czy będzie to walka Goliata z Dawidkiem pedałkiem??

(wszystkim właścicielom kotka życze długich i krętych kilometrów)

Amenofis3
Komentatorzy napisał:
mam tez thundercat i jak na razie jestem zadowolony,daje radosc z jazdy,nie bilem rekordow ale te 230 wykrecilem mysle ze dalo by rade wiecej wycisnoc. nigdy nie jezdzilem na tylnim kole jak to zrobic by sie nie wywalic.

bik
proponuje youtube jest duzo filmow jak to robi...
Sam tak sie uczylem Smile
Pozdrawiam
R6 for Live

Live2Ride

|

Komentatorzy

Mieszkaniec forum

CZY KTOS MI POWIE KTO PRODUKUJE R6 CHINY CZY JAPONIA BO TE SPRZEDAWANE W STANACH PO 9000 USD (nowe) WYDAJA MI SIE STRASZNIE TANIE CZY TO NIE SA JAKIES PODROBY Z CHIN?

9

|