Jaki motor wybrać, bardzo prosze o pomoc
• Strona 1 z 1
Jaki motor wybrać, bardzo prosze o pomoc
Jestem w trakcie zdawania egzaminów na motor. I już nie długo będę musiał coś kupić, oczywiście pierwszy motor w życiu, jednak jestem bardzo rozważny i z każdą pojemnością dałbym sobie rade. Dysponuje kwotą około 5.000 - 6.000. Kask, odzież ochronną już mam. Zastanawiam się nad następującymi modelami, napisze je w takiej kolejności w jakiej dany motor mi najbardziej odpowiada. Zależy mi najbardziej na tym aby w razie awarii, naprawy nie były drogie, także inne części.
1. Yamaha fj 1200
2. Suzuki vx 800
3. Kawasaki gpz 500
4. Yamaha xj 600
5. Honda cb 500
6. Suzuki gs 500
Proszę mi doradzić któryś z tych modeli, lub jakiś inny, bardzo proszę o pomoc, gdyż jest to dla mnie bardzo ważne. Dziękuje
1. Yamaha fj 1200
2. Suzuki vx 800
3. Kawasaki gpz 500
4. Yamaha xj 600
5. Honda cb 500
6. Suzuki gs 500
Proszę mi doradzić któryś z tych modeli, lub jakiś inny, bardzo proszę o pomoc, gdyż jest to dla mnie bardzo ważne. Dziękuje
- Cygan18
- Świeżak
Spectrum masz szerokie.. od 500 do 1200ccm
Mój głos kieruję w stronę CB 500
Mój głos kieruję w stronę CB 500
"Prędkość jeszcze nikogo nie zabiła.. tylko nagłe zatrzymanie.."
(otwórz link)
(otwórz link)
-
---Corleone--- - Świeżak
Jestem rozważny, skromny i wyżej s**m niz d**e mam za przeproszeniem.
Jak wiesz ze ze wszysktkim dasz sobie rade to po co ludziom głowe zawracasz ? Bierz zzr 1400 i lataj. A jak Ci sie znudzi po jakims miesiacu to proponuje wrzucic w nia turbo i nitro.
Jak wiesz ze ze wszysktkim dasz sobie rade to po co ludziom głowe zawracasz ? Bierz zzr 1400 i lataj. A jak Ci sie znudzi po jakims miesiacu to proponuje wrzucic w nia turbo i nitro.
r6 99r
cmentarze są pełne zajebistych kierowców...
cmentarze są pełne zajebistych kierowców...
- kłosiakR6
- Świeżak
Re: Jaki motor wybrać, bardzo prosze o pomoc
Cygan18 napisał(a): ...będę musiał coś kupić, oczywiście pierwszy motor w życiu, jednak jestem bardzo rozważny i z każdą pojemnością dałbym sobie rade.
na parkingu gdy bedziesz na nim jedynie siedzial to napewno.
Gdybys byl rozwazny nie wpadloby Ci nawet to glowy pytac o lase 600 o 1200 juz nie wspomne. Rozumiem, ze nie wiesz wiec pytasz.
na pierwszy motocykl klasa 500 w dwoch cylindrach to gora.
- andy7
- Moderator
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
pamiętaj że prędzej rozwali się motocyklista rozważny ale który nie ma umiejętności i doświadczenia, niż szajbus na motocyklu ale który ma pojęcie o motocyklach, ma umiejętności i doświadczenie.
W większości wypadków giną właśnie rozsądni kierowcy którzy nie posiadają umiejętności ale chcieli sprawdzić ile to pociągnie, a w tym momencie właśnie z podporządkowanej wyjeżdża im dres w maluchu...
W większości wypadków giną właśnie rozsądni kierowcy którzy nie posiadają umiejętności ale chcieli sprawdzić ile to pociągnie, a w tym momencie właśnie z podporządkowanej wyjeżdża im dres w maluchu...
only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości