Osłona- owiewka chłodnicy do SV 1000 N
• Strona 1 z 1
Osłona- owiewka chłodnicy do SV 1000 N
Witam wszystkich. Od razu zaczne od tego ze nie szukam METALOWEJ, BLASZANEJ, TYLKO PLASTIKOWEJ oslony chlodnicy do sv 1000n. Widzialem pare razy taka oslonke w N kach z francji ale nigdzie nie moge takowej dostac. Czy ktos moze mnie naprowadzic na trop gdzie takowe cos mozna kupic? Wyglada to jak taka mini owiewka zakladana na chlodnice i na rame. Z gory dzieki za info
- Załączniki
-
- esvala.jpg (27.78 KiB) PrzeglÄ…dane 4374 razy
-
- osłona.jpg (35.43 KiB) Przeglądane 4481 razy
Ostatnio edytowano 24/12/2008, 18:18 przez piotrek20060, łącznie edytowano 1 raz
- piotrek20060
- Świeżak
601230084 Juliusz, ostatnio miał coś takiego.
Akurat tak się składa że go znam i stąd wiem o tej osłonie. Inny kumpel kupował od niego kilka gratów i przy okazji rzuciła mi się w oczy ta owiewka.
Akurat tak się składa że go znam i stąd wiem o tej osłonie. Inny kumpel kupował od niego kilka gratów i przy okazji rzuciła mi się w oczy ta owiewka.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Raczek_6 napisał(a):601230084 Juliusz, ostatnio miał coś takiego.
wiem wiem dzwonilem wlasnie do tego pana i z nim rozmawialem(fotka owiewki jest z jego aukcji). Ma ale tylko lewa strone a i wlasciwie to nie o taka oslone chodzi chociaz bardzo podobna.Szkoda ze nie mam zdjecia tego moto z francji bo naprawde ladnie te oslonki wygladaly.Dziekuje za post.
- piotrek20060
- Świeżak
Ostatnio dzieja sie tu dziwne rzeczy z tymi warnami .
Np jakiś czas temu w dziale mechanika MOVI wywalił temat kolesia który chciał kupić kolejny motocykl po gs 500 argumentując to ze jest temat co na pierwsze moto . Sory ale to nie było pierwsze moto i mogła wywiązać się ciekawa dyskusja
Np jakiś czas temu w dziale mechanika MOVI wywalił temat kolesia który chciał kupić kolejny motocykl po gs 500 argumentując to ze jest temat co na pierwsze moto . Sory ale to nie było pierwsze moto i mogła wywiązać się ciekawa dyskusja
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
spazz napisał(a):a za co tu poszlo ostrzezenie?
Tego pewnie nie wie sam moderator!
A ha i nadal szukam takich owiewek do sv 1000N !!! Ktos pomoze??!!
Piotrusiu drogi nie rżnij mi tu głupa. Dobrze wiesz ze zalozyles ten temat w nieodpowiednim dziale. No chyba ze kawałek owiewki jest dla Ciebie Motocyklem. Przenioslem do odpowiedniego działu i nagrodzilem Cie zgodnie z regulaminem swiatecznym upominkiem.
Jeszcze ktos ma jakies pytania? Jesli tak to zawsze moze do mnie napisac na priva.
siekson
- piotrek20060
- Świeżak
- bufon
- Świeżak
Wiesz powiem ci ze nie widze dokladnie tego elementu. To jest take plastikowe badziewie zachaczane za rame i za chlodnice. Kurde naprawde szkoda ze nie mam zdjecia tego moto z francji (jak by bylo to by sie pewnie znalazla taka owiewka) Wiesz nie chce przerabiac N na S

dziekuje za post,
- piotrek20060
- Świeżak
kliknij na obrazek to sie powiekszy. masz tam doczepiony trojkat widac 2 sruby mocujace do chlodnicy
o to chozzi?
(otwórz link)
o to chozzi?

- bufon
- Świeżak
bufon napisał(a):kliknij na obrazek to sie powiekszy. masz tam doczepiony trojkat widac 2 sruby mocujace do chlodnicy
o to chozzi?(otwórz link)
no no to wlasnie cos takiego- ale gdzie mozna dostac takie cos i za ile?!masz wiecej fotek? chcialbym zobaczyc jak to od przodu wyglada i z lewej strony.
- piotrek20060
- Świeżak
Jest to osłona do SV650 (kolega miał takie w moto z Włoch), dokupić można m.in. tu: http://www.plastbike.pl/ z tym że nie będzie plastik tylko laminat.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości