Oleje silnikowe Valvoline
• Strona 1 z 1
Oleje silnikowe Valvoline
Czy ma ktoś do czynienia z tymi olejami, używa ktoś? Zakupiłem taki i nie znalazłem zbyt wiele opinii itd.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
ja używam ale tylko w aucie (jak leją do Subaru to chyba dobry olej )
jedno wiem na pewno że smar do łańcucha mają super - castrol badziewny może się schować .
jedno wiem na pewno że smar do łańcucha mają super - castrol badziewny może się schować .
---=== Real Road Racing Fan ===---
:: I S L E O F M A N ::
t o u r i s t t r o p h y
:: I S L E O F M A N ::
t o u r i s t t r o p h y
-
Mauy OCX - Świeżak
Ja też mam olej tej marki w samochodzie (maxlife 10W40)i jest naprawdę bardzo, bardzo dobry. Silnik chodzi jak w zegarku, cicho i równo, zero "brania" oleju, Nie sądzę, żeby było inaczej w przypadku motocykli.
Mahler
- Mahler
- Świeżak
podstawowa spraw to czy dany olej jest przeznaczony DO MOTOCYKLI. jeżeli tak to można lać. Jest jest nawet hiper, super, polecany i lany przez Kubice, Chołka, i bóg wie kogo jeszcze ale jest to olej silnikowy SAMOCHODOWY to NIGDY do silników motocyklowych z mokrym sprzęgłem i zntegrowanym smarowaniem skrzyni biegów nie leje sie takiego oleju.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Ja zakładam, że zadający pytanie doskonale wie, że do motocykli należy używać oleju dedykowanego motocyklom. Swoje refleksje zamieściłem w związku z wymienienim marki oleju Valvoline, bo to naprawde dobra i szanowana marka. A ztegho co wiem produkują co najmniej kilka bardzo dobrych olejów do motocykli. Wszystko można zanaleźć na ich stronie w necie.
Mahler
- Mahler
- Świeżak
wszsytko spoko Tak napisałem jak napisałem bo wierz mi - są tacy co LEJĄ SAMOCHODOWY OLEJ do motocykli. Sam osobiście znam jednego i nie przemówisz mu... a jeździ Thunderace'em...
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
-
Dominik_YZF - Bywalec
Ja do każdego pojazdu leje i lałem Valvoline, mój mechanik, który pracuje w serwisie aut Luksusowych i sportowych też leje Valvoline i nikt nie narzeka.
- Materialmord
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości