Nasze początki w portalu scigacz.pl
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
snoop był zajebisty
najpierw uczyłs ie laczka jarac, potem pytał sie jak sie zmienia biegi a nastpenie jak sie rusza na moto
najpierw uczyłs ie laczka jarac, potem pytał sie jak sie zmienia biegi a nastpenie jak sie rusza na moto
-
turboponczek - MEGA TROLL
to ten od never evening autostrada miejska ; )
Herbatka to przecież misiek, on zawsze miał duży obrazek w podpisie ze swoim nickiem. Nawet jest w temacie o gadu jego rozmowa ze mną ; )
Herbatka to przecież misiek, on zawsze miał duży obrazek w podpisie ze swoim nickiem. Nawet jest w temacie o gadu jego rozmowa ze mną ; )
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Ładny offtop... Ale ok, nie przeszkadzam.
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
-
zdzichu123 - Bywalec
a ja bylem mlodym jebnietym typem co chcial R1 na pierwsze moto i na moto nigdy nie siedzial... ehh teraz jestem dalej jebniety ale niechce juz R1. Ale dzieki krytyce (nie zawsze konstruktywnej) i klimatowi na forum sam stalem sie szydercom i cisne z dzieci neo , piterow, essentiali itd. itp. W te wakacje minie jzu 2 lata
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
Dzisiaj mija dwa lata odkąd zarejestrowałam się na forum jako totalny laik (i poniekąd wciąż nim jestem). W zasadzie moja przygoda ze Ścigaczem zaczęła się od tego, że miałam się od niego trzymać z daleka. Chyba nie wyszło Jakiś czas temu postanowiłam nawet opisać swoją przygodę ze Ścigaczem na moim <a href="http://zmija.riderblog.pl/Zmija_i_Scigacz_pl_8211_czyli_skad_ja_sie_tutaj_wzielam,b24.html"><b>blogu</b></a>
Forum Ścigaczowe znaczy dla mnie bardzo dużo. Zaczynając swoją przygodę z tym portalem początkowo patrzyłam na niego przez pryzmat publikowanych informacji, jednak w krótkim czasie przekonałam się, że to przede wszystkim grupa ludzi, których łączy wspólna pasja do jednośladów (za wyłączeniem pewnych delikwentów/tek). Również dzięki temu forum poznałam wielu pozytywnie zakręconych ludzi. To tak w małym skrócie, wszak Ścigacz.pl to naprawdę duża część mojego życia.
Forum Ścigaczowe znaczy dla mnie bardzo dużo. Zaczynając swoją przygodę z tym portalem początkowo patrzyłam na niego przez pryzmat publikowanych informacji, jednak w krótkim czasie przekonałam się, że to przede wszystkim grupa ludzi, których łączy wspólna pasja do jednośladów (za wyłączeniem pewnych delikwentów/tek). Również dzięki temu forum poznałam wielu pozytywnie zakręconych ludzi. To tak w małym skrócie, wszak Ścigacz.pl to naprawdę duża część mojego życia.
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
Mi zaraz stuknie rok. Od momentu, w którym się zarejestrowałem jestem wzorowym jUzzeRem, nie przeklinaaam, nie wyzywaaam, nie spamuje i nie no noszę gołej klaty w awatarze
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
a ja tu juz 2 lata i 3 miechy siedze
Początek był śmieszny,mialem dylemat co kupic i oczywiscie mnie na dzien dobry zjechano ze "co na pierwsze moto jest na samej górze i zebym sie nauczył czytac" ,tyle ze nie bylo tam odpowiedzi na moje pytania
mar111cin przyszedl mi z pomocą i tak siedze i pisze i czytam i pisze i czytam,aha no i czasem foty wklejam
Początek był śmieszny,mialem dylemat co kupic i oczywiscie mnie na dzien dobry zjechano ze "co na pierwsze moto jest na samej górze i zebym sie nauczył czytac" ,tyle ze nie bylo tam odpowiedzi na moje pytania
mar111cin przyszedl mi z pomocą i tak siedze i pisze i czytam i pisze i czytam,aha no i czasem foty wklejam
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
tak mnie tutaj nie lubią, a teraz okazuje się że paru osobom coś pomogłem
PS a teraz to nawet msnów na gadu odemnie nie odbierasz i się słowem nie odezwiesz, zapamiętam to sobie:P
A ja właśnie trafiłem na forum, bo szukałem czegoś o GSXF i trafiłem na temat Młodego, gdzie mu powiedziałem wszystko co o tym motorku wiedziałem. Potem Kaja mnie zjechała że wypracowania pisze a reszta postów jakoś poleciała
PS a teraz to nawet msnów na gadu odemnie nie odbierasz i się słowem nie odezwiesz, zapamiętam to sobie:P
A ja właśnie trafiłem na forum, bo szukałem czegoś o GSXF i trafiłem na temat Młodego, gdzie mu powiedziałem wszystko co o tym motorku wiedziałem. Potem Kaja mnie zjechała że wypracowania pisze a reszta postów jakoś poleciała
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):tak mnie tutaj nie lubią, a teraz okazuje się że paru osobom coś pomogłem
Bo gg nie działa zapewne jak należy,ale mar111cin'ie zawsze jestes bliski memu sercu hehe
p.s z tą Kaja to masz racje,zadziorna baba,jazde zrobila ze hej
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5