Motocykle, no właśnie gdzie one są?
Taaa... tylko sasiadow budzac mozesz trafisz na jakas donice
a tak na serio ja mialem swoja teorie ze jezdzi sie po nocy... Ale na dobrze mi to nie wyszlo... WSK-a bez tlumnika przez drogi jak sie puszczalem... To na drugi dzien mialem policje na podworku... i mame na glowie
ohhh... te czasy juz nie wroca a szkoda...
ps. rzucal was kiedys sasiad kamieniami i ceglami?? :>
a tak na serio ja mialem swoja teorie ze jezdzi sie po nocy... Ale na dobrze mi to nie wyszlo... WSK-a bez tlumnika przez drogi jak sie puszczalem... To na drugi dzien mialem policje na podworku... i mame na glowie
ohhh... te czasy juz nie wroca a szkoda...
ps. rzucal was kiedys sasiad kamieniami i ceglami?? :>
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
Mozna jeszcze zalozyc sprawe w sadzie o usilowanie spowodowania wypadku, ale prosciej i bardziej efektywne jest zakopanie sasiadow do glowy i kazanie im odkopania sie za pomoca paleczek trzymanych w ustach
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat
Yamaha YZF 600 Thundercat
-
Taser - Bywalec
ja dziś dopiero co koło założyłem z nową oponką chciałem zrobić test-drive ..i jak śniegiem nie sypło i to takim z deszczem ;/
http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
-
Redd - Świeżak
Godzina 8 , pada śnieg z deszcze , na term. 1C , ślisko jak cholera a tu co widzę ? Po Puławskiej jedzie sobie czerwona Hondzianka !!! Twardziel
Junak Jawa 350 GSXR 600 GSXR 1000 YZF R1 GSXR 1000 K8 GSXR 1300 K10
- ARTURO R1
- Świeżak
u mnie śnieg już stopniał i już jeździłem
XR 400R | | Kula daje fula | | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0
-
Kula07 - Stały bywalec
dambandit napisał(a):Ja wczoraj wymieniłem w aucie opony na letnie nie straszyć .
A właśnie mi opony ma zmienić kumpla dziewczyna tylko też czekam na jakąś konkretną pogode, bo jak narazie przypomina mi to pogode brytyjską - pada śnieg, za chwile deszcz za godzine świeci słonće
-
adam_89 - Stały bywalec