My R6 ...... z cyklu pokażcie czym jeździcie
• Strona 1 z 1
My R6 ...... z cyklu pokażcie czym jeździcie
Będzie co palić na wiosne
Åšlicznotka
Crash Pady Yamaha Racing :
Kolektor wyd. Arrow Racing Titanium :
Przewody w oplocie Goodrige :
Power Commander :
Z profilu :
Mniam
Arrow końcowy Racing :
Fotek jeszcze kilka wrzucę na dniach ze środka , żeby pokazać jakie zmiany pod "maską"
Oczywiście przy okazji podziękowania dla najlepszego serwisu i sklepu moto , który przygotowuje moja kochanke :
Inter Motors O/Wrocław
Al. Armii Krajowej 62
tel. (071) 797 77 43
fax (071) 797 77 45
Pozdro dla Tomka Dobra Cena , Los Gizmos Gigantos , Agi oraz Geja Czarny Mat czyli najlepszego mechanika Yamahy
Åšlicznotka
Crash Pady Yamaha Racing :
Kolektor wyd. Arrow Racing Titanium :
Przewody w oplocie Goodrige :
Power Commander :
Z profilu :
Mniam
Arrow końcowy Racing :
Fotek jeszcze kilka wrzucę na dniach ze środka , żeby pokazać jakie zmiany pod "maską"
Oczywiście przy okazji podziękowania dla najlepszego serwisu i sklepu moto , który przygotowuje moja kochanke :
Inter Motors O/Wrocław
Al. Armii Krajowej 62
tel. (071) 797 77 43
fax (071) 797 77 45
Pozdro dla Tomka Dobra Cena , Los Gizmos Gigantos , Agi oraz Geja Czarny Mat czyli najlepszego mechanika Yamahy
Ostatnio edytowano 27/1/2006, 20:57 przez BigBiker, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
2004 YZF-R6 Superbike - wersja torowa !!!
-
BigBiker - Świeżak
oooooo jezuuuu jak ja widze takie cos to mi normalnie slina po butach cieknie alllleee niunia ummmmm nie no trza przyznac ze masz maszynke pierwsza klasa normalnie wszystko az pachnie swierzosciÄ… naprawde super bikee ja osobiscie bym jej dal poler felgi ale to kwestia gustu
one man one bike one street one love
- Benek929
- Świeżak
który toroczek dokładnie? 03/04 ? ;> Ogólnie cudo Kocham Yamahy, szczególnie YZF-ki <mioodzio> a Twoja jest prześliczna a i podaj jakieś dane techniczne po tuningu. Ile ma kucyków, max moment, osiągi etc z góry dzięki
-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
-
bccult - Świeżak
rocznik 04 . Co do osiągów to poczekajcie do wiosny , sam jestem bardzo ciekaw . Mam już umówione strojenie motorka u Damiana który pisze arykuły w FastBike'u . Plan był taki , żeby porobić w silniku co trzeba czyli pełne wydechy , filtry , elementy silnika , elektronike a potem wszystko na maksa wystroić . Także , jak się ociepli wsiadam na maszyne i jade po wyniki . Mam nadzieje , że wiecej niż ma seria katalogowo wyjdzie
Przy okazji dzięki za miłe słowa , już myślałem , że się nie będzie podobać
Przy okazji dzięki za miłe słowa , już myślałem , że się nie będzie podobać
Ostatnio edytowano 4/2/2006, 08:28 przez BigBiker, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
-
BigBiker - Świeżak
BigBiker napisał(a):Przy okazji dzięki za miłe słowa , już myślałem , że się nie będzie podobać
1.<hahaha>
2.moto i tak po dotarciu w 99% ma więcej mocy i lepsze osiągi niż podaje fabryka
3.Jak bedziesz miał wcześniej możliwośc to wskocz na hamownie zeby zmieżyć moc Ciekawe czy do 135 dolecisz
-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
Nie mam jeszcze fotek tego co jest pod owiewkami ale wymienie co doszło :
Lejki dolotowe yamaha racing alu
Filtr K&N
Kanały dolotowe racing z carbonu
Klamki carbonowe
Ciężarki Arrow tytanowe
a w drodze amorek skrętu Ohlinsa i lampa tylnia z wbudowanymi kierunkami żeby wyrzucić ten brzydki stelaż na tablice . No i może z przodu jakieś inne kierunki .
Lejki dolotowe yamaha racing alu
Filtr K&N
Kanały dolotowe racing z carbonu
Klamki carbonowe
Ciężarki Arrow tytanowe
a w drodze amorek skrętu Ohlinsa i lampa tylnia z wbudowanymi kierunkami żeby wyrzucić ten brzydki stelaż na tablice . No i może z przodu jakieś inne kierunki .
-
BigBiker - Świeżak
No i niech trwa narazie jak najdłużej.... bo jak narazie to stoje bez moto:/ a marzenia o tym ze nowy sprzęt będzie w lutym prysły jak ktoregoś dnia zastalem rozwalone drzwi i ogołocone mieszkanie:/ no i kasa poszła w maliny... a puki zima to mam czas odrobić strate:) wiec wybaczcie..ale zimo kruluj!!:P:P:P
Raz sie żyje.. Trzeb kolekcjonować mocne wrażenia
- czajnik
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości