Zobacz wątek - zarazał HIV
NAS Analytics TAG

zarazał HIV

O wszystkim
_________

Postprzez Maja.M » 4/11/2008, 10:37

Chatte napisał(a):Cwaniak chyba jest przez jakąś poszkodowany, że tak się odgraża...

Niestety, dzisiaj wiele kobiet i dziewczyn myśli tylkiem a nie mózgiem i widać efekty, chociaż żeby mieć ochotę na takiego Adonisa to już jest wyczyn...

Na pocieszenie powiem, że na szczęście jest takich wiele, ale NIE WSZYSTKIE. Także da się znaleźć normalną dziewczynę, z którą da się porozmawiać i to nie tylko o zakupach czy miłosnych perypetiach Aśki z 3 b...

O, i jest zdrowo myślący facet ,wow jestem pod wrażeniem - żadko który facet w danym temacie nie uogólnia ,bo tak łatwiej.
"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
Maja.M
Świeżak

Postprzez melvin » 4/11/2008, 12:09

Maja ;) napisał(a):
Chatte napisał(a):Cwaniak chyba jest przez jakąś poszkodowany, że tak się odgraża...

Niestety, dzisiaj wiele kobiet i dziewczyn myśli tylkiem a nie mózgiem i widać efekty, chociaż żeby mieć ochotę na takiego Adonisa to już jest wyczyn...

Na pocieszenie powiem, że na szczęście jest takich wiele, ale NIE WSZYSTKIE. Także da się znaleźć normalną dziewczynę, z którą da się porozmawiać i to nie tylko o zakupach czy miłosnych perypetiach Aśki z 3 b...

O, i jest zdrowo myślący facet ,wow jestem pod wrażeniem - żadko który facet w danym temacie nie uogólnia ,bo tak łatwiej.

Chatte to kobieta :wink:

co do seksu to ja mam jedną zasadę kaptur musi być i koniec, bez kaptura się nie bawimy...
kiedyś Newsweek opisywał historję jednej po PGRowskiej wsi gdzie ludzie sięgnęli dna, ludzie wiedzieli że dziewczyna do której chodzi połowa wsi jest chora (miała HIV) ale mimo to nikomu to nie przeszkadzało i chodzili sobie notorycznie do niej żeby pobzykać...
teraz najprawdopodobniej większość mężczyzn w tej wsi jest zarażona HIV i do tego bardzo prawdopodobne że przenieśli chorobę równiesz na swoje żony/dziewczyny...
ten kraj staje się drugą Afryką...

falconiforme napisał(a):Ale dla przykładu po mieście potrafi krążyć jak rekin VW polo z otwartymi szybami, z podkręconymi basami i z głośników "Ump Ump Ump....".

jedzie sobie taki lanser swoim polo przez miasto, banan na gębie a w pustej głowie jedna myśl...
"jestem prawie jak 50'cent, tak jestem fucking niger w mojej motcherfucking impali..."
Ostatnio edytowano 4/11/2008, 12:34 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez sepo » 4/11/2008, 12:24

melvin napisał(a):co do seksu to ja mam jedną zasadę kaptur musi być i koniec, bez kaptura się nie bawimy...

Melvin ale ja nie mam żadnej bluzy z kapturem :( to znaczy, że co, że nie mogę ten tego :? :?
sepo
VIP Ścigacz.pl

Postprzez melvin » 4/11/2008, 12:35

sepo napisał(a):
melvin napisał(a):co do seksu to ja mam jedną zasadę kaptur musi być i koniec, bez kaptura się nie bawimy...

Melvin ale ja nie mam żadnej bluzy z kapturem :( to znaczy, że co, że nie mogę ten tego :? :?

ty jesteś w stałym związku z gelem, tzn co noc bierzecie rowery i jedziecie popedałować :) więc kaptur wam nie potrzebny...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez mahomet84 » 4/11/2008, 20:23

patryk83 napisał(a):Tak sobie przypomniałem, o tym jak sprawę załatwili chyba na Ukrainie jak grono chłopaków dowiedziało się, że dziewczyna która puściła się z każdym z nich miała HIV i zaraziła każdego z nich.
Dziewczyna miała życiowego pecha, że oni dorwali ją i sami wymierzyli jej kare za to co im zrobiła.
http://esgie.info/Girlisdead.flv
Nie polecam oglądać tego nikomu kto nie ma mocnych nerwów.
Sprawa była głośna, czytałem o tym w gazetach z tego co pamiętam.

Jeżeli link łamie któryś punkt regulaminu proszę o usunięcie bądź danie mi znać to sam usunę.

O KUR..A :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :!: :!: :!: :!: :!: ...............................
mahomet84
Świeżak

Postprzez kamil.k » 4/11/2008, 20:30

Movi napisał(a):
Nigoss napisał(a):Nie no szok. Stary pryk i kobiety go chcialy. Nie wiem co sie z paniami dzieje.

Tylko w sumie to nikt się nie zastanowił jakie to były kobiety..

ja stawiam że nikt inny ich nie chciał :D

w sumie to zdjecia tych kobiet też powinni pokazac skoro jego pokazali .może odezwia sie pozostali panowie którzy też współżyli .moga podac linki do profili na naszej klasie :lol:

swiat schodzi na psy a internet tylko w tym pomaga .baby sie naogladaja seriali i romansów im sie zachciewa :P koles dobrze wiedział że baby wcale nie leca na wyglad tylko na bajere.wystarczy mówic same komplementy itd.a prawie każda może byc twoja .smutne ale prawdziwe

jedno jest pewne , koniec swiata zbliża sie nieubłaganie
GPZ 500S '90 + BMW e30 320i '86
kamil.k
Świeżak

Postprzez turboponczek » 4/11/2008, 20:42

zobaczcie jakie laski mamy w Poznaniu :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=NOBDbKZWZTI

"Rysiu Peja mnie ruchał - rozumiesz to ku*wa ?!"
hahaha
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez Maja.M » 4/11/2008, 20:44

Chatte to kobieta :wink:

co do seksu to ja mam jedną zasadę kaptur musi być i koniec, bez kaptura się nie bawimy...
kiedyś Newsweek opisywał historję jednej po PGRowskiej wsi gdzie ludzie sięgnęli dna, ludzie wiedzieli że dziewczyna do której chodzi połowa wsi jest chora (miała HIV) ale mimo to nikomu to nie przeszkadzało i chodzili sobie notorycznie do niej żeby pobzykać...
teraz najprawdopodobniej większość mężczyzn w tej wsi jest zarażona HIV i do tego bardzo prawdopodobne że przenieśli chorobę równiesz na swoje żony/dziewczyny...
ten kraj staje się drugą Afryką...

Ok. Sory , można się pomylić nie wiedząc. ;)
"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
Maja.M
Świeżak

Postprzez mahomet84 » 4/11/2008, 20:49

turboponczek napisał(a):zobaczcie jakie laski mamy w Poznaniu :lol: :lol: :lol: :lol:

hahaha

Pierwszy raz jak to widziałem to byłem polany masakrycznie,co za penera...
mahomet84
Świeżak

Postprzez turboponczek » 4/11/2008, 20:51

mahomet84 napisał(a):
turboponczek napisał(a):zobaczcie jakie laski mamy w Poznaniu :lol: :lol: :lol: :lol:

hahaha

Pierwszy raz jak to widziałem to byłem polany masakrycznie,co za penera...

wiem gdzie chodzi do budy ta typiara.. takze jak ktos zainteresowany to.. xD hahaha
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez Maja.M » 4/11/2008, 20:57

hahaha

Ludzie gdzie MY żyjemy..... nie mam pytań.
Maja.M
Świeżak

Postprzez icid » 4/11/2008, 21:08

Pewnie te laski co dymał, były z twarzy podobne do niego a nadole miały więkrze kłaki niż on wąsy. :)
icid
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Leitho » 4/11/2008, 21:09

pojechane :lol:
Na kolana chamy !
Leitho
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Evul » 4/11/2008, 21:24

Maja ;) napisał(a):

hahaha

Ludzie gdzie MY żyjemy..... nie mam pytań.

Link miażdzący, ale byłby przypal, gdyby ktos z tym do szkoly polecial ^^. Typiara szmata konkretna :)
;)
Evul
Świeżak

Postprzez Bystry » 4/11/2008, 22:55

ale to by nie miało znaczenia, bo Rysiu Peja ją rucha... :D więc wiesz...
indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | Obrazek | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami :D | | www.motoautostrada.pl
Bystry
Stały bywalec

Postprzez Movi » 4/11/2008, 23:02

Laska jest ewidentnie do przodu :wink:
Movi
Moderator

Postprzez Pająk » 5/11/2008, 00:58

Przepraszam ale jak patrzę na 5 stronę to krzyk ciśnie się na usta..
Richie napisał(a):5. Naganne jest cytowanie całego tekstu bądź jego długich fragmentów aby dopisać swoją treść. Aby skrócić treść cytatu używaj [...]. Niedopuszczalne jest cytowanie całego wcześniejszego postu aby dopisać jedynie "zgadzam się", "ok" itp.
Pająk
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kamil.k » 5/11/2008, 06:50

jak sie przeglądnie youtuba co te małolaty kręca w szkołach itd. to aż sie wierzyć nie chce

tu kolejny przypadke mocno odstający od normy.nie wiem czy rychu ja mia czy nie :lol:

http://www.wykop.pl/ramka/106532/paris-hilton-w-polsce
GPZ 500S '90 + BMW e30 320i '86
kamil.k
Świeżak

Postprzez mar111cin » 5/11/2008, 07:16

paris ma mniejsze cycki ;P
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Bystry » 5/11/2008, 07:17

ale co to ma do tego w ogóle ? nom zdjęcia Parys są, opisane, że była w zakopanym, a co to wnosi do tematu ? :)
indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | Obrazek | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami :D | | www.motoautostrada.pl
Bystry
Stały bywalec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark