Regulacja świateł CBR F4i ???
• Strona 1 z 1
Regulacja świateł CBR F4i ???
Mam takie pytanko gdzie sie znajduje regulacja swiatel mijania w CBR F4 z 2002 roku ??? jest to wersja angielska wiec ktos z was pewnie powie zmien sobie reflektory ........ ale chodzi mi jedynie o opuszczenie swiatla w dol poniewaz ciagle kogos oslepiam i mrugaja swiatlami a to mnie strasznie wkurrrrrr....wiec pewnie jak w kazdym motorze jest regulacja tylko gdzie ???
- PAJĄK1984
- Świeżak
spokojnie, troche cierpliwosci. Pewnie wkrotce znajdzie sie jakis uzytkownik i udzieli ci informacji.
Nie znam dobrze tego modelu. Na podstawie wlasnej Hondy cos zaproponuje. Schyl sie pod czasze i popatrz dobrze czy obok zarowek nie ma charakterystycznego pokretla lub czegos podobnego. Byc moze trzeba bedzie najpierw sciagnac zaslepke tj. serwisowke.
Nie znam dobrze tego modelu. Na podstawie wlasnej Hondy cos zaproponuje. Schyl sie pod czasze i popatrz dobrze czy obok zarowek nie ma charakterystycznego pokretla lub czegos podobnego. Byc moze trzeba bedzie najpierw sciagnac zaslepke tj. serwisowke.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa