Co sadzicie o Fly'u?
• Strona 1 z 1
Co sadzicie o Fly'u?
Witam!Co sadzicie o Firmie 'Fly'?Jest dobra?Bo 2 koszulki Fly'a to jedna thora wiec.Mam na tapecie reklame Suzuki gdzie gosciu w calym oporzadzeniu Fly'a wymiata na rm-z450.Warto?Mam na mysli bluze i spodnie bo reszte wole od innych marek.
- striker
- Świeżak
Bluzka i spodnie to spokojnie możesz wziąć jeszcze rękawiczki może. Ale buty i wszelkie ochraniacze to masz rację że do innych firm...
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
no a ogolnie to co wymieniles,to sa porzadne rzeczy?Czy chowaja sie zupelnie przy Sinisalo,Thor itd?Tak myslalem,zeby te z fly'a wziac do "treningow" a thora albo z innej dobrej,na wyjscie,tzn.zloty itd.Co sadzicie o butach O'neil i o kasku Airoh runner sport?Ze tak podlacze te pytania pod temat.[/url]
- striker
- Świeżak
Nie testowałem osobiście flaya, kumpel miał rękawiczki i nawet przyzwoicie 2 sezony latał. Jakie Oneil? Element? Element są takie sobie bo plastikowe klamry mają które podobno lubią pękać. Powiedz ile kasy chcesz przeznaczyć na poszczególne rzeczy. Airoh robi dobre kaski przynajmniej ze stelta jestem zadowolony ale jak ten niższy model to nie wiem.
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
ja mam spodnie fly, przez pierwszy sezon oki, ale w następnym sezonie na dupie podarł się materiał, teraz wygląda to jak bym zaliczył jakiś ślizg na dupie a niec podobnego niebyło
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
hmmm chcesz to ojciec mojego kumpla sciaga z USA stroje i dobre ceny ma powiedz ile chcesz dac za to co wymieniales zapytam sie za ile on ma, chyba ze nie chceszs ;D ... ??
- marc9911in
- Świeżak
Fly 303
Mam troszkę ponad rok czarny komplet Fly 303. Zdecydowałem się bo były w miarę tanie i nie żałuje. Licze ze jeśli ich nie podrę z powodu gleby to następny sezon spokojnie w nich przelatam. Jednak oglądałem buty i nie polecam nie miałem ich ale mają plastikowe klamry i zatrzaski i boje się ze będą pękać po jakimś czasie. Ale bluza spodnie i rekawiece godne polecenia.
Marcin | Cztery kółka potrafią poruszyć ciało, ale dwa ruszają dusze. | | DT 125 99` - oddana | http://bikepics.com/members/martin626/99dt125r/ | YZ 250 00` - ćwiara w dwupaku - PILNIE ODDAM | http://bikepics.com/members/martin626/00yz250/ | XRV 750 Africa Twin 01` - jeszcze tydzień
-
Martin.W - Świeżak
Butów fly'a bym nie kupił. Widziałem jak szybko potrafią się rozlecieć. W ogóle firma fly wg mnie jest lipna.
Husqvarna WR
motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
Z Fly’a tolerujÄ™, a nawet powiem wiÄ™cej ceniÄ™ tylko rÄ™kawiczki dobra jakość za maÅ‚e pieniÄ…dze. Reszta to niestety kiepskiej jakoÅ›ci towar tani, ale nawet nie wygodny. MyÅ›lÄ™, że cena choć niska nie odpowiada jakoÅ›ci. WolÄ™ kupić starszy model markowych producentów a nawet używane niż nowe Fly.
- weteran
- Świeżak
Wątpię... Buty i kask to akurat 2 najważniejsze według mnie ochraniacze w MX i na tym bym nie szczędził. Lepiej sobie kupić tańszą koszulkę, czy spodnie, a dołożyć do crossowych trampków. Te kilka ochraniaczy przy glebie, czy uderzeniu w coś twardego mogą sprawić, że wyjdziemy z tej opresji bez szwanku, lub ze złamaną nogą (a uwierzcie mi, jest dużo kości i kosteczek w stopie, które mogą się połamać, nie będąc zabezpieczone przez twardy i wytrzymały but)
Oczywiście w dzisiejszych czasach wszystko się szybko rozlatuje, takie prawa marketingu... Jak się nie będzie sprzedawać, to firmy się nie będą rozwijać i lypa... Jednakowoż tak jak wspomniałem, lepiej spotkać się z jakąś przeszkodą będąc ubranym w solidny rynsztunek.
Pzdr.
Oczywiście w dzisiejszych czasach wszystko się szybko rozlatuje, takie prawa marketingu... Jak się nie będzie sprzedawać, to firmy się nie będą rozwijać i lypa... Jednakowoż tak jak wspomniałem, lepiej spotkać się z jakąś przeszkodą będąc ubranym w solidny rynsztunek.
Pzdr.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości