Pomoc w wyborze motocyklu dla wysokiego ludzia :)
• Strona 1 z 1
Pomoc w wyborze motocyklu dla wysokiego ludzia :)
Witajcie. Jestem bardzo zdesperowany żeby kupić sobie motor. Dopiero zaczynać będe kurs na kat. A, ale już rozglądam się za motorem. A ze jestem wysoki (190cm) to kumpel doradził mi dość dobrze rozglądnąć się na rynku żebym kupił odpowiedni motor dla siebie, na mój wzrost, to jest bardzo ważne.
Interesują mnie tylko nakedy. I coś takiego wyszperałem: (motor powinien zmieścić się do 6000zł)
Suzuki GS500
Yamaha XJ600
Coś w tym stylu. Może doradzicie mi bardziej co mam wybrać, może coś innego będzie bardziej odpowiedniego?
Interesują mnie tylko nakedy. I coś takiego wyszperałem: (motor powinien zmieścić się do 6000zł)
Suzuki GS500
Yamaha XJ600
Coś w tym stylu. Może doradzicie mi bardziej co mam wybrać, może coś innego będzie bardziej odpowiedniego?
- SSparrow
- Świeżak
hornet sie nie nadaje dla osob z dluzszymi nogami
xjtka bedzie spoko
na gsie gorzej
xjtka bedzie spoko
na gsie gorzej
"You`re an accident waiting to happen" | | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M961749 | ______ | fzs 600
- jot
- Świeżak
xj ale jesli bierzesz pod uwage tez cos innego to moze tener? i do 6000tysi cos kupisz.
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
Ja bym polecił Xj-kę sam nie dawno ją kupiłem i powiem ci, że jest bardzo wygodna i bardzo łatwo ja się manewruje. Ja za swoją dałem 4 tyś. do opłat, ale sprzęcik jest świetny. Co do wypowiedzi zurka hornet byłby dla ciebie zdecydowanie za mocny jeśli wcześniej nie miałeś styczności z motocyklem
-
Cecho - Świeżak
No właśnie ja to baaardzo początkujcy w tej dziedzinie jestem a XJ polecił mi kumpel któryjeździjuz bardzo długo na motorach. A jak jest ze spalaniem w tym o to XJ?? Będe studentem wiec no chodzi tez o to żeby nie żarło mi wszystkiego co sobie zarobie w weekend gdzieś
- SSparrow
- Świeżak
-
JędrekZDW - Bywalec
Jednak Xj to najlepszy wybór. Miałem kawasaki co prawda nic się nie działo ale jakoś nie mam zaufania do tej firmy, a bandit 400 jest na polskim rynku rzadko spotykanym egzemplarzem przez co miałbyś problem z ewentualnymi częściami. Xj ze swojimi wymiarami na pewno będzie dla Ciebie odpowiednia, a i moc jak na 600 jest niska wiec z ogranięciem nie powinieneś mieć problemu i najważniejsze z wyglądu jest całkiem przyjemna:)
-
adam_89 - Stały bywalec
SSparrow napisał(a):Jeszcze te modele wpadłymi w oko. Co o nich myślicie? Czy ten XJ to jednak najlepsza decyzja dla mnie?
KAWASAKI ER-5 TWISTER
Kawasaki ZR 7
Suzuki BANDIT 400
ER-5 napewno za male, ZR7 juz lepiej. Ale z tego towarzystwa to chyba XJ
-
WeWonItThreeTimes - Świeżak
-
WeWonItThreeTimes - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość