[Suzuki] Suzuki GSX-R1300 Hayabusa - powrót...
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Jak dla mnie przepiękny. Za 2, góra 3 sezony na pewno będę taką śmigał. Na chwile obecną Szerszeń600<br><hr>Gandalf
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tył jak w skuterze, a objeżdża wszystkich to bezcenne <br><hr>zubekKomentatorzy napisał(a):jak dla mnie zadupek jak w skuterze:P nieno motor ma mega osiagi to fakt.ale motor to jednak cos tez zeby nacieszyc oczy.a nie rano wstajemy i widzimy takie cos...ehhh.Wygląd też się liczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>zurek100<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zagrożenia dla innych uczestników ruchu drogowego nie zrobisz, bo nie zdążysz, przy pierwszej próbie prędkości poprostu zginiesz, to skrajna głupota kupować taki moto jako pierwszy!!!<br><hr>zubekKomentatorzy napisał(a):Witam.Czy początkujący motocyklista jeśli będzie chciał jeździć tym cackiem to tak naprawdę podpisuję dla siebie pakt śmierci(Nawet jeśli to jest rozważna osoba)??<br><hr>YanCo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to kup se bmw 1200 adventure i jeździj se rekreacyjnie, a tak na marginesie to chyba zazdrość cie bierze, że inni mają Buse, a ty nie <br><hr>zubekKomentatorzy napisał(a):Witam.Czy początkujący motocyklista jeśli będzie chciał jeździć tym cackiem to tak naprawdę podpisuję dla siebie pakt śmierci(Nawet jeśli to jest rozważna osoba)??<br><hr>YanCo<br>Komentatorzy napisał(a):dla mnie to glupota ze produkuja takie szybkie motory za duzo jest wypadkow na tych szybkich motorach<br><hr>brzozowski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak samo jak dla subaru wrx kompleksy wyczuwam u kolegi <br><hr>zubekKomentatorzy napisał(a):Witam.Czy początkujący motocyklista jeśli będzie chciał jeździć tym cackiem to tak naprawdę podpisuję dla siebie pakt śmierci(Nawet jeśli to jest rozważna osoba)??<br><hr>YanCo<br>Komentatorzy napisał(a):dla mnie to glupota ze produkuja takie szybkie motory za duzo jest wypadkow na tych szybkich motorach<br><hr>brzozowski<br>Komentatorzy napisał(a):I twą opinia się nie zgodzę .... ze mam taki motocykl nie znaczy ze jeżdżę ponad 300kmh ....
czy gdy masz samochód i ma 220 -260 na liczniku jeździsz z ta prędkością ? to to samo jak bym powiedział ze powinni wam założyć ogranicznik do 60km/h bo osoby prowadzące 2 ślady fundują dużo więcej wypadków a te z motocyklami przeważnie tez SA z winy kierowców osobówkę ... wiec ?
..... jeÅ›li ty przesiÄ…dziesz siÄ™ na maluszka …. to ja przesiÄ…dÄ™ siÄ™ na 600tke ….?
jeÅ›li chodzi o samochody naj gorsze ziomki w bmkach hihihi … aż zal siÄ™ robi ….
czasem mnie to denerwuje jak za wszelka cenÄ™ chcÄ… wyprzedzić … nie bÄ™dÄ™ siÄ™ z takim Å›cigaÅ‚ … bo wystarczy iz wiem ze i tak mam lepszy sprzÄ™cik … a chce siÄ™ sprawdzić to możemy lecieć na … na lotnisko … czy do poznania …. jak bÄ™dÄ… wyÅ›cigi … i komu przyda siÄ™ ograniczenie ?
Pozdrowienie dla wszystkich uczestników nierozpoczęcia sezonu w Częstochowie !!!!
<br><hr>szczesliwy posiadacz hayki <br>Komentatorzy napisał(a):nie ma takich drog na takie motory <br><hr>brzozowski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie podobają mi się te z rudym malowaniem, rude są fałszywe.<br><hr>rudolfKomentatorzy napisał(a):Jak dla mnie przepiękny. Za 2, góra 3 sezony na pewno będę taką śmigał. Na chwile obecną Szerszeń600<br><hr>Gandalf<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hayki pierwszej generacji bardziej mi sie podobają niż te z drugiej, choc zalezy to tez od malowania, ale pierwsza pod względem osiągów jest najlepsza.<br><hr>pyrkaczKomentatorzy napisał(a):Mam hayke z 2001r jest to zajebista maszyna a kto tym nie jeździł niech żałuje ,a co do wyglądu to też jest super<br><hr>haya<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ale mają "pazura", tak jak "hajka"<br><hr>wkur...Komentatorzy napisał(a):Jak dla mnie przepiękny. Za 2, góra 3 sezony na pewno będę taką śmigał. Na chwile obecną Szerszeń600<br><hr>Gandalf<br>Komentatorzy napisał(a):Nie podobają mi się te z rudym malowaniem, rude są fałszywe.<br><hr>rudolf<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z hayką jest trochę tak jak z wysokiej klasy sprzetem nagłaśniającym - mega moc jest nie po to żeby ją zawsze wykorzystywać, ale po to żeby mieć super jakość dżwięku przy wykorzystaniu optymalnej części tej mocy.Komentatorzy napisał(a):Witam.Czy początkujący motocyklista jeśli będzie chciał jeździć tym cackiem to tak naprawdę podpisuję dla siebie pakt śmierci(Nawet jeśli to jest rozważna osoba)??<br><hr>YanCo<br>Komentatorzy napisał(a):dla mnie to glupota ze produkuja takie szybkie motory za duzo jest wypadkow na tych szybkich motorach<br><hr>brzozowski<br>
Wracając do motocykla, jeśli ktoś ma doświadczenie w szybkiej ostrej jeździe, wysokie umiejetności i mózg a nie sieczkę w głowie może częściej wykorzystewać osiągi tego motocykla, ale jego największa moim zdaniem zaleta polega na tym, że przy spokojnijszym traktowaniu nie protestuje i zachowuje rezerwy z których można skorzystać niemal w każdej sytuacji.
Ja osobiście nie przepadam za przecinakami, ale jazdy hayką pierwszej generacji wspominam bardzo miło. Ten motocykl jest po prostu rewelacyjnie prosty w prowadzeniu<br><hr>Lch Wangin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nic podobnego ktoś chyba pomylił z innym GSX a nie widział hayabusy.<br><hr>WaterKomentatorzy napisał(a):chcę kupić nową buse, ale na brytyjskim MCN w komentarzach przeczytałem, że w przedziale 4000-5000 obrotów pojawiają się dziwne wibracje, które są uciążliwe podczas turystycznych wypadów, prawda to?<br><hr>???<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
masz rację od kiedy kupiłem Hajkę to mało juz poświęcam swojej żonie a jest piekną kobietą <br><hr>waderKomentatorzy napisał(a):naprawde wolałbym hayabuse niż piękną kobiete<br><hr>petit0078<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość