Pytanie do mechanika :)
• Strona 1 z 1
Pytanie do mechanika :)
Witam
SV650 2002r. uszkodzony
kilka fotek poniżej:
Czy ktos remontował podobny przypadek, jakie sa mniej więcej koszty naprawy przodu takiego moto.
Pozdrawiam
SV650 2002r. uszkodzony
kilka fotek poniżej:
Czy ktos remontował podobny przypadek, jakie sa mniej więcej koszty naprawy przodu takiego moto.
Pozdrawiam
- voti
- Świeżak
tak na oko to muzisz wymienic lagi to chyba bedzie najwiekszy koszt no i licznik(pewnie z 200 zł) i lampa przednia( 400zł taka tańsza) wiec zorientuj sie ile kosztyja lagi i policz ile cie wyniesie naprawa a potem porownaj z cena moto nie rozbitego jeszcze mozesz doliczyc koszty u mechanika ale takie usterki to sam sobie poradzisz no i najwazniejsze czy pali ?
Kawasaki GPX 750R
-
Logum - Świeżak
Witam lagi nowe ok.350-400 za sztuke nowe ale ja widze że felga jest tez wgięta.Jak go nie zobaczysz na żywo to sie do konca nie dowiesz.Miałem przypadek że na zdjeciach był bajer a na miejscu w silniku dziura i piec zatarty ,rama krzywa itd.Odpal go i nie wierz żeakumulatora nie ma albo paliwa bo to juz jest zmyłka.Pozdr.
- kargulvmax
- Świeżak
wnoskując ze zdjęcia mogą być pokrzywione półki bo motocykl dosyć solidnie oberwał. a tak na marginesie to kup mojego sv . mam wersję s z 2001r kolor czarny . przebieg ok. 15600. w bardzo dobrym stanie i wcale dużo za niego nie wołam. jeżeli będziesz zainteresowany to pisz na adres
radekgsxr600@poczta.fm lub dzwoń 508626281. moge Ci wysłać zdjęcia na meila
radekgsxr600@poczta.fm lub dzwoń 508626281. moge Ci wysłać zdjęcia na meila
- radekgsxr600
- Świeżak
jak nie pojedziesz to sie nie dowiesz a jak juz pojedziesz to wes swoj akumulator i swoj olej (zaloze sie ze nie ma ani jednego ani drogiego) jak bedziesz odpalal to wsluchaj sie czy nie zaklekocze jak diesel i czy nie zadymi na niebiesko (jak bedzie walil na bialo to spoko bo to tylko para bo zimno jest) no i zwroc uwage na szyjke ramy i czy nie ma sladow spawania szpachlowania itp itd (jezeli nic nie bedzie widac to zobacz czy nigdzie na wiasce kabli przu kierze i ogolnie przy ramie nie ma sladow pylu po scieraniu szpachlu) no i to chyba wszystko
one man one bike one street one love
- Benek929
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości