Co o tym myślicie
• Strona 1 z 1
Co o tym myślicie
Witam chciałem sie dowiedziec co myslicie o tym??
http://www.allegro.pl/item132623462_sup ... obacz.html
ile to moze iść??
A da sie na to wziąść jakąs dupeczke??:D:D:D hehe Czy lepiej na scigwe sie bierze??:P:D:Dhehehe<------- to jest poza obowiązkowa odpowiedzia hehe:)
http://www.allegro.pl/item132623462_sup ... obacz.html
ile to moze iść??
A da sie na to wziąść jakąs dupeczke??:D:D:D hehe Czy lepiej na scigwe sie bierze??:P:D:Dhehehe<------- to jest poza obowiązkowa odpowiedzia hehe:)
- Davvid
- Świeżak
Fajny rower hehe. Ile to pojedzie to nie wiem, ale sÄ…dzÄ…c po rozmiartach przedniej tarczy to jakieÅ› 200 hehe.
A dupeczke to może poderwiesz, ale będzie musiał gonić cie na piechote bo na to siedzonko sie nie zmieśći.
Pozdrawiam.
A dupeczke to może poderwiesz, ale będzie musiał gonić cie na piechote bo na to siedzonko sie nie zmieśći.
Pozdrawiam.
- dosiek77
- Bywalec
Magik napisał(a):widze ze nie masz co robic, tylko zakladasz takie idiotyczne tematy.... jak narazie znalazlem twoj drugi temat dzisiejszego dnia, rownie idiotyczny jak pierwszy....
Noi jazeb...... dla Ciebie "idityczny" niby. Ja na Twoje nie patzre i nie pisze Ci ze masz grw.... pomysly walimnie to wiec jak nie mas zamiaru odpisywac na temat to niewypowiadaj sie wcale i nie wqrw... innych
- Davvid
- Świeżak
---->nom 8 letni ale ma przejechnae tylko 4tys teraz mam sqta z 3 miechy i mam 3,800km to to jest prawie nowka i spoko wygląd maDominikus napisał(a):Magik to IDIOTA!!! ------>zgadzam sie w pełni z Tobą
A za ten 8 letni motorek dać 9000 to troche za dużo

- Davvid
- Świeżak
Powiem jedno że jak na 125cc to będzie zapindalać ale czy rzeczywiście wierzyć sprzedającemu że ten motor stał gdzieś na wystawie i ma tylko 4tyś przejechane, trzeba by było jechać i go zobaczyć, no i jeszcze jedno jak się coś popsuje co dalej, zrób rozeznanie terenu czy masz gdzieś w pobliżu serwis i co z częściami.
3maj sie
3maj sie
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
orlik1981 napisał(a):Powiem jedno że jak na 125cc to będzie zapindalać ale czy rzeczywiście wierzyć sprzedającemu że ten motor stał gdzieś na wystawie i ma tylko 4tyś przejechane, trzeba by było jechać i go zobaczyć, no i jeszcze jedno jak się coś popsuje co dalej, zrób rozeznanie terenu czy masz gdzieś w pobliżu serwis i co z częściami.
3maj sie
Nom częsci to wielki problem By nie był bo mam kilka domqw dalej gościa co sprowadza motorki częsci i wszystko co bym mu powiedział to by mi zalatwił jeździ po giełdach takze był by maly problem ale częsci bym miał

- Davvid
- Świeżak
Dominikus napisał(a):Magik to IDIOTA!!! A za ten 8 letni motorek dać 9000 to troche za dużo
Ty jestes idiota, idioto... takich tematow jest od kur....wy nedzy i spierd....ac z nimi z forum.... ile to gowno pojdzie? nie masz lepszych kryteriow wyboru nowego moto???? jak gowniarze z przedszkola.... jeszcze raz tak sie do mnie odezwiesz kretynie a inaczej pogadamy.... nie bede sie z toba scieral...
Ps. teraz nie pykło ci jak młodek ku...wie w deszcz. i jak skonczysz podstawowke to pogadamy szczeniaku!!!!!!!!
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
Magik napisał(a):Dominikus napisał(a):Magik to IDIOTA!!! A za ten 8 letni motorek dać 9000 to troche za dużo
Ty jestes idiota, idioto... takich tematow jest od kur....wy nedzy i spierd....ac z nimi z forum.... ile to gowno pojdzie? nie masz lepszych kryteriow wyboru nowego moto???? jak gowniarze z przedszkola.... jeszcze raz tak sie do mnie odezwiesz kretynie a inaczej pogadamy.... nie bede sie z toba scieral...
Ps. teraz nie pykło ci jak młodek ku...wie w deszcz. i jak skonczysz podstawowke to pogadamy szczeniaku!!!!!!!!
Ej Ziomus domnie to napisałeś????????????????:D:D:D:D
- Davvid
- Świeżak
Ej ziomus.... nie jestem twoim ziomkiem. a w ogole wiesz co to slowo oznacza??? ale kij z tym... napisalem to do tego kto mnienazwal idiota.... czytac nie umiesz?? a w tekscie byly tylko odnosniki do tematu... jest od groma tych tematow i ciagle sie powtazaja, jest dzial skutery gdzie sie zajmuja 125... poprostu sie zdenerwowalem pewnym palantem, Dominikusem dokladnie. nigdy tak nie wybucham ale nie dam sobie tak ublizac, ja nikogo tak nie wyzywam wiec, nie zycze sobie takiego czegos w stosunku do mnie.
ok tobie troszke pojechalem, ale teraz pomysl, jak to forum bedzie wygladalo za 3 miesiace... w cholere pomieszanych tematow, zaden konkretny temat, czy wtedy tobie sie bedzie chcialo wejsc na takie forum???
Ps. daj innym przyklad i sie ustosunkuj do regulaminu, nie jest wymagajacy, wystarczy poczytac co gdzie i jak... jak bys taki temat zamiescil w skuterach to bym ani slowa nie powiedzial... oczywiscie zlego slowa.
Pozdrawiam Magik. Troche myslec trzeba.
ok tobie troszke pojechalem, ale teraz pomysl, jak to forum bedzie wygladalo za 3 miesiace... w cholere pomieszanych tematow, zaden konkretny temat, czy wtedy tobie sie bedzie chcialo wejsc na takie forum???
Ps. daj innym przyklad i sie ustosunkuj do regulaminu, nie jest wymagajacy, wystarczy poczytac co gdzie i jak... jak bys taki temat zamiescil w skuterach to bym ani slowa nie powiedzial... oczywiscie zlego slowa.
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
Magik napisał(a):Ej ziomus.... nie jestem twoim ziomkiem. a w ogole wiesz co to slowo oznacza??? ale kij z tym... napisalem to do tego kto mnienazwal idiota.... czytac nie umiesz?? a w tekscie byly tylko odnosniki do tematu... jest od groma tych tematow i ciagle sie powtazaja, jest dzial skutery gdzie sie zajmuja 125... poprostu sie zdenerwowalem pewnym palantem, Dominikusem dokladnie. nigdy tak nie wybucham ale nie dam sobie tak ublizac, ja nikogo tak nie wyzywam wiec, nie zycze sobie takiego czegos w stosunku do mnie.
dobra spoko spoko rozumiem:) mi jak by ktos ublizyl to ............... starszy to jeszcze jeszcze ale mlodszy!!!!!!!!!
A tak wogole to chyba w dobrym dziale jestem sqtery 50,80,125!!!!
Wiem jak jest na forum jak kazdy co chwilke pyta sie o jedno i to samo ;/;/;/ to nie jest moje 1 forum:)
DZIEKI ZA WYPOWIEDZI POZDRO
A JAKIEGOS MODA PROSZE Z ZAMKNIECIE
- Davvid
- Świeżak
siemka panowie i panie.... nie wiecie kto by chcial kupic palneta 125 w stanie bardzo dobrym... zalezy mi na pilnej sprzedzazy ...
- dubielekmoto
- Świeżak
o ile sie orietuje to dopiero po czasie zajarzylem ze glowna rozmowa toczy sie o mojej cagivie Planet z 98 roku
macie jakies pytania...??
macie jakies pytania...??
- dubielekmoto
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości