Zobacz wątek - Ku przestrodze internetowym erotomanom-gawedziarzom
NAS Analytics TAG

Ku przestrodze internetowym erotomanom-gawedziarzom

O wszystkim
_________

Postprzez Movi » 13/11/2008, 16:30

Falco to o czym mówisz czyli wykorzystywanie dzieci jest tragiczne, ale śmieszna nie jest sytuacja tylko zachowanie kolesia.
Movi
Moderator

Postprzez Taser » 13/11/2008, 16:55

ale wtopa
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...

Yamaha YZF 600 Thundercat :D
Taser
Bywalec

Postprzez elco » 13/11/2008, 20:14

tutaj sie nie ma z czego smiac. Koles pewnie juz szukal sznurka z castoramy i suchej galezi :)
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Postprzez mahomet84 » 13/11/2008, 20:34

Jakbym dostał pedofila na odległość wyciągniętej ręki to.............możecie sobie wyobrazić co bym z ... tym czymś zrobił bo to nawet na homo sapiens się nie kwalifikuje.
mahomet84
Świeżak

Postprzez Pająk » 13/11/2008, 22:43

Prawdę mówiąc moim zdaniem pedofili powninno się utrzymywac przy życiu..
Wpi...ol leczenie wpi..dol leczenie i tak aż do końca jego dni.. z małymi przerwami na jeszcze większy wpi..dol..
Ale koleś się obsrał.. Przez numer ip niewiele można zdziałac gdyż te numery są przydzielane w pewnym sęsie losowo i za każdym razem można miec inny dopiero po połączenie z numerem mac karty sieciowej można coś zdziałać.... A jak ktoś mądry to pod linuxem w 2 minuty pozmienia wszystko.
Pająk
VIP Ścigacz.pl

Postprzez icid » 13/11/2008, 23:39

Majty kolesia już na pewno mają brązowe znaki z tyłu :D
icid
VIP Ścigacz.pl

Postprzez pablomotors » 14/11/2008, 18:47

Zależy co zjadł:D

Sytuacja śmieszna :)
pablomotors
Świeżak

Postprzez House MD » 14/11/2008, 19:02

hahaha :D dobra była końcówka :"Nara stuleju"
House MD
Świeżak

Postprzez Taser » 14/11/2008, 22:32

Ost w szkole na jakis tam zajeciach milismy wlasnie o pedolfiach i z tego co wychwycilem z monologu psychologa, to pedofile maja przejebane pod tym wzgledem ze nie maja innej opcji w glowie niz dzieci i nic na to nie moga poradzic, jedyne co to leczyc ;/
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...

Yamaha YZF 600 Thundercat :D
Taser
Bywalec

Postprzez herbatkowy » 15/11/2008, 10:38

Mowicie "wieszalbym za jaja", otoz ja tez wieszalbym, z tym ze nasza demokracja wsadzi takiego pedofila na rok na jakies leczenie, po roku wyjdzie i w sumie zboczeniec tylko sie nasili. W normalnym kraju, takiemu nie dosc ze obcieliby interes to faszerowaliby prochami tak, zeby wiecej nie pomyslal o dziecku. Taser, tak samo jak geje maja w glowie innych facetow, tak samo jak ty masz w glowie kobiety, tak pedofil ma w glowie dziecko, chocby wsadzili cie na 10 lat to wyjdziesz i babki nie przestana ci sie podobac sprawa prosta. Kiedys takiego pedofila spalonoby na stosie badz powieszono, i zabrzmi to troche sarkastycznie- byl spokoj.

PS: Co do pierwszego posta, niezle sie usmialem. "Ja jestem prawiczkiem!!!" " Rodzice mnie zabija!!!" :twisted: Ale tekst "To ty mozesz zepsuc zycie jakiemus dziecku, Musimy chronic dzieci", zdemaskowal goscia :D Ale widocznie erotomat czatowy mial 13 lat i nie zalapal :D Tak czy siak temat mocny.
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
herbatkowy
Bywalec

Postprzez _OUTLAW_ » 15/11/2008, 12:46

herbatkowy dla niego pudło jest największa karą, taki pedofil nie ma życia
Nie karmić trolla ;]
_OUTLAW_
MEGA TROLL

Postprzez Chatte » 15/11/2008, 20:33

Chyba że spędzi karę w izolatce ;) Chociaż wątpię, bo nikt o całość delikwenta nie będzie się troszczył...

Ja tam jestem za eliminacją takich typów... Bo co z tego że np wykastrowany, skoro dajmy na to że zdjęcia moze robić, co też jest raczej szkodliwe dla tych dzieci...

Albo jakieś "fajne" prace społeczne. Myślę, że sprzątanie ulic trójkami (połączeni łancuchem albo czymś) to dobry pomysł. Albo zbieranie śmieci z trawników w parkach ;)
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>

Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski :P
Chatte
MEGA TROLL

Postprzez herbatkowy » 15/11/2008, 20:35

Chatte napisał(a):Chyba że spędzi karę w izolatce ;) Chociaż wątpię, bo nikt o całość delikwenta nie będzie się troszczył...

Ja tam jestem za eliminacją takich typów... Bo co z tego że np wykastrowany, skoro dajmy na to że zdjęcia moze robić, co też jest raczej szkodliwe dla tych dzieci...

Albo jakieś "fajne" prace społeczne. Myślę, że sprzątanie ulic trójkami (połączeni łancuchem albo czymś) to dobry pomysł. Albo zbieranie śmieci z trawników w parkach ;)

Przeciez napisalem ze na kastracji fizycznej nie mozna skonczyc, chodzi o prochy po ktorych gosc nie bedzie mial ochoty na te sprawy, kazdy idiota wie ze oni nie potrzebuja fi**a zeby krzywdzic dzieci.
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
herbatkowy
Bywalec

Postprzez Chatte » 15/11/2008, 21:01

To co napisałam było przykładem, a nie określeniem całości...

Tyle że prochy:
a. kosztują- kto ma za to płacić? ja jako podatnik nie mam zamiaru

b. trzeba jakiejś regularności- to co, trzymamy gościa pod ręką, utrzymujemy i dajemy prochy? czy może wypuszczamy i każemy wrócić za dwa dni? delikwent z pieśnią szczęścia na ustach radosnym truchtem pobiegnie w dal i tyle z tego...

Czy może masz jakąś lepszą wizję? :)

Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski :P
Chatte
MEGA TROLL

Postprzez herbatkowy » 15/11/2008, 21:56

Dlaczego prochy kosztuja ?? Gdyby sprywatyzowane zostaly szpitale ceny lekow poszly by w dol jak lawina. Zreszta kto tu mowi, ze leczenie mialoby byc sponsorowane przez podatnikow? Tez nie mam zamiaru bulic na pedofila, tak samo nie mam zamiaru bulic na chore babcie ktore co tydzien funduja sobie za nasze pieniadze kolejne przeswietlenia. Moja najlagodniejsza i najbardziej humanitarna wizja jest mniej wiecej taka: Lapiesz pedofila, ucinasz mu co trzeba, i faszerujesz prochami za jego pieniadze. Drugiej wizji sam sie boje :D
herbatkowy
Bywalec

Postprzez gelo007 » 15/11/2008, 23:56

Chatte napisał(a):To co napisałam było przykładem, a nie określeniem całości...

Tyle że prochy:
a. kosztują- kto ma za to płacić? ja jako podatnik nie mam zamiaru

Lol jasne,,, nie masz zamiaru. Przecież to nie podatnicy decydują na co idą pieniądze :)
gelo007
Administrator

Postprzez _OUTLAW_ » 16/11/2008, 12:08

Chatte napisał(a):Chyba że spędzi karę w izolatce ;) Chociaż wątpię, bo nikt o całość delikwenta nie będzie się troszczył...

za lekki typ pracy jeżeli idziemy tym tokiem rozumowania to praca przy łopacie podczas budowy dróg, może bysmy sie doczekali w końcu autostrad, skoro rząd nie potrafi ich wybudować moze zrobili by to pedofile?
Nie karmić trolla ;]
_OUTLAW_
MEGA TROLL

Postprzez Chatte » 16/11/2008, 17:06

Może i lekkie, ale pożyteczne i w sam raz miedzy jednymi zajęciami z obsługi łopaty pod budowę drogi a drugimi z rozbiórki starych ruder na mieście i odzyskiwaniu miejsca...

Mr Jurewicz:
Chatte
MEGA TROLL

Postprzez cwaniak182 » 16/11/2008, 17:17

Sory ale pie*** od rzeczy...

Po pierwsze kastracja pedofilów itd nie przejdzie ponieważ Polska jest członkiem ONZ i podpisala karte narodow zjedonoczonych, kastracja była by nie zgodna z prawami człowieka (Tusk juz to chcial zrobić ale mu nie wyjdzie ;])

Po drugie prace spoleczne też nie przejda jezeli juz byscie chcieli wziąśc takiego człowieka do pracy fizycznej,człowiek po prochach jest jak roslinka a gdzie tu do pracy z nim puknijta sie w głowe.

Trzeba myslec rozumem a nie emocjami ze oni nie dobrzy to pozabijac wykastrowac i inne cuda.
cwaniak182
Świeżak

Postprzez Chatte » 16/11/2008, 17:42

Tylko wiesz co? Wolę takiego zgniłka wdeptać w ziemie, wysłać do najgorszych i najobrzydliwszych robót, niż wiedzieć że takie coś krzywdzi innych. Zwłaszcza dzieci, bo one za dużo do powiedzenia i obrony nie mają.

Szkoda że nie przejdzie, przydałoby się. Chociaż ja osobiście jestem za karą śmierci.

Mr Jurewicz:
Chatte
MEGA TROLL

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark