[Skutery Zipp] Zipp Triad
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ja drodzy koledzy lub koleżanki wymieniłem moduł i hula bez zastrzeżeń<br><hr>JacekKomentatorzy napisał(a):czesc
mam pytanko
czy jak wymienie moduł w zippie triadzie 3 na taki <a href="http://allegro.pl/modul-odblokowujacy-zipp-quantum-gt5-rs-axis-triad-i1557915926.html" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://allegro.pl/modul-odblokowujacy-zipp-quantum-gt5-rs-axis-triad-i1557915926.html</a>
to beda wszystkie blokady zrzucone i czy beda jakies problemy w użytkowaniu ???:D
z góry dziękuje "D<br><hr>misiek724<br>Komentatorzy napisał(a):Witam też mam triad 3 i nie wiem jak on będzie chodził jak się ściągnie blokady i czy nie będzie ciągle w naprawie ? Dzięki za odp <br><hr>Selwa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak kupilem ziipa 3 z salonu to po 2 miesiacach leci mi 73 km/h z blokadami nie wiem jak to mozliwe .<br><hr>AlbertKomentatorzy napisał(a):ja w swoim triadzie 3 znalazłem jak narazie 2 blokady
pierwsza to ten cały zawirowywacz spalin przy tłumiku mała rurka odchodząca od tłumika ale to dużo nie dału
pod przednimi plastykami macie moduł który nalezy wymienić na odblokowany (koszt 90 zł) noi ożna się bawić no wymienic rolki w wariatorze na cięższe i kupic twarde spręzyny do wariatora i ot co budzik zamyka <br><hr>Kamil<br>Komentatorzy napisał(a): A ile Ci leciał zablokowany, a teraz po zdjęciu tych dwóch ile?<br><hr>Xavaris<br>Komentatorzy napisał(a):Mi leciał na początku od nowego 40 a teraz buja się do 50km/h z wszystkimi blokadami:)<br><hr>EnergyBoy<br>Komentatorzy napisał(a):ja ostatnio swoim kilka razy 55km ze wszystkimi blokadami <br><hr>kamil<br>Komentatorzy napisał(a):jak mialem zablokowanego to 53km/h leciał. po zalozeniu odblokowanego modulu 68,70km/h, a po załozeniu sport wario, sport sprzegło i sprezyna centralna +15% leci 75km/h ale przyspieszenie sie bardzo poprawilo. 3 sec do setki xd ;p<br><hr>magnat122<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
po pierwsze to on ma blokade w tłumiku wbudowaną w środku i rzeby ja zdjąc trzeba cały tłumnik rozbebeszac nie tylko katalizator<br><hr>wojo4231
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jaki moduł zainstalowałeś?<br><hr>michał1234Komentatorzy napisał(a):ja w swoim triadzie 3 znalazłem jak narazie 2 blokady
pierwsza to ten cały zawirowywacz spalin przy tłumiku mała rurka odchodząca od tłumika ale to dużo nie dału
pod przednimi plastykami macie moduł który nalezy wymienić na odblokowany (koszt 90 zł) noi ożna się bawić no wymienic rolki w wariatorze na cięższe i kupic twarde spręzyny do wariatora i ot co budzik zamyka <br><hr>Kamil<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak to co? jeździć na przednim<br><hr>chujekKomentatorzy napisał(a):siemka . ja mam takiego zipa i po sciągnięciu blokad idzie mi 120km/h i ma lekki tuning . ale mam mały problem bo przy 120km/h odpada tylnie kolo co mam zrobić ???<br><hr>janek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości