Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
Ta honda to pelnowymiarowe enduro.A częsci bez problemu znajdziesz,bo siedzi tam silnik minarelli am6,czyli ten sam co w dt,tzr,rs i rx(rs i rx chyba do 2006 r).
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
szczur212 napisał(a):Cześć mam pytanie do was chcę kupić jakiś motorek 125 i dlatego pisze mam wzrostu 175cm i nie wiem czy jak coś kupie to czy nie będę wyglądał jak by był zadurzy ? Very Happy do wyboru aprilia rs125, yamaha tzr125, honda nsr 125
Mam 176 cm i smigam Tzr i jest akurat spokojnie poloze stope na ziemi ...
sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
A można wiedzieć czemu Spedfight nie? ponoć dobry pod tuning
A sr 50 ciężka bo tam jest wtrysk a to ogranicza troche...
Gilera Runner właśnie przy tym skuterze sie najwięcej zastanawiam czy ten skuter naprawde ma osiągi takie jak Aerox-SpeedFight-Sr50??
I co sÄ…dzicie o JetForce
A sr 50 ciężka bo tam jest wtrysk a to ogranicza troche...
Gilera Runner właśnie przy tym skuterze sie najwięcej zastanawiam czy ten skuter naprawde ma osiągi takie jak Aerox-SpeedFight-Sr50??
I co sÄ…dzicie o JetForce
- ZeeTox
- Świeżak
gadalem z gosciem (wlasciciel salonu Peugeota u mnie w miescie) i mowil ze jak bedziesz Speedfightem wpadal w dziury to bedzie ci kolo bilo (bo jest na jednym wachaczu czy jak to sie nazywa). zreszta mam kumpla co wlasnie ma SF i pow. 80-85kph straszne drgania na kiere ida wlasnie od tego kola (vmax 95kph podobno, ja jechalem 90 ale na krotkiej prostej)
Peugeot Vivacity -> '06 Kawasaki Ninja 250 :D:D
-
SHVAYA - Bywalec
Runner bije na głowe pozostałe (bynajmniej ten nowy). Osobiście starotwałem wyścig Runner (pełna serja) vs Rox (pełna serja) - z tym że rox 2008r, a runner 2005 (ale nowa buda), oczywiście oba odblokowane. Runner wygrał bez njamniejszych problemów. Ja bym się zastanawiał czy rox i speedfight mają takie same osiągi jak runner, a nie na odwrót...
-
wikples - Bywalec
Dobry, dobry. Ja wyłącznie z doświadczenia wiem, że u mnie GIlera, Piaggio i Aprilia są na pierwszym miejscu, potem Peugeoty oraz Yamaha, a później cała reszta. Jet Force trochę cięzki jak na mój gust, no i wiadomo, że wyłącznie na gaźniku
-
wikples - Bywalec
Kurcze bo mam do wydania max 9tys i chce maszynę z którą na prawdę spędzę miły kawał czasu
Jakoś wykonania w skuterze za 9 tys powinna być dobra więc tym sie akurat nie martwię, ale osiągi i wygoda dużo skuterów które mają dobre osiągi nie koniecznie są wygodne więc szukam czegoś wygodnego i szybkiego.
Aprilia SR 50 Factory ponoć świetny skuter mało pali osiągi bardzo dobre. Tylko czy to prawda że w tej aprili trudno co kolwiek tuningować ?
I ponoć zdjęcie blokady nie należy do najłatwiejszych.
Widze że są Tu osoby obeznane więc napiszcie jak znacie jeszcze skutery godne polecenia oczywiście nowe, i jak znacie dobry sklep internetowy z skuterami to też nie zaszkodziło by podać linku =(
Jakoś wykonania w skuterze za 9 tys powinna być dobra więc tym sie akurat nie martwię, ale osiągi i wygoda dużo skuterów które mają dobre osiągi nie koniecznie są wygodne więc szukam czegoś wygodnego i szybkiego.
Aprilia SR 50 Factory ponoć świetny skuter mało pali osiągi bardzo dobre. Tylko czy to prawda że w tej aprili trudno co kolwiek tuningować ?
I ponoć zdjęcie blokady nie należy do najłatwiejszych.
Widze że są Tu osoby obeznane więc napiszcie jak znacie jeszcze skutery godne polecenia oczywiście nowe, i jak znacie dobry sklep internetowy z skuterami to też nie zaszkodziło by podać linku =(
- ZeeTox
- Świeżak
Co do aprili to tylko DiTechy są do dupy.Te modele na wtrysku są średnio udane no i w nich akurat tuning jest trudniejszy.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Polceam albo Factorke, albo Runnera. Nic innego jak dla mnie nie wchodzi w gre. (oczywiście tylko gaźnikowce). Najlepszym sklepem jest www.allegro.pl
-
wikples - Bywalec
Jak będzie miała jakieś dobre mapy to podejżewam, że tak. O Di-techu tylko od mechaników słyszałem, że badziewie, bo jak się zepsuje to nie ma jak naprawić. Osobiście nie jeździłem, ani nie widziałem w akcji...
-
wikples - Bywalec
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości