Na czym polega trudnosc w utrzymaniu czystosci czarnego.....
• Strona 1 z 1
Na czym polega trudnosc w utrzymaniu czystosci czarnego.....
Na czym polega trudnosc w utrzymaniu czystosci czarnego matowego kasku?
O co w tym chodzi? jak wyglada taki czarny matowy kask po kilku sezonach?
Strasznie mi sie podobaja czarne matowe kaski i taki chcialbym sobie sprawic ale zauwazylem ze koledzy z forum chcą mi wybić tem pomysł z głowy
O co w tym chodzi? jak wyglada taki czarny matowy kask po kilku sezonach?
Strasznie mi sie podobaja czarne matowe kaski i taki chcialbym sobie sprawic ale zauwazylem ze koledzy z forum chcą mi wybić tem pomysł z głowy
-
KawiarzErPiontacz - Świeżak
Ja używam czarnego matowego kasku i to w terenie i idzie go wyczyścić jak się przybrudzi ale niestety rysy i otarcia na nim wyraźnie widać.
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
ja rowniez chcialam sie skusic na matowy kask, ale niestety przy przymiarce jak zobaczylam wyraznie odbijajace sie slady paluchow to podziekowalam. Na klarowym tak sladow nie widac.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Mój plecaczek też ma czarny matowy AGV i rzeczywiście wszystko na nim widać. Ale zastanówmy się nad jednym, czy kask służy nam do prezentowania się na wybiegu? Czy po prostu ogólnie ma się nam podobać, a te drobne ryski, plamy są na prawdę nie widoczne jeżeli na nim jedziesz, a jak schowasz do szafy to też wszelkie wady w wyglądzie w ogóle nie rzucają się w oczy A więc chyba wystarczy nie być zbyt pedantycznym i cieszyć się ładnym matowym kaskiem a nie przejmować się kolejną ryską czy plamką.
VFR 02'
-
navi - Świeżak
hehe chyba jednak to drugie Moze rzeczywiscie mialam wilgotne lapy po podrozy w rekawicach motocyklowych... Teraz przez Ciebie bede sobie pluc w brode
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość