Fani XL (Varadero) 125 łączmy się!
• Strona 1 z 1
Fani XL (Varadero) 125 łączmy się!
Tak samo jak w topicu o " NSR " zapraszam do udzielania się na temat tej maszynki ... rozwiązywania wszelakich problemów i tp i td xD
Honda Varadero (XL) !!
Honda Varadero (XL) !!
- Speed Fire
- Świeżak
Shakin napisał(a):To ja mam jedno pytanie.
I nie znalazłem za bardzo nigdzie na nie odpowiedzi ;/
Varadero 125 jest chłodzone cieczą czy powietrzem?
I jak jest z częściami do niej u nas w Polsce?
cieczą, w miarę duża dostępność części nowych i używanych
Nie cytuje się postów które są bezpośrednio nad twoim, chyba że chcesz zacytować fragment- Movi
Dzięki movi za poprawkę, na przyszłość już będę wiedział
Ostatnio edytowano 4/8/2008, 12:57 przez konrad1422, łącznie edytowano 1 raz
handel motocyklami
-
konrad1422 - Świeżak
Wszystko zależy od tego jak będziesz użytkował motorek. Jeśli będziesz o niego dbał to na pewno Ci długo posłuży. Honda ma to do siebie że jest jednym z najtwardszych motocykli na świecie i nikt tego nie zaprzeczy a więc jak dbasz tak masz.
handel motocyklami
-
konrad1422 - Świeżak
Ze się dba i ma to akurat wiem po swoim chinolku
Motorkiem robiłbym raczej dłuższe trasy (200-300 km, może czasem wypad na 700). A Varadero akurat bardzo mi się podoba.
Tylko martwi mnie to, że z tą 4T w układzie V mogą sobie zaprzyjaźnieni mechanicy nie poradzić przy ewentualnej wymianie czegoś, a najbliższy dealer Hondy jest 150km ode mnie, a i też nie wiadomo czy tak jakiś serwis jest albo coś....
Motorkiem robiłbym raczej dłuższe trasy (200-300 km, może czasem wypad na 700). A Varadero akurat bardzo mi się podoba.
Tylko martwi mnie to, że z tą 4T w układzie V mogą sobie zaprzyjaźnieni mechanicy nie poradzić przy ewentualnej wymianie czegoś, a najbliższy dealer Hondy jest 150km ode mnie, a i też nie wiadomo czy tak jakiś serwis jest albo coś....
- Shakin
- Świeżak
Cześć !
Ja mam tą Honde i jestem z niej zadowolony!
nie zamienił bym jej na żadną inną ...
Np dziś miałem na niej wypadek bo pies mi pod koła wyleciał a ja breszka ale piasek mi podszedł pod koło i ślizg na boku miałem ... ;/ teraz jestem troche poździerany ale jest git a ją do mechaniora musze zawieź
Pozdrawiam
Ja mam tą Honde i jestem z niej zadowolony!
nie zamienił bym jej na żadną inną ...
Np dziś miałem na niej wypadek bo pies mi pod koła wyleciał a ja breszka ale piasek mi podszedł pod koło i ślizg na boku miałem ... ;/ teraz jestem troche poździerany ale jest git a ją do mechaniora musze zawieź
Pozdrawiam
- B-Real
- Świeżak
-
konrad1422 - Świeżak
A ile pali motorek i jak wygląda sprawa usterkowości motoru PS.Ja chciał bym nabyć rocznik 1999-2000
- miroslaw123
- Świeżak
Moto pali ok. 4l czyli bardzo mało w porównaniu z 2T. Honda ma to do siebie że jest jednym z najtwardszych motocykli świata, varadero 125 to 4T czyli silnik bardziej żywotniejszy od 2T
handel motocyklami
-
konrad1422 - Świeżak
A sprawa dostępności części W końcu motor nie jest sprzedawany w Polsce (swoją drogą czemu nasz rynek jest tak traktowany )
- miroslaw123
- Świeżak
http://forum.scigacz.pl/about23986.html (otwórz link)
zapraszam do wypowiadania sie w tym temacie. bardzo prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu.
z gory dziekuje. i pozdrawiam
zapraszam do wypowiadania sie w tym temacie. bardzo prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu.
z gory dziekuje. i pozdrawiam
- adamos19
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm