Zobacz wątek - spostrzeżenie
NAS Analytics TAG

spostrzeżenie

O wszystkim
_________

Postprzez greddy » 5/8/2008, 22:41

Wiek wiekiem.Ważniejsze, że ma się ułożone w głowie.Gorzej jeśli kogoś skreśla się tylko po wieku.
brak motywacji do życia...
greddy
Stały bywalec

Postprzez turboponczek » 6/8/2008, 00:12

mar111cin napisał(a):TurbopONczek, mam troche więcej od Ciebie, na tyle żeby nie pisać pączek przez ON i nie bulwersować się jak gówniarz, a ostatnio podskakujesz na forum jakbyś cieczki dostał. Co zresztą widać po Twoich ostrzeżeniach. Jeszcze troche i będziesz mógł sobie założyć nowe konto już bez błędu ortograficznego.

Pragne zauwazyć ze celowo mam ON w nickname - tak jak Ty masz 111. Z polskim raczej nie miałem problemów. Zreszta greddy zorientował się.
Czy ja bulwersuje się ? - powiedz w którym momencie ?

Bedziesz teraz na mnie najeżdżał bo spytałem ile masz lat ? Widze ze juz drugi ma problem z odpowiedzią. Wstydzicie sie swojego wieku ? Macie coś do ukrycia ? Nie rozumiem. Powaznie, zdziwiony jestem taką reakcją.

kravecsię napisał(a):się teraz popisałeś dorosłością......

ze jak ?
chodziło mi ze niegrzecznie sie pytać kobiet o wiek, ale kolesia.. chyba juz nie.
A tak na marginesie.. "siÄ™" pisze siÄ™ zawsze po czasowniku.

wyluzujcie poślady.
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez mar111cin » 6/8/2008, 00:32

turboponczek napisał(a):
Pragne zauwazyć ze celowo mam ON w nickname - tak jak Ty masz 111. Z polskim raczej nie miałem problemów. Zreszta greddy zorientował się.

Bedziesz teraz na mnie najeżdżał bo spytałem ile masz lat ? Widze ze juz drugi ma problem z odpowiedzią. Wstydzicie sie swojego wieku ? Macie coś do ukrycia ? Nie rozumiem. Powaznie, zdziwiony jestem taką reakcją.

nie kłam kochanie :lol: masz tutaj swojego posta z 4 sierpnia 2007roku, jak pare osób zdarło z Twojego nicku.

turboponczek napisał(a):dlaczego mi nikt nie powiedział ze sie je*nołem w nicku ? :(

i co pomyliłeś się tak ? :lol: żenua.fr

Co do mojego wieku to go wcale nie ukrywam jakbyś nie zauważył. Wystarczy że klikniesz w moje gadu i w katalogu publicznym masz wyraźnie podane. Jednak zdążyłem zauważyć że inteligencją niestety nie grzeszysz, masz dziwne i głupie pomysły. Następnym razem jak coś będziesz pisał o marcinie to sie dobrze upewnij. Zresztą jak o sobie będziesz coś pisał to też się dobrze upewnij że wcześniej nie mówiłeś co innego, bo inaczej się tylko ośmieszasz.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez turboponczek » 6/8/2008, 00:39

mar111cin napisał(a):
turboponczek napisał(a):

nie kłam kochanie :lol: masz tutaj swojego posta z 4 sierpnia 2007roku, jak pare osób zdarło z Twojego nicku.

turboponczek napisał(a):dlaczego mi nikt nie powiedział ze sie je*nołem w nicku ? :(

i co pomyliłeś się tak ? :lol: żenua.fr

Co do mojego wieku to go wcale nie ukrywam jakbyś nie zauważył. Wystarczy że klikniesz w moje gadu i w katalogu publicznym masz wyraźnie podane. Jednak zdążyłem zauważyć że inteligencją niestety nie grzeszysz, masz dziwne i głupie pomysły. Następnym razem jak coś będziesz pisał o marcinie to sie dobrze upewnij. Zresztą jak o sobie będziesz coś pisał to też się dobrze upewnij że wcześniej nie mówiłeś co innego, bo inaczej się tylko ośmieszasz.

stary to było pisane z ironią............................nawet jebnąłem napisałem przez O zamiast Ą. Naprawde teraz żes mnie rozjebał totalnie. Nie pomysliłem sie, specjalnie przez ON napisałem.
Tu nie chodzi o to ze ja chce sie dowiedziec ile masz lat, tylko dlaczego masz taki opór zeby to napisać.
Poprostu zejdz ze mnie. Nie miałes powodów zeby na mnie naskakiwać.
turboponczek
MEGA TROLL

Postprzez mlodygolek » 6/8/2008, 01:26

Ale macie problemy o głupie lata sie sprzeczać :D
W necie tylko pedofile pytaj o wiek :D (joke)
Dwa trupy wstają z grobu i znajdują w rzece motor. Jeden mówi:
-Spróbuję go naprawić.
-To próbuj. Ja zaraz wracam.
Motor odpalony i kolega taszczy dwie tablice nagrobkowe.
-Po co ci to?
-Chciałeś jechać bez dokumentów!??!
mlodygolek
Świeżak

Postprzez sepo » 6/8/2008, 01:40

Nie doceniacie Ponczka.. Chłopak bardziej inteligentny niż wam się wydaje "wyjadacze". To, że ktoś pisze z jajem i ironią nie znaczy, że jest szczaw i idiota. Pączku jestem z Tobą :) A to całe żenua i ten zasrany żal.pl to jest dopiero oklepany i żenujący. Dupa.de
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
sepo
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez SQ » 6/8/2008, 08:33

kurcze skończcie już. było kilka niewinnych wtyków, a teraz mała wojenka się zrobiła. dajcie sobie buzi i koniec!
SQ
Mieszkaniec forum

Postprzez mar111cin » 6/8/2008, 09:05

viewtopic.php?p=104363&highlight=#104363

ironia :lol:

zejdź ze mnie? - to Ty następnym razem nie dopisuj mojego do swoich wywodów.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez SzpiceR » 6/8/2008, 10:53

oj dziewczyny nie kłócic sie o bele co! :)
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê