Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
C-bool napisał(a):To co podałeś sobie na wstępie odpuść...
Żeby wyglądał jak street, to może Derbi GPR Nude, Aprilia RS 50 Tuono, Malaguti Drakon Naked?
To malaguti jest fajne. Czy to jest 2-suw?
GB Street - yeah.
- Wmk
- Świeżak
Sorry,że tak Was męczę(spróbuje zrobić to już ostatni raz ) ale znów jestem rozdarty-sam już nie wiem,czy lepiej kupić chinczyka z roku 2003-2007 czy włocha,japończyka z 1992-1999(mam ograniczone fundusze ).Proszę o odpowidź
A tak BTW.Ile wyniosą mnie wszytkie opłaty podczas sprowadzania skutera do polski?(rejestracja,ubezpieczenia itp.)
Z góry dzięki
A tak BTW.Ile wyniosą mnie wszytkie opłaty podczas sprowadzania skutera do polski?(rejestracja,ubezpieczenia itp.)
Z góry dzięki
- seneridex
- Świeżak
Oczywiście, że Japoniec/Włoch. Ponad 10-letni markowy skuterek, zadbany, będzie na pewno lepszy niż kilku letni chińczyk... bo to kilka lat dla chińczyka to już koniec.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Jak pojadę we wakacje do niemiec do roboty myślę sobie kupić crossa co mi radzicie pojemność 125 i cena do 4 tys. może być starszy albo enduro żeby nie był taki strasznie duży coś typu honda mtx 125r jakie są jeszcze takie podobne motory?http://moto.allegro.pl/item604978241_honda_mtx_125_r_nie_dt_kmx_xlr_crm_cr_yz_rm_kx.html - ten mi się na przykład spodobał a i jeszcze żeby nie miał mniej niż 25 koni
- tokarz144
- Świeżak
Lysy ale ma to być cross? Czyli moto bez papierów świateł itp? Czy enduro którym będziesz mógł jeździć po drogach?
Tokarz szukaj Yamahy DT, Suzuki TS, Kawy KMX.
Co do chińczyka, jeśli od znajomego i wiesz że dbał to bierz. Sam ma ochotę kupić keewaya od kumpla żeby mieć czym po bułki jeździć (10tyś bez żadnych napraw zrobił i nadal jeździ)
Jeśli japoniec będzie zaniedbany to i roczny się sypnie. Leciwy musi być w dobrym stanie i zadbany (osobiście miałem Japońca z 94 i było ok).
Tokarz szukaj Yamahy DT, Suzuki TS, Kawy KMX.
Co do chińczyka, jeśli od znajomego i wiesz że dbał to bierz. Sam ma ochotę kupić keewaya od kumpla żeby mieć czym po bułki jeździć (10tyś bez żadnych napraw zrobił i nadal jeździ)
Jeśli japoniec będzie zaniedbany to i roczny się sypnie. Leciwy musi być w dobrym stanie i zadbany (osobiście miałem Japońca z 94 i było ok).
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Witam mam tu pytanie do C-boola gdzie mozna zakupic do tego owiewki i za ile bo mam ochote na niego chyba bede jechal go obejrzec ;]
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1247574
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1247574
Marzenie : Kawasaki Ninja 250 cc
" W tych czasach łatwiej znaleźść 125/50 niż 50/50 "
Motocykl jest Bogiem, Freestyle Nałogiem, Prędkość Zabawa, a Stunt Podstawą.
" W tych czasach łatwiej znaleźść 125/50 niż 50/50 "
Motocykl jest Bogiem, Freestyle Nałogiem, Prędkość Zabawa, a Stunt Podstawą.
-
Michael19 - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość